Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 267
Tamagotchi: Tamagotchi: 53 Inne elektroniczne zwierzątka: 37
Dziwnie to wygląda jak ikonki wyglądają tak jest ekran jak Tamek sobie żyje na środku a tak jakoś dziwnie wygląda od góry.
EDIT:
A może te ikonki tylko pojawiają się jak chcemy w coś wejść, a jak się nie używa to może są niewidoczne.
Liczba postów: 6,718
Liczba wątków: 26
Tamagotchi: ~30
Nie jest tam dosłownie napisane że nie będzie można przesyłać przez telefon, chyba nawet jest napisane że na stronie będą itemki do ściągania. Po prostu napisali że tylko może się łączyć z mix i mix station, ale to że nic nie powiedzieli o telefonie nic nie znaczy.
Liczba postów: 230
Liczba wątków: 9
Tamagotchi: 16
Dokładnie Viktor, też tak myślę. Nie wierzę, że bandai aż tak by sobie strzeliło w stopę i zabrało możliwość łączenia z telefonem, a to, że łączy się tylko z innym mixem to chyba oczywiste dlaczego... To tak jak z Familitchi, zupełnie inny rodzaj tama. A co do menu - bardzo mi się podoba ten pomysł, wykorzystanie całego ekranu na maksa. Czekamy na więcej info
No właśnie, mi się wydaje że nie napisali "connects with phone" bo im chodziło tylko o to z jakimi tama się łączy, a telefon to inna bajka. No i jak na stronie są itemki do ściągania to jakoś je trzeba wrzucić na tamka, nie?
A może tamatown będzie? Też jest możliwość, ale w sumie to by znaczyło że te itemki są już wgrane w tama a kod z tamatown by je odblokowywał, co by było trochę głupie, nie wiem. Albo będzie się dało przesyłać tylko przez jakieś supernowoczesne irdy na kompa.
Liczba postów: 6,657
Liczba wątków: 85
Tamagotchi: 46.
Dziwneeeee te ikonki. ;w; Myślę tak jak Dogz, pewnie się będą wysuwać po wciśnięciu guzika. Dziwne, że nie zauważyliśmy wcześniej, że nie ma tych paseczków z ikonkami w trailerze. </3 Nie no, jeżeli będzie to płynnie chodzić, to pewnie przywykniemy do tego.
Liczba postów: 230
Liczba wątków: 9
Tamagotchi: 16
Ojj ludzie ale Wy przewrażliwieni jesteście XD Do przodu trzeba iść! W końcu doczekałam się wykorzystania całego ekranu , zawsze tak mnie denerwował ten tyci kwadracik. Poświecę się i przewale hajs w lipcu, bedziem testować :3
Liczba postów: 1,051
Liczba wątków: 4
Tamagotchi: V3, MS, TF
Michu pojadę offtopem, ale czemu 4u jest be? Chodzi o nfc czy ogólnie funkcje? Chciałabym mieć 4u baaardzo. Coś mnie do tej wersji ciągnie
Mi się wydaję, że chodzi, że jest NFC wbudowana a nie podczerwień.
Nie chodzi o tyle co NFC, chociaż NFC to też problem, bo trzeba specjalny sprzęt kupić do tego tama bo nie wszystko działa. Opcji nie jest najwięcej i w ogóle mało co jest wbudowane.
4U nie jest super złe, ale to na pewno najgorsza kolorowa wersja. Chociaż ja fanem zwykłego iD też np nie jestem.
Dzięki. Czyli ewentualny zakup należy przemyśleć, albo dopaść na chwilę jakiegoś Waszego tamka, pobawić się i dopiero podając decyzję  Dobrze godom? Dobrze godocie XD
Wcale nie powiem, że właśnie o Twoim myślałam XDDD
Liczba postów: 8,747
Liczba wątków: 204
Tamagotchi: ~ 100 εїз
(12-06-2016, 20:15)Cocoa napisał(a): Ojj ludzie ale Wy przewrażliwieni jesteście XD Do przodu trzeba iść! W końcu doczekałam się wykorzystania całego ekranu , zawsze tak mnie denerwował ten tyci kwadracik. Poświecę się i przewale hajs w lipcu, bedziem testować :3
Ja mysle dokladnie tak samo. Nie moge sie doczekac zeby zobaczyc jak inne bedzie to nowe Tama, gdyby wszystkie w podobny desen byly, to bysmy z nudow pomarli, a tak to przynajmniej urozmaicenie jest, kazda wersja inna na inne samopoczucie. ^_^
Tak dawno 4U nie włączałem że kompletnie zapomniałem że nastolatków nie ma... To mi strasznie przeszkadzało. D:
Chyba jednak wybiorę Tamagotchi Mix Melody. 
Bardzo lubię Melodytchi.
Tak fajnie będzie jak będzie cały ekran wykorzystany na słodkie animacje.
|