14-02-2019, 07:59
BożeMartaNiePatrzBożeMartaNiePatrzBożeMartaNiePatrzBożeMartaNiePatrz. ;____;
![[Obrazek: TRjYe2a.png]](https://i.imgur.com/TRjYe2a.png)
![[Obrazek: TeV9qeN.png]](https://i.imgur.com/TeV9qeN.png)
![[Obrazek: s6sKIfS.png]](https://i.imgur.com/s6sKIfS.png)
![[Obrazek: LlR1PCD.png]](https://i.imgur.com/LlR1PCD.png)
![[Obrazek: QqBCWNZ.png]](https://i.imgur.com/QqBCWNZ.png)
![[Obrazek: kltSDVr.png]](https://i.imgur.com/kltSDVr.png)
|
Tamagotchi Meets
|
|
14-02-2019, 09:13
Czemu ja tam znowu widzę grę w memory, ahsgsjduejd. Ale tak zupełnie szczerze, to nie jestem jakoś super zajarana? XD Idk, postacie które dołożyli nie są jakieś turbo super, obudowa znowu naciapana, jedyne czego mi brakuje w Mixie, to zwierzaki, które tutaj akurat są. Nie wiem, czy aż tak będę się palić do tej wersji, mając poprzedni collab z Sanrio. D:
![]() ![]() ![]()
14-02-2019, 09:28
BOŻE, YASS. No to dziękuję, już wiem, co będę brać następne. XD Szkoda, że w takim razie będę mieć obydwa różowe, skoro 20th anni też jest różowe. XDD Miałam taką nadzieję, że zrobią Meetsa z Sanrio, bo Mixa to się tak nie opłaca kupować... XD I te nowe postacie są faktycznie takie meh, jedyne co, to z tłuściutkim pingwinkiem chcę sobie pomiksować. Ale wszystkie pozostałe, z Mixa Sanrio? Yass. ;u;
Ale to mnie zmusiło do wyskoczenia z łóżka, więc dobrze jest. XDDDD ![]()
14-02-2019, 09:32
Widziałam to rano na Instagramie. Obudowa jak dla mnie fatalna XD Postacie z Sanrio są ładne, ale jakoś nigdy do mnie nie przemawiała żadne wydanie z Sanrio. Chociaż M!x jest uroczy w tej wersji.
14-02-2019, 09:33
Mi się obudowa podoba, najbardziej nie lubię tych pasetlowych kwiatkowych. A ta wygląda jak takie super ciastko! XD
![]()
14-02-2019, 09:42
Mnie ta różowa kratka w obudowie kompletnie nie przekonuje. No i znowu naćkane jest wszystko, chociaż truskaweczki zdecydowanie na plus
![]()
14-02-2019, 09:43
Bardziej podoba mi się obudowa żółtego Mixa Sanrio, ale ta też dość słodka, tak jak mówi Skal, jak takie ciastko! Z taką kratką z kruszonki. XD Nie wiem. Ja planowałam wkrótce kupić Mixa Sanrio i teraz w sumie nie wiem, co bym wolała, najpierw muszę odpalić swojego Meetsa żeby się na nim poznać (czekam z tym na wyniki z historii). Ale tez trochę mam dość różowych Tama. Czemu to jest tyko różowe...
14-02-2019, 10:16
Noo, mi się też to żółte Mix Sanrio bardziej podoba. :c I haha, team przeciwko różowym tamkom! Może kolejne już nie będzie różowe... XD Chociaż mi to nie jest aż tak źle, mój iD L jest zielony, a iD L siostry (którego mi dała, yass), jest fioletowy, więc trochę różowego nie jest, przynajmniej dla mnie, takie złe. Ale mogliby zrobić dwa kolory tego Sanrio, byłoby wtedy łatwiej. :c
Mnie zdecydowanie ciekawi, jakie postacie będą wyrzucone, żeby zrobić miejsce na te z Sanrio. Ale na to będzie trzeba sobie poczekać jeszcze. XD ![]()
14-02-2019, 11:00
Wszystkich wersji nie można mieć ja kupię meetsa, ale zwykłego.
Bo mnie finansowo nie stać na trzy meetsy różnych wersji.
![]() ![]() ![]() ![]()
14-02-2019, 17:19
(14-02-2019, 11:02)Michu napisał(a): Obudowa trochę wygląda jak cerata w kuchni XDDD O to, to! Dokładnie to xDD zastanawiałam się co mi tak bardzo w tym przeszkadza i teraz już wiem. To zdecydowanie babcina cerata z targu
![]()
14-02-2019, 19:59
Mi się podoba nawet, no i to tylko grafika, może w realu będzie lepiej, ciekawe co będzie się świecić.
Lubię to w M!Xie sanrio że lineart postaci się świeci.Mi się nowe postacie podobają, bo to akurat jedne z moich ulubionych od Sanrio. <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
16-02-2019, 10:27
@Viktor, same!! Jeżeli kiedyś tam będę chciał kupić sobie kolejnego Meetsa, no to zdecyduję się właśnie na tego.♥;________;
@Albert, ahahahahha, wygląda na to, że prezent urodzinowy dla @Marty masz już z głowy!!8))) Omg, @Skali, gdy tylko zobaczyłem tą graficzkę promocyjną, to naprawdę od razu pomyślałem właśnie o Tobie, no i M!xowo-Meetsowym dylemacie, haaha. Więc no, strasznie się cieszę, że ten news rozwiał Twoje wątpliwości.:) @Lajri, huh, zawsze możesz zdecydować się na oba!!8)) @Dogz, dokładnie, nie musisz mieć wszystkich trzech wariantów tej wersji!:) No i jestem przekonany o tym, że podstawowy Meets sprawi Ci naprawdę mnóstwo radości. @Michu, popłakałem się, ahahahahhaha!! Dziewczyny, które prowadzą Fuzzy N Chic, gdzieś tam napisały, że mają w planach zacząć sprzedawać zamienne faceplaty do Meetsa, więc no, myślę, że w ten sposób można będzie łatwo pozbyć się tej paskudnej, babcinej ceraty (chociaż strasznie spodobała mi się ciasteczkowa interpretacja @Sklai, hhahah). No i tbh, jeżeli chodzi o mnie, no to jestem naprawdę strasznie podekscytowany - nigdy w życiu nie miałem różowego, kolorowego tmgc, więc bardzo bardzo chętnie uzupełnię teraz ten brak w mojej kolekcji!!^^ ![]()
01-03-2019, 21:38
Chyba nikt tu na forum o tym nie wspomniał, ale z tego co czytałam, przesunięta została data wyjścia pastelowych Meetsów.
A poza tym, po tych kilku dniach w końcu mogę się podzielić jakąś moją opinią na temat mojego Meetsa. c: No więc pierwsze co mnie zachwyciło, to dźwięk, jest taki delikatny i miły w porównaniu z np. Mixem! I przyciski wydają się być zdecydowanie bardziej responsywne! Początkowo denerwowało mnie, że dłużej trwa wybudzanie zgaszonego Tama, ale przywykłam. Generalnie póki co mocno pozytywnie. Do teraz nie miałam czasu ani siły, ale nadszedł w końcu ten czas i muszę ogarnąć teraz też apkę. I zdecydować, z kim swatać Watawatatchi, aaaa. Kusi ta owca, to będzie podwójna puszystość w następnej generacji. xD
04-03-2019, 16:45
@Lajri, hmnh, zastanawiam się, czemu właściwie data premiery została przesunięta dopiero teraz, przecież ten wiosenny M!x miał mieć swoją premierę jakoś na dniach, prawda? Anyhoo, naprawdę strasznie się cieszę, że Meets przypadł Ci do gustu!! No i mam nadzieję, że wynik z historii był na tyle dobry, że Meets nie jest nagrodą na pocieszenie.:)
![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Nowe Tamagotchi: Tamagotchi 4 U (27.09.2014) oraz Tamagotchi 4U+ (18.07.2015) | Carol | 548 | 77,997 |
28-11-2015, 22:57 Ostatni post: Viktor |