Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Zdjęcia] Jak przechowujecie swoje TMGC. :)
Jaki porządeczek ładny. Ja moje tamki wrzuciłam do najbardziej zagadkowej szuflady jaką posiadam. To najbardziej nieogarnięte miejsce, chyba piwnicę bardziej ogarniam niż nią XD Mam tam na pewno stare telefony, pudełka po perfumach (niektóre z czymś w środku), zdjęcie z wycieczki do Krakowa... no i jakieś papiery @_@ Nie sprzątałam tam ani razu odkąd mieszkam, gdzie mieszkam. (Jakieś 5,5 roku)
Musiałam je przenieść z szuflady biurka, bo za dużo ich było i się nie mieściły Duży uśmiech
Odpowiedz
Moje nowe pudełko na Tama i elektroniczne zwierzątka:
[Obrazek: 6tfk2t.jpg]
Na razie jeszcze nic nie włożyłam bo czasu nie miałam, ale zmieszczą się 2 Tama-go, Kidipet kotek, Neopets i inne nowe zwierzątka i Tamagotchi. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Zrobiłam przed chwilą generalny porządek w mojej szafce biurkowej zeszyty i teczki górnej półki pochwałam do plastikowych pudełek i teraz jest więcej miejsca na pudełka gdzie trzymam wszystkie Tamki każdy w swoim pokrowcu lub opakowaniu:

Teraz mam więcej miejsca. Uśmiech
Odpowiedz
A tak w nowym pudełku wygląda w środku.
Odpowiedz
Trochę więcej figurek przybyło, pluszaki z Kinder edycji świątecznych położyłam, ale pudełka są tak jak zawsze a tam Tamki w pokrowcach albo oryginalnych opakowaniach. Duży uśmiech

EDIT:
Coś tutaj Cichutko wrzucajcie zdjęcia jak przechowujecie swoje Tamoski. Uśmiech
Odpowiedz
To ja wrzucę jak teraz tamki przechowuję:
[Obrazek: 24gswgl.jpg]
Tak teraz zastawiłam pluszakami i figurkami Poków od dolnej strony przedtem jak było można zobaczyć wyżej. Uśmiech
A te pudełka jedno takie średnie z Tamkami są na samym końcu.
A na górze bez zmian jest tam największe pudło.
Odpowiedz
Trochę pozmieniałam figurki, a tamte figurki z filmu Sing schowałam. Uśmiech
Odpowiedz
Raz gram w nie po prostu te gry kolekcjonuję i Tamagotchi też i inne elektroniczne zwierzątka. Uśmiech W moim profilu jest lista Tamagotchi i innych elektronicznych zwierzątek innych firm, które posiadam.
A na PW wysłałam Ci zdjęcie jak te dwie gierki wyglądają.
Odpowiedz
Trochę się pozmieniało, bo kupiłam i ozdobiłam nowe pudełko, w których trzymam LPS pieska, chomika, kotka oraz ptaszka na dole.
Odpowiedz
[Obrazek: 2nio3f8.jpg]
Tu na górze mam większość Tamagotchi trzy Tama-go zielone w pokrowcu od Michu, niebieskie i rózowe w opakowaniach oryginalnych, 4u, v6, v.3 niebieskie, v5.5 czerwono białe, zabke powerpalz, petogotchi pieska, nano baby pocket pikachu, giga pet dinozaur, dwa Nana Moon, kidipet kotek, dwa friends dream i nasze europejskie niebieskie, oraz potem schowam do oryginalnych opakowań jak mi się wyczerpują baterie Gen1, Gen2 oraz chibi. A na samej górze w opakowaniach dwa gry Brick Game. I na na dołe wszystkie LPS i mniejsze pudełko z tyłu schowane i są tam tamki ID, V2, V3 w koniczynki, dwa V4, V4.5, Angel, Gen2 z 97 roku EnTama, UraTama dwa v5 zielone i żółte, friends niebieskie w czarne łatki i inne zwierzaki elektroniczne Anipalz Kidipet konik digipet, piesek nano klon, MGA piesek w obudowie pikachu. Uśmiech
I wszystkie figurki pokemonów jeszcze mam 8 legendarnych tych nowych z maca, ale mi się nie zmieściły. Ale się rozpisałam.
Odpowiedz
Kiedyś zrobię, ale teraz nie bo wiesz jak to jest wszystko wyjmować i chować wszystkie te zwierzątka. Bo teraz jak sprawdzałam czy obudowy mi nie pożółkły tylko Angelgotchi zmienił troche kolor ale się tym nie przejmuje więc nie chcę jeszcze raz wyjmowac bo niedawno poukladałam.
Odpowiedz
@Dogz, nie masz pojęcia, jak strasznie podoba mi się sposób, w jaki ułożyłaś wszystkie figurki wokół Twojej kolekcji - to naprawdę wygląda tak, jakby Pokemony pilnowały Twoich tamagoczów!:) Mam nadzieję, że znajdziesz kiedyś trochę wolnego czasu na zrobienie zdjęcia całej kolekcji.:)
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Faktycznie to wygląda, jakby ich pilnowały!
Odpowiedz
Zrobiłam porządki w mniejszym pudełku mam wszystkie Tamagotchi od wersji v2 do v6 w pokrowcach w kształcie głowy piesków, kotków, a w drugim pudełku Tama-go wersje z kolorowym wyświetlaczem w oryginalnych opakowaniach , Friendsy w szydełkowanych pokrowcach, a pozostałe elektroniczne zwierzątka mniejsze z lat 90-tych w pokrowcach a Pocket Pikachu w pokrowcu Pikachu, A jeszcze tamagotchi gen 1 i gen 2 chibi, angelgotchi, nano hello kitty w oryginalnych opakowaniach.
https://www.instagram.com/p/CIiWlKgDMkK/

W ten sposób przechowują w szafce od biurka moje Tamagotchi są w plastikowych pudełkach i przytulone w pokrowcach i niektóre w oryginalnych opakowaniach. Uśmiech
https://www.instagram.com/p/CG2EKhIjH1q/
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości