28-10-2016, 20:40
Śliczne jest to v3, gratuluję Dogz wzorowej opieki! Nie mogę się doczekać kolejnych zdjęć, uwielbiam Twój pamiętnik.(: Też chyba sobie coś włączę dzięki Tobie.
![[Obrazek: usRtoXY.png]](https://i.imgur.com/usRtoXY.png)
|
Wirtualni przyjaciele Dogz :)
|
|
28-10-2016, 20:40
Śliczne jest to v3, gratuluję Dogz wzorowej opieki! Nie mogę się doczekać kolejnych zdjęć, uwielbiam Twój pamiętnik.(: Też chyba sobie coś włączę dzięki Tobie.
![]()
01-11-2016, 18:42
Mario właśnie opuścił już małego:
![]() Zaopiekowałam się małą dziewczynką. Teraz jest przedszkolakiem Mohitamatchi:
![]() ![]() ![]() ![]()
05-11-2016, 11:00
Wiadomo chora jestem i leżę w łóżku, ale bardzo starałam się dobrze opiekować moim Tamkiem pilnowałam, żeby zgasić światło jak idzie spać, a jako nastolatek lubił pizzę to dawałam jej, żeby serduszka happy wypełnić jak dwa były puste.
I mam postać Chomametchi.
![]() ![]() ![]() ![]()
09-11-2016, 16:03
Wczoraj Jolę odwiedziła swatka i urodziła chłopczyka. Teraz nastawiałam godzinę na północ bi rodzic spędził z bobasem 24 godziny.
![]() I kupiłam sobie dwa pokrowce na tama.
![]() ![]() ![]() ![]()
09-11-2016, 22:28
Też mam jeden taki, one są super, takie miłe jakby futerko mają od drugiej strony. : DDDD Ja kupiłam w indyjskim, ale w chińczykach pewnie też by się znalazły
![]() ![]() ![]() ![]()
10-11-2016, 20:19
No mam takiego kotka, zawsze w nim kolorowe Tama nosze.
![]() Dogz cudne to v3!
17-11-2016, 17:26
Właśnie dzisiaj doszedł kidipet kotek. Jak jest na stojaku to ma tylko pyszczek. Tak naprawdę podświetlenie ekranu jest białe mój smartfon takie zdjęcia robi.
![]() Zresetowałam go i bocian przyleciał z kotkiem w worku i to była kotka nazwałam ją Pusia. I w pokrowcu kota zmieścił się kidipet bez stojaka. ![]() A w v3 aktualnie zaraz będę rozpoczynała 4 generację bo wczoraj była swatka i jest chłopczyk. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|