Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maciejo z aparatem
Dokładniej to chyba po ustnym polskim, ale jakimś cudem zachorowałam poważniej po raz pierwszy w życiu XDDD Hehehe. Ciekawe, czy w tym roku wypali </3
Odpowiedz
Bardzo przypadkowe zdjęcie, ale o dziwo jestem zadowolony, chyba. o: Tylko jak patrzę na komputerze, to mogłoby być jednak trochę mniej jaskrawe i jasne. I chyba przeszkadzają mi te szare punkty po prawej + te mniejsze bliki. 
[Obrazek: wzyanRj.jpg]
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
No weź, bombowe jest Duży uśmiech Mega słodko i ślicznie wyszło <3
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Bardzo fajne. ^^ Podobają mi się kolory, dla mnie nie jest ani za jaskrawo ani za jasno.
Odpowiedz
Omg, yisssss. Dziękuję wam! <3 Chyba faktycznie nie zmienię jasności, bo pewnie jak zawsze tylko coś "poprawię", to wszystko mi się popsuje. >:c
Odpowiedz
Michu, a zerknij czy to zdjęcie co dodałem nie będzie Ci pasować? Bo ono tylko przez forum jest zmniejszone, jak zapiszesz, to będzie miało wymiary ok. 2k szerokości.^^ Ale jak chciałbyś takie dopasowane, to już się robi, nie ma problemu.
I yaaaaay, dziękuję.:3
Odpowiedz
...każdy host psuje mi dzisiaj jakość, aaaa. D: Chyba się forum od tego rozjedzie, ale nie wiem, jak coś to poprawiem.

[Obrazek: 2jepmra.png]

[Obrazek: n4dta0.png]

[Obrazek: 2lw67mh.png]

[Obrazek: 9ht64k.png]

[Obrazek: 23rl5wk.png]
W tym momencie żałuję, że nie mam innego obiektywu jednak, bo Nendoroidy mają wymiary, których mój obiektyw nie chce załapać i jeszcze ani razu nie wyszło mi dobre zdjęcie z Nendem, na którym ostrość jest normalnie rozłożona, a nie djgsbdgflsgrsygh.

[Obrazek: 2mocdvn.png]
Komu dodatkowego życia?:'D

[Obrazek: k3xa2d.png]

Jeszcze mam trochę innych zdjęć, ale muszę znaleźć ładne tekstury do nich, bo jakieś wróżki chcę Linkowi podrzucić. Tych zdjęć jeszcze jakoś szczególnie nie przerabiałem, nie mam pomysłu na żadne efekty specjalne.
Odpowiedz
Aaaa Wolf Link amiibo. ;w; I ten Link. Jeju, Maciek, kocham twoje zdjęcia. <3
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Najlepsze amiibo ever, serio.;____; Musisz je kupić, musiszzzzzz. Chyba żadna ich poprzednia figurka nie miała aż tylu detali i woooooooaaaaaah. <3
Awwwww, dziękuję Skali! c: Choooociaż, gdyby host nie nawalił to byłyby ładniejsze, ostrzejsze i +2 do super zdjęcia, no ale.
Odpowiedz
Właściwie po Pyrkonie mam jeszcze jakieś 70zł, co prawda powiinnam je odłożyć na magni, ale damn, strasznie chcę kupić w końcu TPHD i chyba pomęczę mamę, żeby mi się dołożyła niedługo. ;;;;
Odpowiedz
Super. Pierwsze i ostatnie zdjęcie najbardziej mi się podoba Uśmiech
Odpowiedz
He he Michu normalnie możemy razem obiady jadać XDDD
Odpowiedz
(15-04-2016, 15:45)Scalee napisał(a): Właściwie po Pyrkonie mam jeszcze jakieś 70zł, co prawda powiinnam je odłożyć na magni, ale damn, strasznie chcę kupić w końcu TPHD i chyba pomęczę mamę, żeby mi się dołożyła niedługo. ;;;;
Shhhh, mangi jeszcze się kupi! <3 Też mam stosik mang do kupienia, ale ciągle jakieś gry wychodzą i hahha, jak żyć. D: Trzymam kciuki max, naprawdę warto, Twilight Princess to chyba obecnie moja ulubiona Zelda, ale jeżu, w tyle innych wersji jeszcze nie grałem. .____. Szmutek.

Frogless, Michu, dziękuję! <3 Strasznie strasznie mnie to motywuje, bo może kiedyś, będę widział swoje zdjęcia tak, jak Wy i też będę się nimi jarał.
Odpowiedz
NIE MANGI. MAGNI. MAGNIFICON. GAAAH. XD //off, skal nie czyta mangów, skal nie animu, skal nie
Odpowiedz
Przepiękne zdjecia :3 Uwielbiam takie zdjęcia figurek XD normalnie mam ochotę podesłać ci moje figurki na sesje Duży uśmiech
Odpowiedz