27-08-2018, 12:16
Ojej!!! Też miałam minę tego kota. XDD Piękne piękne tama, fajnie że odpaliłaś. <3
|
N jak EnTama: Hatch!
|
|
27-08-2018, 12:16
Ojej!!! Też miałam minę tego kota. XDD Piękne piękne tama, fajnie że odpaliłaś. <3
27-08-2018, 12:21
To chyba aktualnie moja ulubiona obudowa jeśli chodzi o Entama. Śliczna jest <3
![]()
27-08-2018, 16:53
Zgadzam się, dla mnie Entama i Uratama wszystkie są cudowne. Nie znam ani brzydkiego Entama ani Ura. <3
(Silvios też by tu mogła swoje pokazać )
27-08-2018, 18:20
Mika urosła na Young Mimitchi. :3
![]() Zjadła śniadanie, umyła się... ![]() ... i wybrała się do szkoły na egzaminy wstępne! Na szczęście powiodło się jej i została uczennicą pana od inteligencji. (domyślam się, ze jest koleżanką z klasy Aoiego w takim razie? :D) ![]() ![]() PS.: *w dalszym ciągu patrzy na Silvios, próbując przeforsować, aby też pokazała tu swoje Tama* PS 2: Zdjęcia robiłam w tramwaju i nikt się jakoś nie gapił, uff. XDDDD W tramwaju nie czuję tej presji co w sklepach i na krzakach na mieście. XDDDDD
27-08-2018, 18:40
Zgadza się! Mika to teraz klasowa koleżanka Aoiego. Szkoda tylko, że Aoi jest zbyt pochłonięty nauką, żeby bliżej się z nią poznać. KTO GO WYCHOWAŁ, NO?
Poniżej on sam ze swoją pozowaną miną "na Arystotelesa". Widziałem, jak ćwiczył ją w lustrze.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
27-08-2018, 18:47
Strzela miny na Arystotelesa? Jeśli to jakiś fan filozofii, to nie wiem czy chcemy się z nim bliżej poznać. :|||| *personalne traumy przelewane na życie Tama podopiecznej*
27-08-2018, 21:11
A więc tak, próbowałam włączyć tama tak jakoś przez godzinę, ale regularnie się samo resetowało i pokazywało wyczerpaną baterię, pomimo świeżej baterii ze sklepu, ale nie poddałam się i oto jest. Powitajcie chłopca z rodziny kuchi o imieniu ????. Takie twórcze imię, gdyż tama zresetowało się podczas nadawania imienia xDD
![]() Oczywiście mam ambicje na Kuchipatchiego, ale co z tego wyjdzie to się okaże. Pograliśmy chwilę w "stukanie młotkiem w wieżę", aby zdobyć troszkę punktów do życzliwości, ale ciężko szło. Może się wyuczymy, jak w to grać xDD ![]() ![]() A podczas pisania tego posta ???? ewoluował w takiego przystojniaka: ![]() i poszedł spać, bo przecież noc. Osobiście nie wiem ile moje tama wytrwa, bo resetuje się leżąc płasko na szafce nocnej. Chociaż teraz od dłuższego czasu dało radę, więc może się uda. Nie mam pojęcia czemu się tak dzieje, bo tama kupowałam nowe w pudełku ;/ a takie problemy z entama mam od początku i chyba nawet tu gdzieś na forum o tym pisałam. No, ale cóź. Grunt, że się udało. ![]()
27-08-2018, 21:19
Aaaa! <33
Ale ładne! I fajnie, że robisz Kuczka, odkąd mam go w P's to mam na niego fazę i od razu jak przeczytałam, że wykluł się chłopiec z rodzinki Kuchi to w środku krzyczałam RÓB Z NIEGO KUCZKA! Szkoda, że się resetuje. :< Moim fizycznym problemem z Entama jest to, że jego klapka z tyłu jest taka luźna i tak "klika" i Abstrakt ma tak samo, co te Entama jakieś takie wrażliwe. :c Twoje od początku od wyjęcia z pudełka takie jest? :( Mam nadzieję że będzie spoko działało, bo szkoda. Fajnie że dołączyłaś! <3 A ta gra z młotkiem jest straszna, tzn, lubię ją już mega, ale ani razu nie zdobyłam więcej niż 100 GP, mimo starań i wielu prób. XD
27-08-2018, 21:22
Raaany, uwielbiam tę obudowę, nie wiedziałem, że ją masz. I rodzina Kuchi, pierwszy raz widzę te postacie (takie mam doświadczenie z EnTama), są urocze.
![]() Mega lipa natomiast z tym resetowaniem, pewnie bez rozkręcania się nie obejdzie. ;_; Tym bardziej super, że dołączyłaś. Kibicuję, żeby ???? żył jak najdłużej. PS - ja nie wiem co Wy macie z tym młotkowaniem. Powiedziałbym, że to taki mini-golf z v5, tylko jakieś 10 razy łatwiejszy. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
27-08-2018, 21:29
To jest trudna gra. ;_; Ile razy trzeba to zmłotkować. W podobnej w Uratama młotkujesz 6 razy i masz +500 GP. XDD W ogóle Uratama to dość leniwa wersja. XDDD A mini golf z v5 też jest straszny. XD
Ja lubię wszelkie gry pokroju tej z ubrankami, że łapiesz ubranka/nutki/cokolwiek byle nie kupy. Chyba że to Akai, to łapiesz kupy. XD Jeju, jestem prawie spełniona z tym Hatchem, że tyle nas dołączyło. Jedyne czego mi brakuje to jakieś EnTama o obudowie Matcha Latte.
27-08-2018, 21:39
(27-08-2018, 21:29)Lyree napisał(a): Jedyne czego mi brakuje to jakieś EnTama o obudowie Matcha Latte. Oooooo tak, TEŻ MI TAKIE CHODZI PO GŁOWIE. A młotkiem musisz stuknąć 30 razy.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
27-08-2018, 22:46
Od wyjęcia z pudła mam z nim problemy. Na zmianę się resetuje albo wyświetla się brak baterii. Zobaczymy, może chociaż hatcha przetrwa xd
Lajri, ja to wiedziałam, że na kuchi trafię. W końcu grubas do żarłoka ciągnie xD To było przeznaczenie. Arystoteles nie był mi pisany. Panie a idź mnie z tym młotkowaniem! Wcelować nie potrafię xD ŁAPANIE NUTEK/UBRAŃ MYM ŻYCIEM ![]()
28-08-2018, 08:37
Nie wiem jakbym mógł grać na tym tama w szkole (gdybym je miał, a jakbym teraz zamówił jeszcze jedno to by mnie pewnie rodzice wyklęli), skoro nauczyciel przychodzi na godzinę. Jedyna opcja to pauzowanie i zmienianie czasu, no ale to troche psuje grę. Poza tym na JYW z dostawą pewnie wyjdzie ponad 30$ i pewnie będzie już tylko drożej, więc w ogóle nie wiem czy będę kupował jeszcze jakieś nowe wersje.
A prace są tam całkiem inne niż w v4.5? Podobają mi się postacie nie-ura, są takie klasyczne ![]()
28-08-2018, 09:38
Jezu, tak! Ta gra jest najlepsza, bo najszybsza. Teraz już możemy zakładać gang młotkowiczów, nie jestem w tym sam. XD
Te łapki w górze też mnie zastanawiały. Ale uwielbiam tę postać, idealna w oczekiwaniu na nową generację.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Hatch Wakacyjny 2021 - Ankieta | Carol | 7 | 291 |
27-07-2021, 11:58 Ostatni post: Bella |
|
|