24-09-2016, 20:59
Marta racja, ale też z umiarem
Dobijają mnie nazwiska typu Adam Adamski czy Jan Jankowski. Rodzice bywają wredni xD
Dobijają mnie nazwiska typu Adam Adamski czy Jan Jankowski. Rodzice bywają wredni xD
![[Obrazek: jLDUSeK.png]](https://i.imgur.com/jLDUSeK.png)
|
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
|
|
24-09-2016, 20:59
Marta racja, ale też z umiarem
![]()
24-09-2016, 21:14
Hahah, o tak, nie zrobiłabym takiej krzywdy dziecku. XD Tak jak ten mistrz Europy w rajdach, Kajetan Kajetanowicz, no jak tak można. XD
![]() ![]() ![]()
24-09-2016, 21:32
O mamo. Też o tym nie słyszałam. XDDD to dopiero imię pasujące do nazwiska.
25-09-2016, 07:24
Ja Gabriel uwielbiam też. ♥
Kajetan Kajetanowicz mnie rozwala za każdym razem, płaczę. Jeszcze ostatnio był w tv jakiś koleś z właśnie takim zestawieniem imię+nazwisko, tylko że to było coś w stylu Żeromił Żerożemski i już w ogóle płakałam. Zapytam mamy potem, bo ona też się z tego śmiała, a ja nie pamiętam, ale to serio miało trzy ż czy nawet rz i ?????? why Też jestem zdania że imię musi do nazwiska pasować, chociażby ładnie razem brzmieć. ;_; ![]() ![]() ![]() ![]()
25-09-2016, 11:00
(24-09-2016, 20:52)Bella napisał(a): Ja uważam, że imię musi pasować do nazwiska. Nie podoba mi się zestawienie typu "Nicoletta Iksińska", no bo do takiego polskiego nazwiska takie zagraniczne imię? Nah. To chyba jestem ja. XDDDD Chociaż chyba nie brzmię aż tak źle. XD Narysowałam wczoraj coś ładnego, yas. ![]()
25-09-2016, 15:39
Twój zestaw jest do przyjęcia, znam duuużo gorsze. XD
Była pizza na obiad. ^^ ![]() ![]() ![]()
05-10-2016, 20:48
MOJE PIERWSZE ZAJECIA Z NORWESKIEGO
JENYYYYYY ten język jest jeszcze piękniejszy chyba od niemieckiego!!!! Jestem za ko cha na po prostu zachwycona ^^ I znalazlam sobie taką super koleżankę z którą mamy tyle wspólnego i myślimy identycznie i tez jest tak samo ogarnięta i w ogóle jak ja XDDD jakoś od razu czułam ze mogę się przed nią otworzyć i takie historie sobie opowiadalysmy XDDD i siedzę z nią na norweskim i super jest. W ogóle mamy te zajęcia z norwegiem który nie zna polskiego więc XDDDD śmiesznie jest, metoda dedukcji rozumiemy wszystko. XD a jak coś nie idzie to po angielsku ewentualnie. Ale jest ekstra. Serio super, lepiej wybrać nie mogłam. 10/10.
06-10-2016, 16:38
Yasssss Lajri, ale szuper!♥ Trzymam kciuki, żeby Cię takie jaranie trzymało jak najdłużej. A plan masz szpoko?
![]()
06-10-2016, 19:40
Plan całkiem szpoko! Poza tym, że mam 3x powrót o 18, to jest fajny, fajnei to poukładane jest. ^^
"w 2011 roku 75-letnia kobieta z Gruzji odcięła Internet w całej Armenii gdy kopiąc w poszukiwaniu złomu miedzi przecięła niepozornie wyglądający kabel." xDDDDDDDDDDDDDDDD Byłabym z siebie dumna gdybym zrobiła coś takiego. xDD
06-10-2016, 20:17
Norweski jest ekstra!
![]() Jaram sie nowym 3DSem i nowymi butami aaaa ^___^
06-10-2016, 21:32
Hohoho, grupa 3b ma na pieńku z tymi samymi ludźmi co moja, to wspaniałe. :')
![]() ![]() ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|