Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi M!x - pytania i odpowiedzi.
O rety, w tej tabelce są te postacie... XDDD Jak szukałam to widziałam ją, ale z daleka wyglądała dziwnie i nie widać było nawet co tam jest, więc nie wchodziłam XDDD

I... chwila. W tej ze smyczą pokazują Mamecza a jest on przecież w podstawie. O co chodzi???

EDIT: DOBRA, JUŻ CHYBA WIEM. W sensie, że nie można go spotkać w żadnej lokacji, tak? A czy do ożenku wtedy się pojawia?

EDIT2: Skoro cena tych ze smyczą spada, to pewnie tego wyhaczę, hehehe.
Odpowiedz
Nie wiem dokładnie o co ci chodzi. XD Normalny Mametchi jest w tym Gift u samej góry, czyli można zwykłego Mamecza urosnąć tylko w pierwszej genie, a jak potem chce się z nim żenić, to trzeba z tym niebieskim prezentowym Mameczem z prezentowego miasteczka.
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Ok. Dobra, to już wszystko wiem. Dziękuję XDD
Odpowiedz
@Katechi, jakiś czas temu pytałem dokładnie o to samo, H5!:D Uh, niestety ten "podstawowy" Anniversary M!X różni się zawartością od tego Giftowego M!xa. W tej tabelce, którą dodała Skali widać to dosyć dobrze - po lewej stronie są lokacje, w których możesz spotkać różne postacie i poziomo masz pokazane, jakie konkretnie są to tamki (zależnie od wersji M!xa tam u góry).:) Ale tbh nie mam pojęcia, jak można wyhodować te ekskluzywne postacie, uhh.:<

Ciekawe, co się stało z tym człowiekiem który robił nam te wszystkie ładne growth charty i w ogóle.:/
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Otóż to! Gdzie on się podział? ;-;
Ale no nic, może usiądę w ferie i to posklejam jakoś ładnie, tylko jakby ktoś mi mógł przypomnieć o tym tak za tydzień... X'DD

Aha i na 100% sobie kupię to tama, bo jakby nie było to również inwestycja. W stanach ludzie posyłają swoje dzieci na studia za kasę z komiksów, z tama też tak pewnie działa XD
Odpowiedz
Anniversary gift się różni postaciami, tym że ma dodatkowo Present Town (bodajże w zamian za Flower Hills??) i tym że na początku dostaje się 10k GP i wehikuł czasu którego można użyć tylko raz. Poza tym ma trochę inne itemki i tapety chyba.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
(24-01-2019, 18:39)Katechi napisał(a): Aha i na 100% sobie kupię to tama, bo jakby nie było to również inwestycja. W stanach ludzie posyłają swoje dzieci na studia za kasę z komiksów, z tama też tak pewnie działa XD

Lmao, totalnie się zgadzam!! Tbh jestem przekonany o tym, że za kilka lat, za takiego Colorka, będzie można wynająć sobie mieszkanie czy coś.XDD
Odpowiedz
"In the M!X, a Japanese color-screen toy that came out last year, a pet’s growth is even affected by the wallpapers users use to decorate their home."
Znalazłam to w takim artykule: https://www.theringer.com/2017/3/27/1603...946143c747 Ale czuję, że wyssane z palca.
Odpowiedz
@Katechi, hmnh, wydaje mi się, że autor tego artykułu po prostu nie do końca zrozumiał, jak to wszystko właściwie działa, ale ma jednak trochę racji - niektóre tapety odblokowują lokacje, które z kolei, są w stanie.. umn, zmienić typ miasta, co sprawia, że wyrasta nam konkretne postać, przypisana do typu miasta, o.:)
Odpowiedz