Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uwaga! Zabawa świąteczna!
Uwaga. C:

Święta, śnieg, prezenty, choinka, lalalalala~
A zatem TW również świętuje.
Więc świąteczna zabawa rozpoczęta!

Może zacznę od najważniejszego: REGULAMIN
1. Każda osoba która się zgłasza MUSI wysłać smeg na PW numer telefonu mamy/taty.
2. Jeśli się zapisujesz potrzebna jest zgoda i świadomość rodziców.
3. NIE ROZPOWIADAMY ADRESóW INNYCH!
4. Wysyłamy 2 tygodnie przed świętami listem poleconym.
5. Nie wysyłamy komuś prezentu z kosztami wysyłki.
6. Adresy podajemy TYLKO na PW.

A teraz czas na drobne "ale o co chodzi?".
Chodzi tutaj o to, aby obdarować jednego ze zgłoszonych prezentem "pod choinkę".
Zgłosiłeś się, i co dalej?
Ja zapisuję Twój nick na małej kartce i wrzucam do michy razem z nickami innych zgłoszonych.
Danego dnia losuję wszystkim uczestnikom osobę - Np. kiedy losuję dla siebie i trafi mi się np. Michu, razem z nią wysyłamy sobie prezenty.
Idę do sklepu, wybieram prezent kosztujący do 15 zł (ew. trochę więcej, ale nie przesadzajcie), ładnie go pakuję, piszę coś w rodzaju "WESOŁYCH ŚWIĄT" i na dwa tygodnie przed świętami (bo później na poczcie może być zamieszanie) wysyłam do Michu paczuszkę listem POLECONYM.
Później, w Wigilię zostanie utworzony temat w którym będziecie mogli pokazać co dostaliście od innych.

KARY:
Za zgłoszenie się i nie wysłanie prezentu lub rozpowiadanie adresu grozi BAN NA 40 DNI.
Więc radzę 2 razy przemyśleć.

Jakieś pytania? (;
Nie wahajcie się i jak czegoś nie wiecie to pytajcie, bo jest to bardzo... poważna zabawa!

Ekipa.

Zgłoszeni:
-Inka,
-Justin,
-HerbataTea,
-sajmon,
-Michu,
-Bou7,
-Lux,
Ja mam pytanie. D: Bo chciałabym wziąć w takim czymś udział, fajnie by było, ale czy jest możliwość (może dla kogoś jeszcze będzie ona korzystna?), że zamiast normalnego prezentu szedłby przez np. pw jakiś... wirtualny?
Lisette napisał(a):przez np. pw jakiś... wirtualny?
Właśnie? Np.jakieś kupowanie pakietów za pieniądze w jakichś grach internetowych Oczko
Ja miałam bardziej na myśli coś, za co nie zapłacimy, ale włożymy jakiś wysiłek. Na przykład jakaś praca graficzna, wiersz, czy coś takiego. Pamiętacie, jak to kiedyś było z tymi prezentami? Wszyscy dostawali po 10 pw dziennie z tego typu upominkami. XD
Lisette napisał(a):Ja miałam bardziej na myśli coś, za co nie zapłacimy, ale włożymy jakiś wysiłek. Na przykład jakaś praca graficzna, wiersz, czy coś takiego. Pamiętacie, jak to kiedyś było z tymi prezentami? Wszyscy dostawali po 10 pw dziennie z tego typu upominkami. XD
Też niezły pomysł. A takie upominki mogą być naprawdę od serca :> Umiem wiersze pisać rymowane :>
Lyree - Wirtualne nie. :c

Silv - Kupowanie pakietów w jakim sensie? Jeśli chodzi o np.. kupno komuś w prezencie membera na CP to chyba nie jest zły pomysł. Uśmiech
Wszystko ładnie pięknie, lecz nie ten telefon do rodzica. XD Chętnie wzięłabym udział. Zastanowię się jeszcze. Oczko
[Obrazek: vwubz8.jpg]
Ale wiesz, Ex, to tak w razie czego. XD
Mogę podać swój, w razie czego? XD
[Obrazek: vwubz8.jpg]
Lux napisał(a):Wszystko ładnie pięknie, lecz nie ten telefon do rodzica. XD
Właśnie. XD

A kiedy odbyłoby się to losowanie? C:
Cheer - Wtedy, kiedy miałabym parzystą liczbę uczestników i byłoby ich ponad 2. XD
Nana - Swojego ne. :c
Ten numer to tylko tak na wszelki wypadek, raczej nikt nie będzie dzwonić, a rodzice przecież muszą wiedzieć. XD
Ja się zgłaszam. Numer już wysłałem do smeg.
Ja mamę zapytam. Ale wy mi powiecie , że n p. wylosowałam Inke?
[Obrazek: a4mw45.png]

Buahahahahahaha! Herbata powraca!
Dopisałam Cię.
Ura, Twoi rodzice wiedzą o tej zabawie i o tym, że podałeś ich numer? XD
HerbataTea napisał(a):Ale wy mi powiecie , że n p. wylosowałam Inke?
A jakbyś inaczej dowiedziała sie kogo wylosowałaś? Ale chyba na PW będą wysyłać. Tak mi się zdaje.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości