Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
From the diaries of SpacyGirl
(23-11-2015, 16:39)Dogz napisał(a): Na tamatalk wstawiłaś zdjęcie, że w v3 masz Wooltchi. Duży uśmiech
Dogz szpieg, sledzi ludzi na tamatalk i allegro.

Ej, ladniutkie to P's! I postac slodka. ^__^
Odpowiedz
Mała Elizka czeka na ewolucję o 15:30 
[Obrazek: CUuWZGGXAAEuZSl.jpg]
[Obrazek: Pff51kb.png]
Odpowiedz
Jak ślicznie i kwiatuszkowo <3
Odpowiedz
Bracia Spacytchi:
[Obrazek: CXqbIhoVAAA7xyb.jpg]

Wczoraj przyszła do mnie paczka... nie zgadniecie... niebieski P's! Zamówiony we wtorek tydzień przed świętami, wysłany tydzień później, przyszedł wczoraj i nie mogłam się oprzeć żeby zrobić dwóch Spacy'ch! Jak mi w iD L'u Kuromametchi się znudzi (nieprędko tbh) to będzie i trzeci :Duży uśmiech (to znaczy jak mi się znowu uda bo nie ma debugu w iD L'u)

[Obrazek: CXkRTNKWAAIIpf8.jpg] 
A oto moje nowe dziecko w pełnej krasie Duży uśmiech
Odpowiedz
Fajnie, że masz drugie P's kupiłaś nowe czy używane?

Spacytchi to moja ulubiona postać. Duży uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Ooo gratulacje! Ile placilas? Ebay?
Odpowiedz
Dziękuję ^_^ Około 250 zł, z Amazonu, nowiutki.

Chyba zzałożyćę nowy pamiętniczek, bo już nie jestem Yonepatchi tylko SpacyGirl (Duży uśmiech)
Odpowiedz
A nie możesz edytować pierwszego posta i tytułu?
Odpowiedz
(02-01-2016, 13:59)Michu napisał(a): Jak chcesz to mogę zmienić nazwę twojego pamiętnika, nie trzeba zakładać nowego, bo się bajzel zrobi.

Yes please! Zmień na From the diaries of SpacyGirl
Odpowiedz
Przemogłam się i przefarbowałam moje żółte plecki na P'sa na czarno. Zawsze zresztą chciałam to zrobić, ale nigdy nie było czasu\farbek. A oto efekt:
[Obrazek: tumblr_o0qw3cwenD1v4ruz4o1_400.jpg]
[Obrazek: tumblr_o0qw3cwenD1v4ruz4o2_400.jpg]
Wyszedł taki zdechły szary Smutny ale już oj tam.
Odpowiedz
Przecież pisałaś do mnie niedawno PW o czarne etui, nie? Oczko
W ogóle chciałam dzisiaj w tej sprawie do Ciebie PW napisać, ale mi pokazało, że mnie zablokowałaś...? Napisałam Ci wiadomość na FB, ale nie wiem, czy widziałaś.
Odpowiedz
Kurczem, chodzi o to, że przefarbowałaś plecki, że w sensie etui? D: Sorki, niekumaty jestem max dzisiaj. Czym to robiłaś? Faktycznie dziwnie się ten barwnik przyjął, ale i tak fajnie. Oczko
Carol, jeżeli cię zablokowała, to w sumie tego posta i tak może nie zobaczyć.:<
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Właśnie nie czaję opcji, bo nie rozmawiałyśmy od momentu rozmowy na temat tego zamówienia, czyli od... Okresu tuz przed swietami? Wiec nie wiem ocb...

A swoja droga, zeby nie offtopic, to ladne masz to P's. Fajnie ten faceplate wyglada.
Odpowiedz
Szok 
Wracam na forum. Nie wiem, czy na stałe, ale wracam. 
Jestem w posiadaniu 3 Friendsów, v3, v4.5, v5, żółtego iDL'a, niebieskiego P's (przemalowanego na czarny), rozkręconego różowego Spacy Mix'a (najbardziej tego żałuję, bo chciałam zmienić faceplate i nie dotarłam pod sam ekran, a zgubiłam wszyściutkie śrubki i pouszkadzałam kable. Z v4 było łatwiej) i 4U+ w kolorze Rose Pink z obdrapanym faceplate'm, o tym 4U+ będę dalej pisać. Od wczoraj wychowuję Maffi (od angielskiego słowa "muffin") czyli Puchicaketchi. Martwię się trochę, że znowu mi się znudzi. W tle brzęczy moje v4.5 i postać żenska (nastolatka) w kształcie dzbanka do herbaty (nie pamiętam imienia postaci) o imieniu Rea, ale zaniedbałam ją. Tymczasem Maffi ma 0 latek na metryczce, chociaż wczoraj się urodziła (zdaje mi się, czy o północy tamkowi wskakuje automatycznie kolejny roczek?) 
Byłam z Maffi na spacerze, przeszłyśmy 5 km, straciłam 500 kcal, wypiłam 2 Burn'y (energetyki mango i jabłko-kiwi) i Monstera żółtego, złapał mnie deszcz ze 3 razy, telefon padł na 4% baterii, jakaś Dżesika miała bekę z mojego tamka, minęłam uczniów z technikum, którzy wracali zeznojeni po zajęciach do domu, ale co niektórzy jeszcze mieli ochotę kogoś obśmiać (mnie), ale poza tym było bardzo fajnie. Tęskniłam za takimi wypadami. Nie wiem, czy zasnę w nocy, ale jak na razie uważam, że warto.

[Obrazek: IMG_20180912_201908_HDR.jpg]
^Maffi śpi, a ja palę papierosa

[Obrazek: IMG_20180913_134453_HDR.jpg]
^moje hobby, nieśmiertelne

Edit: Za jakieś półtora tygodnia przyjdzie mój zamówiony faceplate z żywicy z brokatem (w połówki jabłuszek, jak być kawaii to nie półgębkiem tylko na całego xD). Jak przyjdzie to dam foć.
Odpowiedz
Fajnie, że wróciłaś jak to się stało, że w 4u+ masz odrapany faceplate jakiś wypadek?
Jakbym miała M!X'a nie chciałabym wymieniać faceplata, no bo po co jak w 4u i 4u+ można wymieniać. A zresztą bała bym się, że coś zniszczę.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości