10-01-2018, 14:01
Michu podjęłaś decyzję
Gratuluję i trzymam kciuki, żeby szybko doszło :***
Gratuluję i trzymam kciuki, żeby szybko doszło :***
![[Obrazek: jLDUSeK.png]](https://i.imgur.com/jLDUSeK.png)
|
.:: Michu & Carol ::.
|
|
10-01-2018, 15:12
No właśnie! Co jak co ale za mało tu u nas pamiętników, więc ja jestem jak najbardziej zachwycona Twoim powrotem do pisania tutaj
No i gratuluje nowego zakupu
![]()
13-01-2018, 22:01
Te sweterki są takie śliczne, szczególnie podoba mi się ten biały. <3
20-01-2018, 17:15
OOO to super że już przyszło
Szybko bardzo. Ta Violetchi pewnie jeszcze długo będzie w iD L
![]()
20-01-2018, 19:33
Kuurcze to ID jest piękne! Kusi mnie bardzo żeby sobie samej sprawić i wbrew moim uprzedzeniom różowy prezentuje się super
![]()
21-01-2018, 11:47
Ojeeeej, bliźniaki!
Kurczę, ale to dziecko w moim to chyba takie bez imienia i w ogóle bo nie udało mi się nic wpisać jak je odpalalam. XDDDD Twoje jest śliczne i jak nowe. I ta gwiazdkaaaa. Ale moje teraz też super wygląda. A to różowe też jest śliczne!
21-01-2018, 12:05
Aaaaa, wydawalo mi się że w v4.5 była taka postać bez imienia ani mojego ani jej. o: jak tak to fajnie. ^^ ale tbh nie przypominam sobie bym nadawała takie imie. XDD Ale może to już dawno było i gdy je odpaliłam jakiś czas temu to wzięłam właśnie jakiś mega stary download. Pewnie to V4 nie udało mi się nazwać tylko odpalić i dać mu życie by zdechło bo nic się nie dało. XD i to pamiętam że potem zresetowałam jeszcze.
21-01-2018, 13:58
Ale ci Michu zazdroszczę tego V4.5. D: JAKIE TO CZASY NASTAŁY ŻE CZARNO BIAŁEGO TAMAGOTCHI ZAZDROSZCZĘ. XDDDD MUSZĘ UZUPEŁNIĆ KOLEKCJE O TE STARSZE WERSJE CONNECTION, TYLE WSPOMNIEŃ. D:
![]()
23-01-2018, 11:53
Kurcze brakuje mi łączenia w TMGC. Akurat aktualnie mam takie wersje że żadna ze sobą nie może się połączyć.
Ale jak już V4.5 od Abstrakta przyjdzie to postaram się połączyć V4 i V4.5.
![]()
23-01-2018, 12:04
Pamietam, jak kupowałam idl i najtańsze nowe było akurat białe i byłam strasznie niezadowolona, bo chciałam każdy kolor tylko nie biały xD oczywiście teraz patrzę na tamki Michu i „No jakie piękne to idl” Hahaha zawsze ładniejsze u kogos mimo tego, że mam identyczne. Może to przez to różowe id, bo się razem ładnie komponują? Nie wiem xD
![]()
23-01-2018, 17:27
Kwiatki zimą?
Michu oszukała warunki pogodowe, prezenterzy pogody jej nienawidzą. Sprawdź czemu! xDEeej, ale ingerencja w ogródek to super opcja! Zastanawiam się czy tych ekoludków nie spotyka się też w iD L. Bo widziałem coś podobnego na zdjęciu w instrukcji przy objaśnieniu opcji parku (tzn. były tam jakieś zielone ludziki) ale japońskich krzaczków niestety nie rozczytam. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
23-01-2018, 17:33
Ale czaaad. Właśnie o to samo miałam zapytać odnośnie idl. Kurde, Michu kusicie razem z Diamondem tymi id. Znając życie i mnie zaraz będę buszowac na ebay albo JYW xD
![]()
23-01-2018, 18:08
W ID L jest opcja, że można posadzić drzewko i potem kiełkuje i są z tego kwiatka owoce itemki.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|