Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.:: Michu & Carol ::.
MOGŁEM SIĘ DOMYŚLEĆ. XD KLONY
[Obrazek: nPCCI2S.png]
Odpowiedz
Bo bliżej podchodzi i przystawia te łapki do buzi w uśmiechu łobuziaka. XD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
Violetchi pasuje pod kolor iD xD
Odpowiedz
Koniecznie powiedz czy fajne!
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Nowe kupiłaś?
Fajne jest nawet. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Jeju mi się postać Gudetama tak podoba. XDDD To leniwe jajko jest genialne. I z tego co widziałam to to Gudetama Tama fajnie śpi i fajne jest jak umrze. xD Gdzieś widziałam zdjęcie umarłego z napisem "hard boiled death" i to mnie tak rozbawiło. xD
Odpowiedz
Jaki śliczny ten zmiksowany tamek! <3 Bardzo mi się podoba.

No i czekam na nowy nabytek, kiedy powinien do Ciebie dotrzeć?
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Gaaah i wszyscy teraz Keitai/Akai i Mixa odpalili, a ja nie mam łyyyyy xD
Znowu różowo będzie? Nie trzymaj nas w niepewności Michu! Co to będzie?
[Obrazek: 0twIRzh.png]
Odpowiedz
Michu podoba mi się Twoje Keitai za ile kupiłaś je?
Śliczne ma tło na ekraniku jak Tamagotchi z 1996 roku. Uśmiech
Odpowiedz
To super nawet tanio. Duży uśmiech
Odpowiedz
(09-02-2018, 11:49)Michu napisał(a): Postanowiłam zarobić z nim trochę łatwych pieniążków, więc w tym celu udaliśmy się do lasu, jakkolwiek dwuznacznie by to nie brzmiało XDDDDDD

XDDDD

Michu ale masz świetną obudowę tego Keitai Duży uśmiech No i czekamy na nowego członka rodziny Duży uśmiech
Odpowiedz
Masz teraz piękne Tama włączone! Tak jak mówiłam, mega podoba mi się to Keitai, lubię całe białe Tama, to wygląda naprawdę ładniutko. Dwa różowe kolorowe też wyglądają pięknie. C:
A jaka wersja ma tylko różowy kolor to nie wiem, więc dla mnie to żaden spoiler. XDDDD Ale ciekawi mnie, o co powiększy się różowa rodzinka!

(09-02-2018, 11:49)Michu napisał(a): Postanowiłam zarobić z nim trochę łatwych pieniążków, więc w tym celu udaliśmy się do lasu, jakkolwiek dwuznacznie by to nie brzmiało XDDDDDD
XDDDDD

(09-02-2018, 11:49)Michu napisał(a): Wybraliśmy trzecią opcję, w której pojawia sie zwierzaczek i przysypuje tama piaskiem. Lajri słuchaj, bo fajne! Duży uśmiech I jak juz nas przysypie, to dzieją się różne randomowe rzeczy i jedną z nich jest obsypanie pieniążkami. Wystarczy w  kółko i w kółko odwiedzać to miejsce i można w miarę szybko uzbierać bardzo dużo pieniążków. Oczywiście to, czy pieniążki się pojawią jest całkowicie losowo, więc trzeba mieć troszkę cierpliwości i tamek może stać się mega bogaty. XD Ja tak zawsze robię, bo pierścionek ten lepszy jest drogi, a niezbyt lubię wbudowane gry. :<
OOOOO właśnie dzisiaj mój Tama urósł i to miejsce się odblokowało! Byłam tam raz, mój naburmuszony Mametchi trochę się tam rozchmurzył, ale pieniążków nie było. Dzięki za to info. 8) Będę często odwiedzać to miejsce. XDDDD
Odpowiedz
Kuromametchi to jedna z moich ulubionych postaci więc super. Duży uśmiech Jak patrzę na wasze pamiętniki to chcę już Mixa swojego. D:
Odpowiedz
Kuromametchi jak zje pizzę to czerwony będzie. Uśmiech
Odpowiedz
Baterie się zbuntowały więc trzeba je ukarać w postaci pozostawienia w specjalnym pojemniku na baterie. XD
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości