Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prezenty
Cześć. Pochwalcie się co dostaliście w tym roku na Wigilię Duży uśmiech 

Ja głównie dostałem pieniądze, od mamy dostanę Tamagotchi iD (jeszcze idzie pocztą), kupiłem sobie Nintendo 2DS z Pokemonami. No i pewnie jeszcze dzisiaj dostanę jakiś prezent bo jestem jeszcze przed wigilią. Uśmiech

Wesołych świąt! Duży uśmiech
[Obrazek: nPCCI2S.png]
My na wigilii nie dostajemy prezentów bo nie ma po co i jak, jak jesteśmy tylko my i babcia, nie ma po co prezentów targać aż do domu babci, ale po prostu dajemy sobie prezenty z okazji świąt zwykle na początku grudnia, lol.
Na święta to mi nadal od listopada idzie iPhone X, ale jeszcze z okazji imienin mojego starego imienia mamol mi jeszcze kupił Hatchimalsa. Chciałem go otworzyć dzisiaj ale mamol się uparł że mam go wykluć wczoraj. XDD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Ja dostałam 100 zł na wigilię i mam zamiar kupić vmigo jak uzbieram 30 zł na wysyłkę: http://amerykanos.pl/product.php?ASIN=B000ETRFRI

Kilka dnit temu dostałam laptopa używageno, ale w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym z windowsem 10.
A wcześniej mama kupiła mi na gwiazdkę nowego Smartfona Sony xperia xz1 ze słuchawkami warte 500 zł tylko nie kupiłam słuchawek tylko były gratis do tego telefonu sony w sklepie rtv euro agd:
https://www.ceneo.pl/37472664
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Ja dostałem słodycze, pieniądze od babci i rodziców, na wigilii klasowej poduszkę Stafy'ego, automat z cukierkami i świecący napis na ścianę, dodatkowo wreszcie udało mi sie ubłagać rodziców na 2ds xl z Pokemon Ultra Sun, oby nie zmienili zdania jak w wakacje xd.
EDIT:O Boziu,w paczce od rodziców jest jeszcze świecąca kula na okno ^-^
"You don't know what its like to drown away in a puddle of shame~"
Ja dostałam od rodziców poduszkę-piernikowego ludzika i taki mikser do koktajli, że miksujesz od razu w butelce (? idk mam nadzieję, że wiecie o co chodzi), dużo słodyczy (najbardziej się cieszę z Toffeffee bo tak dawno nie jadłam że szok), antyramę na certyfikat z konferencji („TWOJA PIERWSZA LEKARSKA KONFERENCJA TO MA WISIEĆ NA ŚCIANIE!” ~tata) i jeszcze 250zł. Pieniądze zamierzam zużyć na bilety do Londynu na wakacje. Duży uśmiech
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Dostałam Kånkena jasno zgniło zielonego (odcień putty), kredki, kolorowankę szwedzkiej autorki (zdrajca - forræder - ze mnie, szwedzki plecak i szwedzkie malowanki, jak ja z norweskiej), piżamkę w kotki i kapciuchy króliki. :3
I siedzę przy biurku w tym plecaczku i nawalam kolorowanki. 8) aż sobie palce zdarłam i mam zaplastrowane. xD
Od taty pieniążki, bo on nie wie co kupić XD Od mamy plecak na laptopa, słodycze, śliczne wieszaczki na skarpetki, i rzaczy w stylu kocie kapcie, kocia zawieszka i koci portfelik z kripi twarzą Brytyjczyka XD
Od dziadków jednych i drugich słodycze i pieniążki. Od jednej ciotki czekoladę i taki szaliczko-kocyk, ma nieciekawe kolorki, ale jest fajny w dotyku i i tak uwielbiam XD A od drugiej słodycze.
Jeszcze dzisiaj coś dostanę od chłopaka, aż się boję troszkę ;-; Bo to co robię dla niego wydaje mi się takie biedackie i w ogóle.
Dostałam dzisiaj od Ani kubek z moim zdjęciem w tle („JESZCZE DZIESIĄTA KAWKA I BIORĘ SIĘ DO ROBOTY” od Bardzo Brzydkich Rysunków), poszewkę na poduszkę z wilkorem Starków z GoT, czekoladę i kinder niespodziankę. ^^
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości