Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
https://www.instagram.com/p/BCN8tLvs2aU/ DC Superhero Girls opublikowało mój rysunek Duży uśmiech teraz zachodzę w głowę ile z tych polubień jest zasłużonych, ale ile z "fejmu" profilu serii xD
Odpowiedz
^Wszystkie są zasłużone! Po prostu super arta narysowałaś, o. Mega gratki. C:

Cytat:When your teacher thinks you're doing your work but you're actually feeding your tortoise

[Obrazek: Cb14CfQWAAAgSPa.jpg]  [Obrazek: Cb14CfRWEAA8Ebz.jpg]
help XDDDDDDDD
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Dzięki :"D

Ej, widziałam gdzieś to zdjęcie, znaczy ten motyw, ale zdjęcia były na milion procent inne O: I chyba z kurczakami było, czy coś.
Poza tym jak ktokolwiek mógłby stwierdzić, że ktoś robi cokolwiek z tak bardzo zbliżonym do siebie segregatorem XD

EDIT: http://www.geekweek.pl/galerie/4409/oto-...11#zdjecie XDDDD "już wspominaliśmy wiele razy, Azjaci słyną ze zbyt dużego zainteresowania fekaliami
"
Odpowiedz
Przeglądam sobie na spokojnie facebooka a tam zdjęcie "zakaz pedałowania" po prostu leże i płacze ze śmiechu jakie mamy średniowiecze w tym kraju XDDDD
Poza tym zdjęcie to nic ! Duży uśmiech
Najlepsze są komentarze typu "to choroba ! leczyć to !" XDDDDD
[Obrazek: 6WhsxPr.gif]
Odpowiedz
(27-02-2016, 18:14)Katechi napisał(a): Ej, widziałam gdzieś to zdjęcie, znaczy ten motyw, ale zdjęcia były na milion procent inne O: I chyba z kurczakami było, czy coś.
OMG KATECHI WEŹ PATRZ:

[Obrazek: tumblr_noekn81vkv1tq7az6o1_500.jpg]

[Obrazek: B215yh4IAAANC_b.jpg:large]

[Obrazek: Teacher-things-youre-studying.png]

[Obrazek: rLrelIR.jpg]
[Obrazek: 10142015141448.jpg]

[Obrazek: 0c1.jpg]

Przepraszam za spam, ale duszę się.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Widziałam masę tego typu zdjęć, różnych wersji, wszystkie mnie rozwalają. xDDD
Odpowiedz
TO Z RZYMEM MNIE ZABIŁO XDDD
Od razu przypomniało mi się pewne anime: http://www.animezone.pl/odcinki-online/sekkou-boys Kamienni Chłopcy. Trailer godny obejrzenia... to anime o rzeźbach, które są idolami...
Odpowiedz
Widzialam pierwszy ep, niby oryginalne ale jednak dla mnie za mało polotu. xD Ale sam zamysł fajny.
Odpowiedz
TAK, zamysł genialny XD Wykonanie już gorzej, no ale co tam XD

Uśmiechłam się, bo przeglądałam forum lalkowe i ktoś tam ma w sygnaturce taki sam gif co ja na jednym forum XD Tylko trochę przycięty.
Odpowiedz
X'DDDDDDD

[Obrazek: 1z65jl2.jpg]
Odpowiedz
XDDDD genialne
Odpowiedz
PŁACZĘ XDDDDDDDDDDDDDDD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
MAM AUTOGRAFY OD HURTS ❤️
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Idę na zajęcia, a tam koleś w kigurumi, czy jak to się ta piżamka zwała, w tej samej sekundzie biorę Metro i zamiast diCaprio na okładce jest jakiś facet w ogonie syreny xD mam dość xD
Odpowiedz
Memy z diCaprio <3 quality content internetów <3
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości