Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
Wczoraj w szkole siedziałem z dziewczynami z mojego zawodu i wyciągnąłem tamagotchi v6, bo akurat sobie włączyłem. I jedna pyta się mnie co to za stoper. XD
Jak im powiedziałem że to tamagotchi to oczywiście zaczęły śpiewać wiadomą piosenkę i powiedziałem jednej żeby wyszukała na instagramie #tamagotchi, żeby zobaczyła jakie ludzie mają fajne kolekcje.
I ogólnie pytały się skąd mam i o co chodzi i miłe to było. Duży uśmiech
[Obrazek: oetrKbQ.png]
Odpowiedz
Cudowny, wyjątkowy weekend zwieńczony cudowną, wyjątkową rozmową.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
Mój plecak w stylu itabag powinien niedługo przyjść z Ali, a wysłano go zaledwie tydzień temu! Duży uśmiech
Dopłacajcie te 2$ do przesyłki czasami, opłaca się.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Informacje o koncercie Tworzywa w Gdańsku, aaaa!
Odpowiedz
*kto
I wiadomo, że Albert. :3 I jeszcze jedna sprawa, ale z chwaleniem się tym poczekam do jutra.
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
To:Zobaczyłam rano i nadal mnie bawi. XDDD
Odpowiedz
Poprawiłam, powinno działać!!
Tzn głupie to, ale dla mnie nadal mega śmieszne jakoś. XD
Odpowiedz
[Obrazek: Dsr54wnX4AAG6Lu.jpg]

JEDZIEMY Z ALBERTEM NA TROYA DO BERLINA, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, NIE MOGĘ Z RADOŚCI, ZOBACZĘ GO NA ŻYWOOOO
Odpowiedz
OH MY MY MY, TO SAMO. Te bilety zdecydowanie zrobiły mi dzień.

No i udało mi się upolować wygodne, eleganckie i solidne buty na zimę. <3
Odpowiedz
Wczorajszy koncert Dawida Podsiadło. Było CUDOWNIE, woah, świetny z niego wokalista. Oprawa wizualna całego wydarzenia perfekcyjna, 10/10, jeszcze przyfarciło się nam z miejscami i byliśmy bardzo blisko, mieliśmy super widoczność, no po prostu cud, miód i orzeszki. I pomiędzy piosenkami typowy Dawidkowy humorek. XD Polecam każdemu jego koncert, jeśli kiedyś będziecie mogli pójść. Ja się zdecydowałam tylko dlatego, że Albert mnie namówił (mimo tego, że to ja słuchałam Dawida, a on nie!), i to była taka dobra decyzja. <3
Odpowiedz
Oooo tak, koncert był naprawdę kompletny. Ciekawe motywy przed refleksyjnymi utworami, gra Dawida na instrumentach, same utwory na żywo brzmiące energicznie i bujające jak należy. I cover kawałka"Bóg" T. Love, rany, TOTALNIE się nie spodziewałem, że go zagra. <3 Co się nauśmiechaliśmy i pobawiliśmy, to nasze.
Odpowiedz
Lalka przyszła. No i otworzyli kino w galerii gdzie uczelnię mam!!
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Był dzisiaj na uczelni jarmark świąteczny i siedziałam na naszym stoisku i było tak super. :D I przyjechała moja koleżanka, co na cały ten rok akademiki jest w Norwegii na erazmusie. No i mieliśmy taki suuuper quiz, który w połowie ja układałam hehe, bo mieliśmy masę ciastek itd. (w tym takie co przyjechały z Norwegii specjalnie na to!!!1 ale również nasze własne zakalce - każde ciasto miało zakalca XD) i trzeba było odpowiedzieć na wylosowane pytanie, żeby dostać. I patrzcie jakie trudne, przykładowo. XD
Fajnie się patrzyło na miny ludzi - podchodzi po ciastko, ale słyszy, że najpierw quiz, losuje pytanie z niepewnością na twarzy, a po przeczytaniu pytania w śmiech. :D Nr 9 to chyba mój fav i akurat jeden wykładowca nas odwiedził i to wylosował. XD Druga połowa była na temat świąt w Norwegii i była poważniejsza, więc każdy miał do wyboru jeden z tych dwóch tematów i poziomów trudności. ^^
Takie pytania były mądrzejsze niż np. jakieś co miała Hiszpania, gdzie poszłam tam i wróciłam z pustymi rękoma bo nie wiedziałam. >:C Chcieli mieć swoje żarcie pewnie tylko dla siebie!
Odpowiedz
No ja jednak myślę, że w Norwegii jest dużo śniegu i ta Śnieżka była bardzo podchwytliwa. :///
Widziałam stoisko na instagramie, tylko nie wiedzieć czemu zaslonilaś swoją piękną grzywkę, halo, widzę, że nie chcesz w tym roku kandydować do najlepszej grzywki!

EDIT: A W OGÓLE TO WYROBIŁAM 40 MINUT NA BIEŻNI!!!! 20 minut biegu w tym, jezu, kiedyś bym się nigdy na to nie zgodziła, a tu kurczę KTOŚ mówi „dawaj 40min” i Marta robi 40min, no jak to działa. ;_;
Odpowiedz
Hahahah, no w sumie. >:C
A zasłoniłam bardziej twarz niż grzywkę, a tej naklejki nie dawało się pomniejszyć więc poszło na wszystko. :c XD

I gratki bieżniowania!!

a dzisiaj moim największym powodem do uśmiechu...
ŚNIEG ŚNIEG ŚNIEEEEG <3 <3 <3
Poza tym! Czwartki są zwykle dla mnie przeklęte, ale ten nie był. Okazało się, że dziś akurat najwięcej przeczytałam na literaturę z całej grupy i tam zabłysłam hahaha. XDDDD (Nadal nie wszystko przeczytałam, ale było prawie 300 stron z tygodnia na tydzień, no kto takie coś zadaje? -.- ) I już sam fakt że przyszłam to było dużo, bo się nawet nie spóźniłam a nawet byłam sporo wcześniej, a początkowo przyszły poza mną jeszcze 3 osoby... XD Ale potem ostatecznie dobiliśmy do 6. XD Czyli w sumie połowa.
i odebrałam dzisiaj moją UAMową bluzę! XDDD
Bo ogółem to ostatnio ogłosili, że poszukują ludzi z fajnymi blogami/instagramami/twitterem/czymkolwiek, no to podałam mojego tama insta. I mi odpisali, że się jeszcze odezwą a póki co "na dobry początek współpracy" zapraszają po odbiór bluzy hehe. I jest spoko, ładna i miękka, pozytywnie się zaskoczyłam. ^^ I pani mówiła że po świętach napiszą jeszcze.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości