Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pamiętnik Lyree
Kurczę chyba kiedyś w amerykanos kupie M!Xa różowego. ;D
Podoba mi się ta wersja i Twój pamiętnik.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Kurde ten mix naprawdę kusi skoro jest taki prosty i skomplikowany jednocześnie. Myślę, że mógłby mi się spodobać, no chyba, że to ten Twój pamiętnik Lajri takie wrażenie robi, że chciałam kupić wszystkie wersje, które akurat Ty opisywałaś xD Zwłaszcza zdjęcia zachęcają. Są śliczne <3
Ale ja oczywiście się zdecydować nie mogę i od miesiąca się bije sama ze sobą co kupić.
Swoją drogą ktoś powinien założyć wątek pt. „Których genów w mixie trzeba się wystrzegać” xD
[Obrazek: 0twIRzh.png]
Odpowiedz
Ojej, fajnie że tak Cię zachęcił mój pamiętnik do tych Tamków. :3 Mix jest moim zdaniem super wersją, to nie tak że próbuję w pamiętniku sprawić żeby na taką wyglądał, hehe. I UraTama tak jak już wiele razy mówilam również kocham i polecam. Akai też jest fajne, prostsza wersja, ale ma urok.

Ja póki co do genów, których trzeba się wystrzegać, wpisuję Memetchi. xD

Ehhh chciałabym w moim Tama mieć możliwość wyhodowania Gudetama. Tych genów bym nie unikała. <3

A mój nowy miksik będzie piękny, czuję to, już podrósł i wygląda dość słodko, mimo że jest buraczkowy. XDDD
Odpowiedz
Ehh też bym chciał Sanrio Mixa... Chyba będę zbierał randomowe Connection na wymianę w JYW, bo jednak majątku na kolejnego Mixa nie chce wydać. XDDDD
A Gudetama w ogóle jest fajny w tym Mixie bo nie ma płci (w końcu to jajko), więc można go poślubić z kim się chce.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Ja bym kupiła białe 20th anniversary, ale jest na długiej liście Tamagotchi które bym chciała. A Sanrio mnie osobiście nie kręci, bo nie lubię tych postaci.
Faktycznie ten Gudetama świetnie się „paruje” xD
Odpowiedz
Już w sumie od dawna chciałem kupić Mixa bo ta wersja naprawdę jest bardzo ciekawa ale pamiętnik zachęcił jeszcze bardziej Duży uśmiech W dodatku te mieszanie genów jest super XDDDD
[Obrazek: nPCCI2S.png]
Odpowiedz
Mamelovelitchi jako dorosły był śliczny. Zgadzam się z innymi, że Twój pamiętnik bardzo zachęca do tej wersji. Zapamiętałam, że jak to było nowe tama, to reszta forumowiczów była mniej zadowolona. Albo coś zmyślam. W każdym razie, wcześniej mi się to tama nie podobało, a teraz jestem naprawdę zakochana.

Silvos, w iD zbierało się dla każdej postaci TaMaToMo za różne rzeczy, i jak uzbierało się wszystkie, dostawałaś stempelek tej postaci.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
No, bo niestety mix się trochę szybko nudzi jeżeli znasz wersje takie jak np. P's, po jakimś czasie to tylko miksowanie i miksowanie, żadnych nowości na dobrą sprawę. :c Na początku mieliśmy takie WOW a potem... meh. Bo w wersjach takich jak iD L i P's to przynajmniej są rzeczy do odblokowania albo wgrania, a w mixie tego nie ma. No i sporo funkcji jest zabranych, jak szkoła, praca czy ubieranie tamka w stroje- są znowu tylko akcesoria tak jak w iD, a ja osobiście lubiłem ubieranie. Dlatego fajnie jest patrzeć jak ktoś kto nie miał styczności z "popularniejszymi" wersjami bawi się mixem, zwłaszcza Lyree która ma taki talent do pisania że to serio inspiruje do włączenia Mixa. XD
Odpowiedz
No właśnie to wszystko przez Lajri xD ten Twój pamiętnik jest taki schludny i zorganizowany, że zgaduję, że nawet friends by wypadło wspaniale.
Ja nawet miałam moment zawahania, że „aaa może sama zrobię pamiętnik?” i zobaczyłam wpisy Lyree i takie NOPE kobieto nawet nie próbuj xD
Bella, czyli w teorii to samo tak naprawdę. W sumie dobrze, że z tego zrezygnowali, bo robi się to upierdliwe po jakimś czasie.
Odpowiedz
Ojeju ojeju, super słyszeć, że się Wam podoba. <3

Po części to pewnie tak jak Viktor mówi, moje podejście do tego Tama wynika z nieznajomości żadnej innej kolorowej wersji, dla mnie to totalny przeskok, dlatego wszystko jest dla mnie nowe w Mixie.

Silvios, że friends wypadłoby u mnie wspaniale to niesamowity komplement. xDDD
Szkoda tylko że zniechęciłam Cię od zakładania pamiętnika. >.<
Odpowiedz
Hahaha. I tak bym nie założyła. Jestem zbyt niesystematyczna. Wpisy by się pojawiały raz na ruski rok, nie wspominając o zdjęciach, których za Chiny robić nie umiem xD
To było po prostu przytaknięcie moich wątpliwości
Odpowiedz
Ja też zacząłem pamiętnik głównie dzięki Lyree i jak widać znowu jestem zbyt leniwy by coś napisać. XDD Ale zawsze jest fajnie je czytać!
Odpowiedz
[Obrazek: FcymRcS.png]
[Obrazek: GjO6fA0.png]
Po długiej nieobecności spowodowanej natłokiem spraw na głowie, wracam do pamiętnika! Dzisiejszy wpis jest jednak 
bardziej tego zapowiedzią, bo wiele tekstu tu nie będzie - po pierwsze chciałam podzielić się zdjęciem mojej aktualnie 
odpalonej gromadki. <3 Odnoszę wrażenie, że jedno z nich nie pasuje do reszty, ale chyba dlatego, że to jakaś edycja 
limitowana. No i mam w nim Uramame. <3 Nie jestem pewna jednak jaka to wersja, konfunduje mnie to, że jest ona 
tak ograniczona (Tamek nie robi nic właściwie...), a z drugiej strony ma nowsze postaci, jak Uramametchi. A o reszcie
mojej hodowli napiszę jutro, bo teraz śpią! Tylko szalony Uramamecz chyba zarywa nockę, pewnie poczuł, że jest wolne.

[Obrazek: xBb55Cg.png]
Odpowiedz
Aaa, nareszcie! Wpisy o Connection mógłbym czytać o każdej porze. Czekam!
I ten niesforny Uramametchi idący nocą w balet. Od teraz poluję na tę ekskluzywną wersję. XD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
O fajnie że będzie wpis. Duży uśmiech Też mam w planach zrobić. ^^
[Obrazek: nPCCI2S.png]
Odpowiedz