Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maciejowa gromadka.
No nie? Z drugiej strony, ja miałam mocną rozkminę, że jak się takie naklejki ponakleja, to przynajmniej się ekran/obudowa nie porysuje, nie? Chociaż nie wiem czy tak to działa i czy później przy ściąganiu tych naklejek bardziej się tama nie niszczy.
[Obrazek: 0twIRzh.png]
Odpowiedz
@xIwkoo, pewnie, że możesz!:D No i yup!! Naprawdę nie mogę się doczekać, hahahah. Będę sobie tak siedział i otwierał ten telefon i zamykał i otwierał i udawał, że jestem super businessmanem.:|| Anyway, naprawdę się cieszę, że też postanowiłeś przygarnąć telefon z klapką!!
Uhh, niezbyt wiem, jak mógłbym upchnąć telefon do wpisu z pamiętnika, ale jeżeli chcesz, to mogę zrobić zdjęcie samego telefonu, czy coś?:)

@SilviosLinda, hmn, masz rację, teraz do mnie dotarło, że raczej rzadko widuje się Hexagontchi na eBayu. Jak tylko znudzi mi się Złomek, to obiecuję wrzucić baterie do Hexagontchi i zrobić kilka zdjęć do pamiętnika.:D No i H5! Do mnie też uśmiechają się totalnie wszystkie Colorki, kocham tą wersję.:<

@Diamond i @SilviosLinda, wydaje mi się, że ktoś próbował przykryć głębsze rysy tymi naklejkami po prostu.:/ No i te naklejki były tak jakby.. scalone z sobą, więc może w ogóle były z jakiegoś tam zestawu do dekorowania Connection? Pojęcia nie mam, najważniejsze, że już ich nie ma!!>:C
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
O urocze jak napisałeś ze będziesz się bawił w buisnessmena, aż sobie pomyślałem ze ciekawy byłby taki korpo-mametchi XDD Jakbyś znalazł jakiś garnitur dla tama czy coś to wyślij go tym telefonikiem bo będzie to genialne nawiązanie do tej cegielecxki !!
I’M PICKLE RICK
Odpowiedz
Aż szkoda, że moje ostatnie zabawy w robienie dodatków do tama kończyły się niepowodzeniem, bo aż bym zrobiła sobie korpo zestaw do iD L XDDDD

Maciek, wincyj zdjęć dawaj ;;;;; Wrzucaj chociaż na insta czy coooś.
Odpowiedz
Bardzo bym prosił o Insta Macieja jeżeli Maciej nie będzie przeciwko ;p
I’M PICKLE RICK
Odpowiedz
Zobaczyć Hexagontchi w pamiętniku byłoby super! Ale pamiętaj, że nic na sile. Tak jak Michu mówi poczekamy sobie cierpliwie Uśmiech
[Obrazek: 0twIRzh.png]
Odpowiedz
@xIwkoo, obiecuję poszukać!!8)) Ale tbh wydaje mi się, że nigdy w życiu nie widziałem takiego ubranka, uh.:< Anyway, od teraz, to będę totalnie ja, gdy będzie dzwonił kurier z jakąś tam tamagoczową przesyłką, lmao:
[Obrazek: EsteemedFormalIbizanhound-small.gif]

@Katechi, pls, nie poddawaj się!♥ Wydaje mi się, że bardzo dużo człowieków ma raczej sporo problemów z robieniem itemków. No i uhh, przepraszam, ale nie mam już Instagramów. STRASZNIE STRASZNIE chciałbym móc dodawać więcej zdjęć, mieć znowu konto na Instagramach i takie tam, ale naprawdę, na chwilę obecną, nie jestem w stanie, przepraszam.;;;

@Michu, @SilviosLinda, fdbsbfhabhgbhasbglhabshg, dziękuję Wam najmocniej na świecie za wyrozumiałość!!!;;;; Obiecuję dać z siebie wszystko i postarać się najlepiej, jak tylko umiem.;;
[Obrazek: tenor.gif]
Odpowiedz
Maciek przyszedł już ci ten telefonik? Bo mi tak i jest super ^^
I’M PICKLE RICK
Odpowiedz
@xIwkoo, jeszcze nie!:c Ale mam nadzieję, że w poniedziałek paczuszka już do mnie dotrze.:) 

[Obrazek: TNmxYsQ.jpg]
Dzisiaj troszkę krótko, za co strasznie przepraszam, ale mam, umn.. 177 nieprzeczytanych postów, a że już mi się trochę przysypia, to no, muszę się spiąć, żeby się przez to przekopać.;; Przy okazji, jeszcze raz przepraszam, że odpisuję na posty po 35279635 latach, ale no, to ja, nie umiem szybciej.;;; Anyway!! Postanowiłem na pewien czas schować swojego Meetsa, nie wiem, czy to dlatego, że umarły mi wszystkie baterie, czy może dlatego, że zaczęła mnie męczyć ilość błędów.:c W każdym bądź razie, miejsce mojego Meetsa zajęło Oden-Kun.^^

Przywitajcie się proszę z Robaczkiem, tak naprawdę ma na imię Melody, ale shhh, Robaczek pasuje jej zdecydowanie bardziej.:) 
[Obrazek: 2EntlWA.jpg]

Jak widać, Robaczek kocha kolekcjonować kupki.8) No a oprócz kolekcjonowania kupek, uwielbia pomagać.. starszemu Panu (??) który ma problem z nalewaniem sosiku do garnka.:| 
[Obrazek: PvQ4Wfx.jpg]

[Obrazek: 9ZqX503.jpg]

Jak widać niektórzy po prostu nie potrafią ogarnąć rozumem tego, jak bardzo Robaczek wymiata w nalewanie sosiku!8) [Obrazek: PYt96Fn.jpg]

A teraz ciekawostka, o: tło z tego wpisu to wcale nie jest kolorowanka, tylko.. dumdumdum, chusteczka higieniczna!! Naprawdę nie mam pojęcia, o co chodzi, czy to ma być.. nie wiem, zaproszenie do kolorowania chusteczki smarkami?://
Odpowiedz
Mała lekcja kulturowa - Melody to klopsik mięsny tak naprawdę, bo wszystkie postacie w Oden-kunie to składniki japońskiej zupy oden. XD Polecam kiedyś anime obejrzeć, jest... dziwne, tbh, chyba nawet nie jest dla dzieci? Przynajmniej pamiętam że w openingu jest chyba Hitler i umierające dzieci w Afryce, więc... !? (ale w samym anime nie ma do tego nigdzie nawiązania, hm)
Też mam taką obudowę Oden-kuna, to super wersja, lubię ją mieć włączoną. <3
No i zdjęcia fajnie wyglądają na tle tej chusteczki!
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
^ Może w tym odenie pływa robaczek, a nie od razu że klopsik?
Robaczek wygląda uroczo. XD
A tło od razu jak zobaczyłam, to pomyślałam, że chusteczka albo papier, bo w rogu widać takie wytłoczenia i właśnie miałam pytać, czy dobrze myślę. XDD
Odpowiedz
Postać nazywa się "meatboya", no to. 8) Chyba że robaczek uznaje się za mięsnego chłopca, to może, może.
Też wiedziałem że to chusteczka przez wytłoczenia. XD Ale lubię takie ozdobne chusteczki.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Robak to też mięso! XD
Odpowiedz
Śliczne to Tama. No i te przywieszki <3 Nie wiem czemu, ale zawsze trafiałam na oden-kuny bez breloczków.
Odpowiedz
@Michu, dziękuuuję!♥ Oden-Kun ma w sumie trzy gry: w jednej właśnie chodzi o nalewanie sosiku, czy czegoś tam, w drugiej o umn, nadziewanie jedzonka na patyk? To generalnie jakoś się nazywa, ale zapomniałem.:< Natomiast trzecia gra to po prostu skakanka.:) Hahahha, chusteczki zabrałem z pracy, wydaje mi się, że są z PAWIA.^^ Tego tutaj, o: http://paw.net.pl No i omgggg, naprawdę nadal masz arbuzikowe chusteczki?? Awhhhh, cieszę się, że tak bardzo Ci się podobają, hahahah!:D No i dziękuję, że dostrzegasz te wszystkie drobiazgi!;;;;

@Viktor, wiem, wiem!:D Znaczy się, niezbyt wiedziałem, czym Melody właściwie jest, ale wiem, że postacie w tej wersji to składniki zupy.:D Ahh, no i widziałem anime! Nie całe, bo nie mogłem znaleźć wszystkich odcinków, ale kilka obejrzałem. No i H5! Naprawdę baaaaardzo mi się podoba ta obudowa, generalnie to jedno z ładniejszych tmgc, jakie mam.c: Anyway, dziękuję za wszystkoo!!

@Lyree, mięsko to mięsko, robaczek czy klopsik, co to za różnica, proszę nie drążyć tematu!!XDD Hahahha, no i yuup, dobrze myślałaś!:D

@SilviosLinda, dziękuję!^^ Strasznie się cieszę, że udało mi się znaleźć to tmgc z zawieszkami!!:DD Tbh nie dziwie się, że człowieki sprzedają Oden-kuny bez zawieszek, są naprawdę prześliczne i na pewno ciężko się z nimi rozstać.:<
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości