"Takie tam selfie z planu"
Ok jest Rowena, jest Sam i Dean, jest Crowley, jest jakiś random idk i jest Chuck. Chuck. Chuck, wciśnięty tam między nimi Chuck. Chuck jest Bogiem (5 sezonów go nie było, czmu by się teraz miał pojawić, he?>:c). Ja to wiem. Fandom pewnie hejci, ale jeszcze zobaczą, na miliard procent Chuck to Bóg, nie mam wątpliwości. ;____________; To będzie najlepsza postać SPN ever.
Michuuu <3333
On tak uroczo wyglądał jak tak siedział z nami ;u; Tylko potem podszedł do kostki i już nie siedział, ale wciąż krążył wokół i kucał w różnych miejscach bacznie nas obserwując, co było straszne XDD
Fazuję na postać z forum (Maurysia)
Takiego pięknego gifa dzisiaj z nim znalazłam do dziennika mojej postaci *-*
I na blond Maurysia ze Zmierzchu, który oglądałam w piątek, tak dla picu XD
Piękni są ;;
Losowo na jakiejś grupce spytałam, czy ktoś zna kogoś wyglądającego jak człek, którego wizerunek ma jedna z moich ulubionych postaci na forum.
Dzisiaj patrzę, a w odpowiedziach jest człek, którego wizerunek ma moja postać XD http://screenshooter.net/102811731/gkjrsrv
Umarłam XD
Moja kicia też tak na początku robiła XD Cała rodzina mogła się kąpać i tylko mi w wannie groziło śmiertelne niebezpieczeństwo, więc się darła. Teraz już się uspokoiła, bo jednak parę razy ocalałam i wyszłam cała i zdrowa.
Dwoje z moich kotów kocha dźwięk wody wypływającej lub nalewanej do wanny i zawsze jak słyszą, że ktoś idzie się kąpać, to patrzą się jak zaczarowane na kran i tak siedzą i się patrzą. XDD Nawet specjalnie się wody nie boją.
Ja jeszcze się nie kąpałam przy Henryczku, ale miał taki okres, że lubił spać w wannie, oczywiście suchej XD
Dzisiaj się uśmiechnęłam wiele razy z powodu postków <3 Strasznie się cieszę, że po tylu latach znalazłam forum ze zwartą fabułą, gdzie się coś dzieje i to nawet niesamowicie dużo ;-;
Obcięcie włosów na krótko dwa dni temu (Marta H5!) no i dzisiejszy wypad z kumpelą do centrum handlowego, kupiłam sobie w końcu lakier do włosów, a przy okazji w C&A mieli -20% na wszystko i jeszcze sobie kupiłam bluzkę i sukienkę.