Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
No w koncu Oscara dostal!!!!
Odpowiedz
Maks punktów z anga i rozmowa z nauczycielką. <3
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
A. wyszedł ze szpitala Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Dzięki Duży uśmiech
Odpowiedz
(29-02-2016, 14:21)Michu napisał(a): Yaaaay. to cieszymy sie razem z Tobą ^___^
Tak! Oczko <333
Odpowiedz
Dziewczyny cmok Duży uśmiech
Odpowiedz
"Poznaj samego siebie" na jednym z wykładów z psychologii XDDD ten cytat zawsze wywołuje u mnie pozytywne uczucia, nauczyciel polskiego mojej koleżanki z liceum wszystko do tego sprowadzał XDDD
I Biedronka. XD kupiłam jakieś filety w panierce z serem. I ogólnie fajne jest pudełko ze stripsami, ale właściwie taniej wyjdzie zrobić samemu, a czasu też więcej jakoś nie zajmie. Dlatego kupiłam rybkę xD
Odpowiedz
Carol Duży uśmiech

[Obrazek: HIogkEV.jpg]
Odpowiedz
Ty się śmiej, a to scena z życia wzięta jest. Jak byłam na antybiotyku jakiś czas temu, to się okazało, że jestem na niego uczulona i musiałam iść do lekarza, żeby mi inny wypisał. Wyskoczyła mi od tego uczulenia paskudna wysypka na twarzy. No to poszłam, siedzę w kolejce. Nagle jakaś baba mówi, że ona idzie przede mną, bo była zapisana na 9:00. Ja mówię, że może i była, ale jest też kolejka i nigdy nie ma tak, że się punkt wejdzie o której się miało, bo nikt nie siedzi w gabinecie regulaminowego 5 min.
W gabinecie babka, która była przede mną, wstaję, podchodzę do drzwi, czekam. Drzwi się otwierają, a baba SRU! o kuli, z siatą ciężką w drugiej ręce wyskoczyła jak z procy i się przede mną wcisnęła i mi drzwi przed nosem zamknęła. W życiu takiego chamstwa w przychodni nie widziałam. xD
Odpowiedz
Ta przynajmniej udawała chorą, mi tak się handlowcy wtrynili. Potem lekarz leki z kosmicznymi cenami przepisuje, ciekawe czemu...
Odpowiedz
http://veigar.ga/post/140238076133/auror...ng-scooter
Biedna Athena. XDDD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
^Pomocy.XDDDDDDDDD THEY DO IT. O M G. Ta konspiracja.XD

[Obrazek: 4MSytHM.png]
Jeżu, tak się z tego ucieszyłem dzisiaj rano, że nie mogę. ;______; Uwielbiam ją, oglądam jej filmiki na yt od samego początku i w ogóle ona jest.. awwwww. ;_____; Jestem spełniony na ten moment.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Bardzo możliwe! Duży uśmiech Wszystkim ją wysyłam, ekstra jest, a nawet Tamagotchi zbiera. ^^

[Obrazek: 5GOkTxh.jpg]
Odpowiedz
Naprawiłem spację w klawiaturze od laptopa Uśmiech
Odpowiedz
Cytat:when someone wakes you up in the morning

0:45!
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości