Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Organizujmy się! // Hatche
27 brzmi dobrze!
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Idealnie, do tej pory moze wyswatam ananasa. XD
Odpowiedz
Mi by najlepiej pasował weekend 28-30.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
Ja w weekend 28 tez bym może dała radę, bo aktualnie to tonę w szale świąt i nie sądzę że do 25/26 się ogarnę xD niczego nie obiecuję, ale na pewno po świętach będę miała więcej luzu.
[Obrazek: 0twIRzh.png]
Odpowiedz
To co, startujemy w weekend? Jak z tą sobotą?
Odpowiedz
Ja w to wchodzę, dzisiaj w nocy mój Gozarutchi zostawi mi malucha pod opieką. C:
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Jak nie ma narzuconej żadnej wersji to pewnie wezmę udział z v4.5. Uśmiech Chętnie też poczytam wasze wrażenia z meetsa.
[Obrazek: oetrKbQ.png]
Odpowiedz
Ja Meetsa odkładam na wspólne ogrywanie razem z białym Marty, teraz startuję z którymś Connexionem.
Odpowiedz
We wtorek wracam do domu na ferie i odpalę jakieś tama, ale nie wiem jeszcze jakie. W każdym razie fajnie by było zrobić jakiegoś hacza ^^
Co mam i co proponuję: v3, iD L, MS, ew. v5, v4.5 (chociaż akurat v1-v4.5/MS można by zrobić łącznie po prostu). Ooo, jeszcze mam Entama, więc też by się w to włączało. Więc jakby był taki łączny to wciąż bym nie wiedziała co odpalić, a mam tylko jedną baterię </3
Odpowiedz
Ja dzisiaj odpaliłam po raz pierwszy moje czarne Entama, więc za parę dni miałabym nową postać do haczowania. ^^ Poza tym mam włączone Mixy. Mogłabym też odpalić v3 albo Uratama. Zależy na co byśmy się w sumie zdecydowali, jeśli miałoby być bardziej jednolicie jeśli chodzi o wersje.
Odpowiedz
Można też zawsze jakiś motyw wymyśleć, np. staramy się wyhodować Mamecza i <jakaś tama-panienka występująca w większości wersji>.
Odpowiedz
Ooo, to też spoko!
i w Entama łatwo XDD
Chyba, że byśmy zrobili ten hatch v3 i próbowali wszyscy wyhodować postaci dobrej opieki? :D
Odpowiedz
(26-01-2019, 12:51)Lyree napisał(a): Chyba, że byśmy zrobili ten hatch v3 i próbowali wszyscy wyhodować postaci dobrej opieki? Duży uśmiech

Pls, no. To byłby fail stulecia z mojej strony xD
Ale chętna jestem! Na cokolwiek tak naprawdę, chociaż nie ukrywam, że ostatnio hatchowalam Entama i wolałabym coś innego Język
[Obrazek: 0twIRzh.png]
Odpowiedz
Spokojnie, z mojej też. XDDDD Raz w życiu udało mi się wyhodować Mamecza i tyle. XDDD
No właśnie Entama było ostatnio, dlatego może fajnie byłoby to v3, bo już kiedyś myśleliśmy o takim hatchu samych v3? ^^
Odpowiedz
Mi jak najbardziej pasuje opcja z v3 i postaciami dobrej opieki ^^ Właściwie nigdy nie celowałam w v3 w żadną z postaci, więc będzie to ciekawe wyzwanie Duży uśmiech
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości