Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odnośnik do Katechiowej twórczości
Szkoda :C Nigdy nie czytałam lyokowgo fika. Nawet o takim nigdy nie pomyślałam- XD

EDIT:
AKTUALIZACJA:
Ligowo Legendowe:
Nie moje postacie:
BONUS:
Zabawiałam się jeszcze w robienie sygnaturek w pewnym miejscu z gotowych rysunków i gifów: http://imgur.com/a/tx7vd XD Ciekawe takie do poćwiczenia.
Odpowiedz
Podbijam |:
Odpowiedz
Omi najlepszy!!! XDDD

Pierwszy obrazek bardzo mi się podoba. ^^ Właśnie włosy ładne
Odpowiedz
OMI OMG!! Kat, wyzywam Cię na pojedynek mistrzów:||, mój Króliczek Denshi przeciwko Twoim.. ((wybierz sobie coś, pozwalam:3)). Podoba mi się Omi.. to nawiązanie do tego odcinka, gdzie szukał rodziców i tam trafił na tych fałszywych, którzy prowadzili farmę?:"D
Iiii reszta też mi się podoba, chyba zrobiłaś znaczy progres, nie?^^ Ta fioletowa postać może być wróżką z Winx, o! W tym pierwszym tylko nosek chyba zbyt płaski jest, hmn? W sensie, taki niezbyt wymiarowy w porównaniu do reszty, o.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Dziękuję wszystkim <3333333

Wybieram........ *idzie przejrzeć listę* Już prawie chciałam napisać, że klepsydra Zhonyi, ale właściwie niektóre przemdioty z Ligi by pasowały na Wu XDD
W KAŻDYM RAZIE WYBIERAM ŁUSKĘ BŁYSKAWICY
(PRZECIEŻ TO IDEALNE WU DLA MNIE Q__Q (Szypkie jak Quicksilver, znalazł to Jack i to w Przylądku Dobrej NADZIEI, hehe))
Co do Omiego - to miał być rysunek do wyzwania "Kto narysuje Omiego z lepszym fryzem", które ponad rok temu rzuciłam znajomej, ale dopiero niedawno to wykonałam XD No i niestety nie chciałam psuć tej łysinki, bo wyszło super.
Natomiast jeśli chodzi o progres, to trochę tak, trochę nie. Twarze wciąż mi źle wychodzą. Mój główny błąd to mieszanie styli, co widać na tej Nidalee właśnie. Zaczynam grubymi konturami, a potem twarz z jakimiś super realistycznymi detalami XD Ostatnio jednak znowu rzuciłam kontury, co widać na piratach.
Miałam jeszcze dwa rysunki, ale ich nie dałam, bo porażka z powodu twarzy właśnie.
Odpowiedz
GASHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH KATTTTTTT, czemu my nigdy nie gadaliśmy o tej bajce?? Weź, jakbym ja miał wybrać jakieś łuuu, to bym się nawet nie zastanawiał lolXDD, wziąłbym Jojo Yin i Yang i normalnie papapapapapapa życie.XDDDDDDD Zamieszkałbym w tym świecie które to łuu otwiera!B|
NO ALE MY TU GADU GADU A PRZECIEŻ.... zaczynamy pojedynek, gong yi tan pai!!!!!!!!
((hahah, jak przeczytałem o tej nadziei to też tak pomyślałem: DDDD))))
Aaaaa rozumiem, rozumiem! Nie no, Omi z włosami to nahhhh, dobrze, że go tak zostawiłaś.^^ Trzymam kciuki za dalszy progres!
Odpowiedz
Oficyna mnie zabiła urokiem~! Śliczna, cudowna! Sarmacja z resztą też powala, uwielbiam design tych OC`ków Uśmiech
Aż sama je naprędce naskrobałam (taki ból, jak co się podoba to muszę walnąć jakiegoś fanarta) xD Chciałabym takie ubranka wymyślać QQ proste, jednocześnie urocze!
[Obrazek: RLwYm11.png]
Odpowiedz
^ WOAH, HEJ, POWRÓT PO LATACH? XD

W ogóle to super ci idzie. <3 W tym pierwszym bardziej mi nie pasuje w sumie kształt głowy, jest zbyt dyniogłowa (XDD), w sensie ten cały czubek głowy i wszystko co jest już nad oczami jest zbyt duże. :c Ale oczka i włosy ma super. <33
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
SONAMI HEJ, TU JHUD. XDD/ sorry za off Katechi.

Z tych ostatnich artów to Nidalee mi się podoba najbardziej!
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Jej, dzięki Sonami <3

Scalee, no to miała być objętość włosów, ale jak płasko wyszło, każdy widzi XDDDD

Dzięki, Victor :"D
Odpowiedz
Patrzcie na to XDD

[Obrazek: gold_by_katechi-db11if4.png]
Odpowiedz
Ostatnio trochę rysiam znowu.

Okładka do mojego fanfika potterowego ^^ Jestem z niej bardzo dumna.

[Obrazek: gold_n_gal_and_the_prisoner_of_the_full_...8w-pre.png]
(Pełna wersja + link do opowiadania)

Dzisiaj stworzyłam komiks, ale jest dość duży, dlatego dodam tylko link i powiem, że to crossover Moany i Steven Universe (uwaga, może być spoiler z najnowszego odcinka!)
TUTAJ

Ogólnie jakby ktoś był zainteresowany to zapraszam na Instagram, tam wrzucam teraz regularnie rysunki ^^
TUTAJ
Odpowiedz
@Katechi, jakiś czas temu, dosyć przypadkowo wpadłem zerknąć co tam wyprawiasz na deviantartcie i uhhh, zakochałem się w tym pierwszym obrazku tbh!! Kochamkochamkocham cieniowanie i zestawienie kolorów.♥
Odpowiedz
Cieszę się, że Ci się podoba <3<3<3

Ostatnio u mnie trochę wzrost zarówno na Instagramie jak i o dziwo na Deviantarcie, gdzie ostatnio po 4 polubienia zdobywam, a teraz magia i więcej (trochę więcej XD).

Trochę żałuję, że tego rysunku nie zrobiłam na laptopie, bo nie ma tu żadnej filozofii z kolorowaniem, a moje długopisy by tak nie ucierpiały [*]
[Obrazek: spider_melon_by_katechi_dcyivid-pre.jpg]
Odpowiedz
Awhhhh, @Katechi, czy to jest arbuzikowy superhero??♥;_________; Naprawdę mi się podoba, no i generalnie umn, moment, który stworzyłaś na tym obrazku, trochę przypomina mi ostatnią klatkę z transformacji superbohaterów z Miraculous!!:D
https://www.youtube.com/watch?v=RsIwnWDP...gs=pl%2Cwn
Odpowiedz