Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hatch końcoworoczny 2018/2019
Dzięki za te komplementy dla mojej obudowy, ja nadal nie jestem nie zachwycona. XD Ale fakt, tak jak mówi Maciek, to konkretne tama jest ze mną od 12 lat, było zarówno w kopalni soli w Wieliczce jak i w schronisku w Dolinie Pięciu Stawów Polskich... więc nigdy bym go na nic nie zamieniła.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Wczoraj wieczorem moje Mixy wyewoluowały na nastolatków, a dzisiaj na dorosłych.
Tak prezentowały się ich nastoletnie formy, z których kocham tę w Mixie Anni:

[Obrazek: icHSWk5.png]
[Obrazek: WTg0i9C.png]

Jako dorosłe, podczas łączenia, gdy robiły sobie zdjęcia:

[Obrazek: 8PmSSI1.png]
[Obrazek: P4ca7CI.png]
[Obrazek: v1iWQ90.png?2]

Ogółem w obu Tama dopiero dziś oblokowałam wioskę Gozaru, bo jestem upośledzona i nie zajarzyłam wcześniej, że wystarczy mi, że mam ten róg z Makkkakka Town. XD Cały czas żyłam w przekonaniu, że do odblokowania tej lokacji muszę najpierw odblokować Mermaid Palace (do którego potrzebuję jeszcze połączyć się z dwoma innymi Tama, eh).

Jak widać formy dorosłe nie wyszły jakieś super. W Mixie anni zniknęła ostatecznie czapka Kuro, yay, ale cała postać wygląda praktycznie jak normalna Himebaratchi, więc się trochę zawiodłam.

Na tym kończę hatch, dołączyłam ostatnia i skończyłam pierwsza. XDDD Chyba na tę chwilę wyjmę tym Tama baterie, bo trochę się nimi zmęczyłam. XD

wiem, że brzydkie zdjęcia, ale nie mam siły, nawet nie próbowałam XD
Odpowiedz
Okej, walczyłem o Kuczka, dostałem Tarakotchiego. Początkowo w ogóle przerażenie, COOO POSTAĆ NAJGORSZEJ OPIEKI CO JAK, ale zaraz zerknąłem na growth chart i okazało się, że to average care. I zakochałem się z miejsca. <3 a) pierwszy raz mam tę postać b) uwielbiam klasyczne, vintage postacie c) jest urocza, okej? Nawet uprzedzona Marta przyznała, że Rosie posiada niewymuszony urok z kokardką:

[Obrazek: kj0FxBo.jpg?1]

Rosie jest bardzo zadowoloną z życia dziewczynką. Cały dzień uśmiech nie schodził jej z dzióbka:

[Obrazek: EMMH244.jpg?1]

W ogóle, nie uwierzycie, ale w trakcie tworzenia tego posta Rosie BARDZO domagała się, żebym wszystkim przekazał od niej buziaki i mentalnie Was wyściskał. Wysyłamy więc dużo miłości. <3 Uśmiech

[Obrazek: iqHnpdx.jpg?1]

Aaa, Lyree, wyprzedziłaś mnie o 5 minut. ARGH. XD Dzięki, że jednak bawiłaś się z nami, Twoje mixy bardzo dodały temu hatchowi. Uśmiech
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
Ojej, buziaki od Rosie! XD
I fajnie widzieć w mojej obudowie postać średniej opieki!! XDDD *spogląda sugestywnie na Warusotchiego zapauzowanego w moim v3*
Tarakotchiego chyba nigdy nie miałam, ale jest spoko, uroczo w kokardce. c:
Odpowiedz
[Obrazek: Q9IC4hA.png]
TO JA, JAKIEŚ 23H/7, PŁACZĘ I UWIELBIAM.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Na serio, te wszystkie niesamowicie /radosne/ i /pogodne/ twarzyczki w Twoich Mixach totalnie skradły całe moje serce, lmao. I omg, o czym Ty piszesz, to pierwsze zdjęcie z lampkami i w ogóle jest mega!;w; No i gratki zakończenia hatcha, trzymam kciuki za odpoczynek od tmgc!

Ohhhhmiiiii gooooshhh, Abstrakt, to zdjęcie z choinką/stroikiem jest przecudowne i świetnie pasuje do tego hatcha!! I muszę przyznać że tak, jak, może i nie byłem największym fanem Tarakotchiego tak Rosie jest przeurocza.;;;
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Przedwczoraj zaszedł niemiły incydent. Nasha  otrzymała w prezencie od Eddiego JADOWITEGO UJADACZA! Bardzo jej się to nie spodobało i znienawidziła Eddiego, stwierdziła że wszyscy mężczyźni są tacy sami i chce zostać starą, bezdzietną babą. :C
[Obrazek: Ju5BXYf.jpg][Obrazek: pxW5BmB.jpg]
Biedny Eddie przysięgał że nic nie wiedział o zawartości prezentu. Dostał załamania nerwowego, przez co zaczął jeść wszystko co popadnie i strasznie się roztył.
[Obrazek: 0yhiKga.jpg][Obrazek: avZAwKq.jpg]
Nic dziwnego, że wyrósł na monobrwistego Samuraitchiego. Nasha za to z tego wszystkiego postanowiła zatrudnić się na siłowni aby wyżyć swoje frustracje na ciężarach.
[Obrazek: QZs8SUW.jpg][Obrazek: Eq6jmoO.jpg]
Mam nadzieję że do Nashy coś dotrze, tłumaczyłem jej że on nic o tym nie wiedział ale ona udawała że nie słyszy. Ale poczekajmy, w sumie w tej sytuacji ma całe życie żeby zmienić zdanie. :>
[Obrazek: oetrKbQ.png]
Odpowiedz
Halo, kto mi zasabotażowarł mój fav łopatkowy szip?!:||| Nie zgadzam się na to, proszę dożylnie podać eliksir miłości.:|||||
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Wiesz co, poczekajmy. Jakby stara Nasha zmieniła zdanie to spotkanie staruszków po latach też będzie wzruszające. (A ja będę miał po raz pierwszy szansę na other family, no co. xD)
[Obrazek: oetrKbQ.png]
Odpowiedz
Z lekką obsuwą spowodowaną sprawami prywatnymi biegnę informować, że Jaime z Pirorirotchiego przemienił się w bardzo męskiego Memetchiego. Wyjątkowo do twarzy mu w muszce:
[Obrazek: EmelqgK.jpg]

Tuż po ewolucji Jaime musiał odwiedzić swoją dobrą przyjaciółkę Rosie, a między nimi zaczęło już solidnie iskrzyć:
[Obrazek: 6iWh6C7.jpg]
Odpowiedz
Ale wy spoko zdjęcia robicie. XD Abstrakt te niebieskie v3 jest super. Duży uśmiech
[Obrazek: nPCCI2S.png]
Odpowiedz
Rosie & Jamie to już wincyj niż iskry. Mam takie nieodparte wrażenie?
Odpowiedz
(05-01-2019, 07:35)Diamond napisał(a): Abstrakt te niebieskie v3 jest super. Duży uśmiech

Zgadzam się to też jest moja wymarzona obudowa, którą chciałam kupić. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Aaaa męski Memetchi <3 i ta mucha!

Czy tylko ja mam wrażenie, że Rosie i Jamie powinni się zamienić płciami? xD
[Obrazek: 0twIRzh.png]
Odpowiedz
(05-01-2019, 12:46)SilviosLinda napisał(a): Czy tylko ja mam wrażenie, że Rosie i Jamie powinni się zamienić płciami? xD

Shhh, udawaj razem z nami, że wszystko jest na swoim miejscu. xD

Dzisiaj Rosie & Jamie postanowili dać upust swoim uczuciom, w wyniku czego Rosie urodziła dwójkę zdrowych, uroczych chłopczyków.
[Obrazek: upPs6gq.jpg?1]

Od teraz ich życie zaczęło oscylować wokół codziennej troski o dzieci.
[Obrazek: gN4qcoh.jpg?1]

Jest to zarazem koniec tej generacji i naszego udziału w tym hatchu. Urodziwa inaczej Rosie i męski inaczej Jamie stworzyli wyjątkowy związek, bez dwóch zdań.
Odpowiedz
Bardzo się cieszę, że wzięłam udział w tym hatchu, nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam tyle frajdy z odpalonego Tama. ;_; Fajnie, że mój męski inaczej Memetchi znalazł swoją drugą połówkę. c:
Dzięki wszystkim, co brali udział!
a jeśli podobają się Wam nasze zdjęcia, to stay tuned
Odpowiedz