Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
magiczne bagno skala
Omggg, super! ;____; Kto to? Taki trochę profesor Sycamore. :o
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Omg, Sycamore... XD To przez ten fartuch. Tak szczerze to jest to postać, którą oparłam trochę na Kowalskim z Pingwinów z Madagaskaru i na takiej jednej postaci z serii książek, którą czytałam dawno temu.

EDIT:

Skoro wstawiam rzeczy wszędzie, to czemu by nie tu. XD W ogóle jak widzę te moje rysunki z pierwszych stron tego wątku - o boże.

[Obrazek: tumblr_o141m0kCny1tcm687o1_1280.png]

[Obrazek: tumblr_o167uzgsyW1tcm687o1_1280.png]

[Obrazek: tumblr_o17t7tSdUD1tcm687o1_1280.png]
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
;;; Taka cisza.

[Obrazek: tumblr_o1n6nfaauT1tcm687o1_1280.png]

[Obrazek: tumblr_o3n0hkdPP81tcm687o1_1280.png]

[Obrazek: tumblr_o4cx3uphH01tcm687o1_1280.png]

[Obrazek: tumblr_o4kahzOjdP1tcm687o1_1280.png]
Odpowiedz
O rany, Scalee nigdy wcześniej tu nie byłam, a tu taaaakie cuda. Jestem zachwycona <3333
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Strasznie mi się podoba, że masz specyficzny styl rysowania (farby jakby? IDK). Z tych ostatnich najbardziej mi się podoba Czarny Kot i ta dziewczyna nad nim. Duży uśmiech
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Omg, śliczne. ;uuu;
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Superaśny styl <3
Odpowiedz
Uh, po prostu cudowne, szczególnie ta druga praca.;______; Jedyne do czego bym się przyczepił - znaczy nie przyczepił, bo wszystko jest śliczne, ale tak mi się wydaje - to w tej pierwszej pracy, brakuje motylka pod nosem. Przynajmniej tak mi się wydaje biorąc pod uwagę to, jak pada światło. Chociaż coś tam chyba jest, ale wydaje mi się za lekkie. Strasznie mi ten pierwszy chłopak przypomina Sebastiana z Stardew Valley (w sensie jego pierwotną wersję).

Jeżu Skali, cały czas zapominam - "pomagam" (bardziej przeszkadzam, ok) przy organizacji konwentu Doktora Who, w Krakowie. Ja tam tylko rzucam propozycjami, ale organizatorzy się mnie pytali, czy znam kogoś, kto byłby w stanie narysować jakieś grafiki na koszulki. I z miejsca pomyślałem o Tobie. Byłabyś może zainteresowana? Konwent się chyba odbywa w 2019 dopiero, więc masz sporo czasu, a z tego co wiem, to Ci zapłacą nawet nieźle. Tylko żeby nie było - nie znam szczegółów, kręcę się przy tym tylko dlatego, że prowadziłem jakąś stronę o DW. D: I pewnie na to nawet nie pojadę finalnie.XDDD
Odpowiedz
Oezu, ile miłości tu od was dostaję, dzięki. <3

(25-03-2016, 11:09)Ralveyn napisał(a): ; Jedyne do czego bym się przyczepił - znaczy nie przyczepił, bo wszystko jest śliczne, ale tak mi się wydaje - to w tej pierwszej pracy, brakuje motylka pod nosem. Przynajmniej tak mi się wydaje biorąc pod uwagę to, jak pada światło. Chociaż coś tam chyba jest, ale wydaje mi się za lekkie. Strasznie mi ten pierwszy chłopak przypomina Sebastiana z Stardew Valley (w sensie jego pierwotną wersję).

Taak, też ten nos mi coś nie leży, ale rysowałam go już jakieś 3 miesiące temu, a z nosami do teraz mam problem. ;; Ale dzięki! Operowanie światłem też jest straszne, omggg.

(25-03-2016, 11:09)Ralveyn napisał(a): Jeżu Skali, cały czas zapominam - "pomagam" (bardziej przeszkadzam, ok) przy organizacji konwentu Doktora Who, w Krakowie. Ja tam tylko rzucam propozycjami, ale organizatorzy się mnie pytali, czy znam kogoś, kto byłby w stanie narysować jakieś grafiki na koszulki. I z miejsca pomyślałem o Tobie. Byłabyś może zainteresowana? Konwent się chyba odbywa w 2019 dopiero, więc masz sporo czasu, a z tego co wiem, to Ci zapłacą nawet nieźle. Tylko żeby nie było - nie znam szczegółów, kręcę się przy tym tylko dlatego, że prowadziłem jakąś stronę o DW. D: I pewnie na to nawet nie pojadę finalnie.XDDD

Omg, osobiście boję się takich projektów, bo strasznie nie wierzę w swoje możliwości i uważam, że nic nie umiem, ale woah, mogłabym spróbować, lubię hajsy. XD

(25-03-2016, 08:54)Bella napisał(a): Strasznie mi się podoba, że masz specyficzny styl rysowania (farby jakby? IDK). Z tych ostatnich najbardziej mi się podoba Czarny Kot i ta dziewczyna nad nim. Duży uśmiech

Yup yup, lubię właśnie trochę taki paintingowy styl, osobiście nie potrafię robić takich typowych lineartów i flat colorów jakie wiele osób robi, dużo bardziej wolę pobawić się tak farbami. :'D
Odpowiedz
Skali, jak coś, to już zapytałem i dam Ci znać, gdy czegoś się dowiem. c:
Operowanie światłem samo w sobie jest okropne, ale nie wyobrażam sobie, jak trzeba się z tym namęczyć przy rysowaniu. ;___;
Odpowiedz
O, oki. <3

[Obrazek: tumblr_o4ltom2bMx1tcm687o1_1280.png]

[Obrazek: tumblr_o4m8macqqY1tcm687o1_1280.png]

[Obrazek: tumblr_o4nt0rrxXd1tcm687o1_1280.png]

[Obrazek: tumblr_o4pjwynt7s1tcm687o1_1280.png]

Tego ostatniego skończyłam dosłownie minuty temu. :'D
Odpowiedz
Drugi rysunek od końca (ta dziewczyna z fioletowymi kitkami) podoba mi się najbardziej. :3
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Lisiczka <3333333333
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
(27-03-2016, 19:48)Bella napisał(a): Drugi rysunek od końca (ta dziewczyna z fioletowymi kitkami) podoba mi się najbardziej. :3
Dokładnie! Ma super oczy i nos, w sensie, mógłby być trochę mniej pod kątem, ale i tak wygląda mega. <3 Tak.. sennie, o.
I ta ostatnia też mi się super podoba. c: Jeżu, to wszystko wygląda tak, jakbyś doświetlała prace jakimiś halogenami, mega.
Odpowiedz
[Obrazek: 13441515_618305521657810_1487836626_o.jp...e=5761F086]

Byłam trochę załamana tym, że słabo rysuję, także porównanie dzisiaj vs kwiecień 2015 chyba? Wow. Progres. XD
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości