Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak spędzacie Sylwestra?
Przerywam milczenie w tym dziale, o.
Czo robicie? Coś planujecie? 

Moje Michowe-plany nie wypaliły iiiiii jestem w domciuuuuu. Kurcze, marzy mi się trochę, żeby rodzice gdzieś do kogoś pojechali, czy coś.:< Booooo, powiem szczerze, że mega mega mi się marzy pójść spać przed 22! Wcześniej zasłonić okna, dać psu pełno koców, żeby się zakopał i spać, hahahaha. Nawet nie chce mi się siedzieć i grać, czy coś takiego. Hasztag samotne życie hahaha.

Noooo a Wy czo chcecie robić?^^
[Obrazek: usRtoXY.png]
Ja mam przymusowego sylwestra u koleżanki. Uwierzcie mi, że wcale nie mam na to ochoty i wolałabym z Wami na WA posiedzieć.
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Ja po raz pierwszy w życiu dostałam zaproszenie na sylwestra. XDDDDDD
Więc będę u koleżanki, w 5 osób, więc tłumu nie będzie, więc idealnie. : D Cieszę się na to bardzo, nie mogę się doczekać żeby się wyłączyć ze świata na trochę.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Ja jak zwykle w domu i nic nie robię, tylko wyjdę z mama o północy jej durne rytuały robić.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Może pójdę spać o 23, może nie. Znając życie będę zamulać, nic specjalnego. Może czipsy mama kupi. A miałam mieć super zjazd forumowy ._.
Idę z pewnym panem™ na imprezę organizowana przez naszą koleżankę z grupy. Po raz pierwszy na domówce na czterdzieści osób, także no. Będzie ciekawie.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Nie wiem, jak spędzę Sylwestra. Planowałam zaprosić chłopaka do siebie do Poznania, ale jako że atmosfera tam jest u mnie tragiczna, wręcz nie chce mi się wracać i najchętniej to bym stamtąd uciekła, to kombinuję aby jednak zrobić w drugą stronę i żebym to ja przyjechała, ale jeśli chodzi o tą opcję to też pojawiają się przeszkody. I nie wiem, nie wiem. Najchętniej to sobie bym gdzieś daleko wyjechała, ale $$$$ się nie zgadza.
Jak zwykle sylwestra co roku niestety u siebie w domu spędzam nic specjalnego. Pooglądam fajerwerki jak puszczają przez okno i spać idę.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Zmiana planów. Z Julitą robimy babski wieczór w kancelarii jej taty, żeby nie musieć siedzieć z rodzicami.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Welp, a ja siedzę u chłopaka w Krakowie i dunno czy gdziekolwiek wyjdziemy, bo się nam pewnie nie będzie chciało. XDDD Obejrzymy coś, pogramy. Niby to nasza rocznica jest, ale przez ostatnie dwa dni już tyle rzeczy zrobiliśmy i obeszliśmy, że już chyba nie mam siły jakoś bardzo świętować. XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Siedzę w domu, gram w AIONA. Może wejdę na diablo online. I później pójdę spać. #somuchfun
E tam, czas to wymysł człowieka, nie ma co się bić samemu że się nigdzie nie idzie czy nie świętuje. Pamiętam sylwestry na MMO, i to serio były najlepsze sylwestry na których byłem tbh. XD
^ Potwierdzam, ja właśnie pilnuje czatełów w grze, słucham lajwa i piję herbatkę i w sumie nie chciałbym być nigdzie indziej tbh.
[Obrazek: usRtoXY.png]
A najlepszy sylwester jaki jakikolwiek miałem to sylwestrowy czat na skype TW. Nie wiem czy ktokolwiek tutaj to pamięta już, to chyba jeszcze za czasów starego TW było? Albo na saamym poczatku tego. Nawet nie wiem który to rok był... 2009 na 2010?
Pamiętam jak się zaprzyjaźniłem z Ozem i Totem wtedy, lool. I długo w sumie z Ozem gadałem, zanim się zmienił, z Totem "chodziłem", i jeszcze Bou był... Ciekawe co Bou teraz robi.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości