Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
Ja też jakiegoś cukierka i liścik dostałem, bodajże przy zakupie Akaiów. Miłe to jest. Ja jeszcze uwielbiam te naklejki zo JYW dodaje do paczki, niby nic a zawsze można coś ozdobić.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Też dostałam takie bonusy. <3 Miłe to.

Edit: mam sukienkę a pod nią takie krótkie spodenki co mi lekko wystają (moje safety pants do krótkich spódnic XDDD) i koleżanka: "kiedy masz zaliczenie na 8 i mecz tenisa na 9"
Xd xd xd
Odpowiedz
(11-06-2018, 09:46)Lyree napisał(a): Edit: mam sukienkę a pod nią takie krótkie spodenki co mi lekko wystają (moje safety pants do krótkich spódnic XDDD) i koleżanka: "kiedy masz zaliczenie na 8 i mecz tenisa na 9"
Xd xd xd

KOCHAM. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dzisiaj jeszcze nic. XD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Night Vale w Warszawie w 2019!!! Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech

edit:
[Obrazek: tumblr_inline_pakuu9DZwQ1svj421_540.png]
SMOL BEAN VIKTOR SDFSODKFSDF
Odpowiedz
Reprezentacja Polski w piłce nożnej mężczyzn. :')
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
Tylko rozmowa telefoniczna i aż rozmowa telefoniczna. :3
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Idk, pewnie jak zwykle jestem zauroczony w kimś kto po prostu daje mi bare minimum jeśli chodzi przyjaźń, która jest nadal młoda, może sobie za dużo wyobrażam, itp, ale taki jeden chłopak którego poznałem przez tumblra sprawił że mi się w końcu chce naprawdę żyć. W końcu nie myślę tylko o moim ex, bo już sobie wmówiłem że nigdy nikogo innego nie pokocham, więc to zauroczenie mnie "naprawiło"- pokazało mi że naprawdę mogę pokochać kogoś innego, i to jednak fajne uczucie, nawet jeżeli nic z tego nie wyjdzie. Jako że głupi jestem to już mu powiedziałem że jestem w nim zauroczony, na co on mi tylko odpowiedział że już nie jest taki jak kiedyś że skoczy za każdym kto mu powie że jest w nim zauroczony, chyba że za jakiś czas uzna że odwzajemnia uczucie. Nie zdziwię się jeśli w ogóle nie odwzajemnia, w końcu ja to ja, nic specjalnego, ale nawet przyjaźń z nim mi wystarczy. Miałem już dość tego że uznaję jedną, jedyną osobę za mojego przyjaciela, gdy ta osoba jest naprawdę toksyczna.
Dzisiaj powiedziałem mu o mojej sytuacji w domu, i że kiedyś miałem plan aby się z moim ex wyprowadzić, ale wiadomo, plan już dawno umarł.
Na co on odpowiedział "Może kiedyś wprowadzisz się tutaj, i będziemy mieszkać razem. (mieszka w USA, Ohio). Ale potem przeprowadzamy się do Danii, bo nie chcę tu zostawać"
Idk, naprawdę mi się ciepło zrobiło jak to przeczytałem. Już dawno nie miałem osoby z którą mogłem planować wprowadzenie się razem, a to było zawsze moje marzenie, bo życie z mamolem mi serio już wszystko zatruwa.
Cieszę się, że Jesse jest w moim życiu teraz. <3
Odpowiedz
Rozmowa z Martą, tak bardzoooooo. ;_;
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
1) Rozmowa z Albertem, wiadomo. <3
2) W końcu dorwałam tę nową pomadkę Maybelline w tym kolorze co chciałam. Szukałam w Gdańsku, w Warszawie, w internecie, wszędzie niedostępna, ale wreszcie ją upolowałam w drogerii internetowej.
3) UFARBOWAŁAM WŁOSY NA TURKUSOWO!!!

W ogóle to cały dzień się cieszyłam jakbym była na haju, życie jest bardzo fajne i naprawdę nie narzekam, hehe.
Odpowiedz
Właśnie ten kolor jest tak absolutnie niefotografowalny (? czy to słowo istnieje), że to jakiś dramat. :/ Spróbuję jeszcze dziś/jutro zrobić lepsze, i najwyżej pokażę to co mam, ale na żywo widać dużo lepiej. To ta farba z Loreala, Colorista na dwa tygodnie. Zeszłoroczny czerwony trzymał prawie pół roku, więc może być ciekawie. XD
Odpowiedz
Ooo, chcę zobaczyć. Ja jak w jesień/zimę robiłam różowym, to mam wrażenie że do tej pory mam lekko zmieniony kolor miejscami. o: Słabo łapało, ale mocno się trzymało. XD Nie udało mi się zrobić całych ale nabrały na jakiś czas fajnego koloru. O takie miałam: https://i.imgur.com/a7X4dSw.png

Jeszcze nic chyba. xd
Odpowiedz
Chyba zahaczę o Kiddyland jak będę w sklepowej części Harajuku albo w Venus Fort!!! Więc albo kupię tama, albo jakieś inne zabawki, i może nawet uda mi się coś ściągnąć na mojego M!Xa, bo tam chyba M!X Station są.
Mam przynajmniej nadzieję że mi dadzą tam wejść, no ale mamy mieć czas wolny w Harajuku/mamy zwiedzać Venus Fort, więc trzymajcie kciuki. Podobno nadal można Sanrio M!Xa kupić.
Odpowiedz
Dwie wygrane w Geoguessera pod rząd. Hehe, jestem królową mapy. 8)
Odpowiedz
W przedziale ja, babcia z dziadkiem (jadą do mojego Sławna <3) i inna babcia, i jeszcze dwójka ludzi w wieku co najmniej moim jak nie starszym. Babcia do dziadka: masz cukierki, poczęstuj dzieci. I dali nam. xD <3
Odpowiedz
Babci też dali. Duży uśmiech

Edit:
Dzwoni jakiś nieznany numer (już myślałam, że to coś w sprawie telefonu), a tu "dzień dobry, czy dodzwoniłam się do tłumacza przysięgłego języka niemieckiego?" a ja szok i "przysięgłego jeszcze nie, ale studiującego, hobbystycznego tak". XD Rok temu do mnie dzwonili nieznani ludzie tak samo, ale pierwszy raz ktoś liczył że jestem przysięgła. XDD A nie podawałam nigdzie mojego numeru jako tłumacz, jedyne co to się zgłaszałam do jakichś zleceń ale zaznaczałam, że ja dopiero studentka tego i tego, takiego roku. xd Nie wiem jak mnie znajdują. xD
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości