Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pamiętnik przyjaciół Star'a
Gwiazdka 
Witam,
chciałbym podziękować Ci za chęć przeczytania mojego pamiętnika Uśmiech
Pamiętnik zaczynam dopiero od 5 generacji dlatego najpierw chciałbym zapisać drzewo genealogiczne mojej Neotchi:
Jajko w kropki->Aukomotchi->Mitsumarutchi->Cosmotchi->Rightitchi.
Ożenił się z Harptchi.
Aukomotchi->Mitsumarutchi->Cosmotchi->Rightitchi (ta generacja była dla mnie testem tabeli wzrostu znalezionego w internecie która nie jest jednak ukończona)
Rightitchi razem z Memetchi zostawili mi pod opiekę Pinkbotchi->Terupotchi->Neotchi->Harptchi (ta generacja jak dla mnie potwierdzała tabelę gdyż zagrałem ponad 10 razy w gry, a następnie zaniedbałem ją przez ok min 8 godz. 
Kolejną generację rozpoczął Aukomotchi ,który został sam po odejściu mojej Harptchi i Rightitchi.
Jego rozwój: Aukomotchi->Mitsumarutchi->Cosmotchi->Knightitchi razem z Patitchi zostawił Pinkobotchi, która ewolułowała w Terupotchi, a następnie Neotchi.
Tutaj zamieszczam zdjęcie:
[img] http://pl.tinypic.com/r/2gsh8w6/9[/img]

Obudowę zdjąłem ponieważ nie mogłem na nią patrzeć i takie ,,zwyczajne jajko'' mi się bardziej podoba i zobaczyłem, że Tamagotchi jest naznaczone numerem 5, którego ja nie dopisywałem.
Zanim wyszedłem na autobus do gimnazjum (większość uwaza, ze jestem dziecinny lubiąc Tamagotchi i inne tego typu rzeczy) spauzowałem o godzinie 7.50
Ewolucja w Neotchi nastąpiła dziś ok godziny 16.
Teraz zauważyłem ,że Neotchi juz śpi, zanim zdążyłem uzupełenić jej ,,paski'' głodu i szczęścia, ale są na 3 sercach, więc nie jest tak źle.
Dzisiaj poza sprzątaniem i karmieniem nic ciekawego sie nie wydarzyło.
Pozdrawiam
i dziękuję za przeczytanie mojego pamiętnika.

Ponownie, spacje po przecinku, nie przed. // I.
Odpowiedz
Zdjęcie nie działa. (;
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Chyba przez to ,że coś pogrzebałem :p spróbuje naprawić.
Odpowiedz
Teraz działa zdjęcie. Uśmiech Tak te wzorki w Friends bardzo szybko schodzą. Też mam niebieskie, ale ramka srebrna mi nie zeszła.
Fajny pamiętnik. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Dzięki ,ale mi bardziej chodziło o względy wizualne ,nie mogłem patrzeć już na to Sapphire Blue Gem mam zamiar zrobić poradnik jak zrobić obudowę samemu ,ale to nie będzie łatwe jeżeli moja obudowa nie jest przezroczysta ,chyba musiałbym użyć modeliny.
Odpowiedz
Jeszcze raz dziękuję zaraz wychodzę na autobus i dzisiaj też coś dopiszę.
PAMIĘTNIK-Przed chwilą Neotchi ewolułowała w Coffretchi i dopiero teraz zdałem sobie sprawę jaka ona jest brzydka (według mojego gustu).Ewolucja nastąpiła bardzo szybko (tamek ma 2yr ,lecz z tego co wiem ewolucje w dorosłych też wtedy mogą wystąpić).
Zapisałem co z nią robiłem:
GRY-0 razy
JEDZENIE-9 razy
WIADOMOŚCI-0 razy
SPRZĄTANIE-3 razy
Według tamtej tabeli byłem tak blisko do Pianitchi  Niezdecydowany
Odpowiedz
Niestety muszę Cię zmartwić. W tej wersji Coffretchi wychodzi zaskakująco często. To jest niestety błąd, do którego radzę się przyzwyczaić Smutny
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Wow, jesteś naprawdę bardzo skrupulatny jeśli chodzi o prowadzenie pamiętnika. Podziwiam Oczko Planujesz kupno tama w innych wersjach?
[Obrazek: 0twIRzh.png]
Odpowiedz
(01-03-2017, 08:58)Frogless napisał(a): Niestety muszę Cię zmartwić. W tej wersji Coffretchi wychodzi zaskakująco często. To jest niestety błąd, do którego radzę się przyzwyczaić Smutny

Czytam wasze forum od grudnia i teraz sam na swojej skórze poczułem ten ból gdy ma się Coffretchi...

(01-03-2017, 11:38)SilviosLinda napisał(a): Wow, jesteś naprawdę bardzo skrupulatny jeśli chodzi o prowadzenie pamiętnika. Podziwiam Oczko Planujesz kupno tama w innych wersjach?

Zastanawiam się na jakieś z kolorowym wyświetlaczem.Rodzice i tak nie pozwolą ,chyba ,że zarobie ,,na kurach'' dużo osób w moim wieku mi to radziło.
Jedynie pracowałbym w nocy przez 8 godzin i musiałbym nie iść do szkoły.Raz nawet mama mnie zachęcała ,ale jestem kanapowcem Język tylko cel mi daje determinację.
W wakacje będę na 100% zbierał czereśnie ,zarobiłem rok temu 30 zł za kilka wiader.
Odpowiedz
Fajny pamiętnik, przypominają mi się te, które kiedyś prowadziłam w notesiku Duży uśmiech

A co do przekładania pracy nad szkołę... dla mnie to bardzo zły pomysł. Lepiej zastanów się właśnie nad tymi wakacjami. Uśmiech
Odpowiedz
Zapomniałem o pamiętniku Niezdecydowany 
Cofferitchi odeszła razem z Waggassiertchim.
Aukomotchi ewolułował w Turtleitchiego ,potem w Cosmotchiego ,a teraz jest Rightitchim.
Odpowiedz
Rightitchi razem z Kiramotchi zostawili mi pod opiekę Aukomotchiego.
Ewolułował w Turtleitchiego ,a teraz jest Maimaitchim
(nareszcie coś innego niż Cosmotchi).
Podczas opieki nad Turtletchim dokonałem 2 care mistakes:
Nie nakarmiłem tamka kiedy pojawił się komunikat ,że jest głodny ,a potem nie zgasiłem światła.
Odpowiedz
Aż mnie kusi włączenie Friends teraz. Te postacie są naprawdę urocze. Ale pewnie wyłączę przy kolejnej Coffretchi XD
Powodzenia w hodowli!
Odpowiedz
Dziękuję i życzę powodzenia Duży uśmiech
To nowe zdjęcie ponieważ od dawna nic nie wstawiłem Maimaitchi jest taki słodki ,to chyba mój ulubiony nastolatek z TMGC
[Obrazek: n2mrmg.jpg]
Odpowiedz
Widzę nowy pokrowiec. Kupiony czy zrobiony własnoręcznie? Uśmiech
[Obrazek: 0twIRzh.png]
Odpowiedz