Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orzechowy pamiętnik
(08-04-2016, 19:45)Carol napisał(a): To pomaranczowe MS jest na mojej wishliscie. ^_^
A ta aplikacja jaka ekstra! Duży uśmiech

SERIO !? Kureczki gdybym wiedziała ... matuś kupił mi je z OLX chyba za jakieś 60 zł ? Może mniej ? Nie pamietam bo było w zestawie z jaki drugim tamasiem ;Oczko on chciał mi zrobić niespodziankę

Tak aplikacja jest genialna :Duży uśmiech jutro idziemy grać ze znajomymi w Horror w Arkham i mam wrażenie że moje maleństwo będzie robiło furorę Oczko
Odpowiedz
Omg, nowy wpis, yisss! <3 Ale przede wszystkim - gratuluję pracy! Pochwalisz się co dokładnie robisz?
Mnie niezbyt się podobają tama-aplikacje na telefon, bo mi żal pamięci i baterii, ale ta Twoja apka, wygląda całkiem fajnie. I groźnie, oczywiście! No i omg, jakie masz super ładne v2, ekstra! Mam nadzieję, że szybko doczekam się kolejnego wpisu.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
No nie mogę!!! Następna wrzuca najpiękniejsze obudowy MS. Pękam z zazdrości ;D
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
(08-04-2016, 19:55)Ralveyn napisał(a): Omg, nowy wpis, yisss! <3 Ale przede wszystkim - gratuluję pracy! Pochwalisz się co dokładnie robisz?
Mnie niezbyt się podobają tama-aplikacje na telefon, bo mi żal pamięci i baterii, ale ta Twoja apka, wygląda całkiem fajnie. I groźnie, oczywiście! No i omg, jakie masz super ładne v2, ekstra! Mam nadzieję, że szybko doczekam się kolejnego wpisu.

Kochany jesteś :hug: 
Co do pracy to udało mi się załapać do przychodni na RTG, więc pracuję w wyuczonym zawodzie ;Oczko ciesze się bo po filologii angielskiej na Podlasiu nie ma ŻADEJ pracy. Po prostu rynek pracy jest przepełniony absolwentami filologii a z samych korepetycji nie da się przeżyć ;/ ale ciesze się ze tu wróciłam bo inaczej mogłabym nigdy nie poznać Matusia.

Co do tej apki to polecam :3 Mini gierki są bardzo fajne i nawet trochę klimatyczne ;Oczko
Nie wiem dla czego ta apka pojawiłą się w polecanych dla mnie, ale to musiało być przeznaczenie. Też myślałam że to bedzie byle co, ale po obejżeniu trailera się po prostu zakochałam ^_^ 

https://www.youtube.com/watch?v=7yAr0sdpzxU

(08-04-2016, 20:00)Michu napisał(a): Jaka śliczna ta zawieszka przy v2. *_____________*

XD aż tak ci się podoba ? chętnie ci ją podaruję :3 albo zrobię podobną jak znajdę koraliki w moim ehem ... bałaganie 
I tak chciałam ci coś obiecanego wysłać.

(08-04-2016, 20:15)Frogless napisał(a): No nie mogę!!! Następna wrzuca najpiękniejsze obudowy MS. Pękam z zazdrości ;D

Dziękuję :3 o dziwo wszystkie tamasie z postu znalazłam na OLX
Odpowiedz
(08-04-2016, 19:50)WalnutSprout napisał(a):
(08-04-2016, 19:45)Carol napisał(a): To pomaranczowe MS jest na mojej wishliscie. ^_^

SERIO !? Kureczki gdybym wiedziała ... matuś kupił mi je z OLX chyba za jakieś 60 zł ? Może mniej ? Nie pamietam bo było w zestawie z jaki drugim tamasiem ;Oczko on chciał mi zrobić niespodziankę

Tak aplikacja jest genialna :Duży uśmiech jutro idziemy grać ze znajomymi w Horror w Arkham i mam wrażenie że moje maleństwo będzie robiło furorę Oczko

Ha, kocham Horror w Arkham ^__^
Wiesz, jakby co to bym mogla przejrzec swoja kolekcje, gdybys miala ochote sie wymienic za to MS za cos, czego nie masz Oczko

A slyszeliscie moze o Dice Masters: Marvel - Avengers vs. X-Men? Ekstra genialna gra karciana z ogromnym wykorzystaniem kosci, T. i ja dostalismy to na zajaczka od jego brata i powiem Ci, ze genialne. Duży uśmiech
Odpowiedz
To v2 kupiłaś od Osu?
Co jest z nim nie tak?
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
(08-04-2016, 19:44)WalnutSprout napisał(a): Niestety te z kolei porządnie mnie zdenerwowało bo jak zwykle nie mogłam grać w gry. Znając moje szczęście coś jest w nim uszkodzone

Dogz, przeciez napisala co jest nie tak. :/
Odpowiedz
(08-04-2016, 20:34)Carol napisał(a):
(08-04-2016, 19:50)WalnutSprout napisał(a):

Ha, kocham Horror w Arkham ^__^
Wiesz, jakby co to bym mogla przejrzec swoja kolekcje, gdybys miala ochote sie wymienic za to MS za cos, czego nie masz Oczko

A slyszeliscie moze o Dice Masters: Marvel - Avengers vs. X-Men? Ekstra genialna gra karciana z ogromnym wykorzystaniem kosci, T. i ja dostalismy to na zajaczka od jego brata i powiem Ci, ze genialne. Duży uśmiech

Hehe my wyrzucilismy w dice masters już tyle kasy ze szkoda gadać mamy dwa kompletne sety z Marvela i dwa prawie kompletne sety z dc nie mówiąc już o podstawkach. Macie tylko podstawkę czy coś jeszcze ? 
W białym mieliśmy nawet ligę DM niestety hype min al jak ludzie zaczęli składać talie z op kartami ?

Co do MS to chetnie bym się wymieniał ale nie wiem czy będziesz miala coś co mnie zainteresuje ?
Odpowiedz
Mam kilka rzeczy, moge tez zaoferowac cos szydelkowanego. Oczko

Co do DM to na razie mamy tylko ten starter pack, ale T. już planuje sobie decka złożyć. Uśmiech
Odpowiedz
(09-04-2016, 12:28)Carol napisał(a): Mam kilka rzeczy, moge tez zaoferowac cos szydelkowanego. Oczko

Co do DM to na razie mamy tylko ten starter pack, ale T. już planuje sobie decka złożyć. Uśmiech

Zapraszamy go do Dice Masters Polska na FB a jakby chciał jakiś wskazówek to pisz :3 Matuś składa fajne decki, a mamy też kilku znajomych których mocną stroną jest matma i układają decki w których jest dużo liczenia ale mocne comba :Język
Możemy się też powymieniać kartami ...
Odpowiedz