Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
DOMINIKA ZAPRASZAM, ZAPRASZAM. Zobaczysz góry śmieci i nie będzie już tak śmiesznie.:<<<<
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
MACIEK, PŁACZĘ XD
Odpowiedz
Dokładnie tak  Duży uśmiech

[Obrazek: KXjIOaT.jpg]
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
(23-12-2015, 10:40)Frogless napisał(a): Dokładnie tak  Duży uśmiech

[Obrazek: KXjIOaT.jpg]

To + fakt, ze udalo mi sie znowu w iD L 15th dobrze care missy policzyc i mam ta postac, ktora chcialam.
Odpowiedz
Jak co święta muszę rozłupać jakąś tonę orzechów włoskich i zawsze gdy mój pies to wyczai, przychodzi i podbiera orzechy. I udaje mu się rozłupać je szybciej niż mnie. </3 Normalnie bym się cieszył, ale zjada ten środek tak szybko, że nie mam szans zabrać tego co wyciągnął. Nie mam pojęcia czemu mu to tak smakuje.;

+ when you think that Slytherin won the house cup but dumbledore comes and gives extra points to Gryffindor
[Obrazek: CW3-CShUMAA51s0.jpg]
Odpowiedz
Konwersacja grupowa z USSem. <3 + sesja całego Zarządu w sprzętach AGD wstawiona jako życzenia świąteczne na fejsa, no nie mogę. XDDDD
[Obrazek: 12376252_1076909455676892_85952067217424...e=5713630E] ja i mój okap na środku po prawej <3
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Oh nie, myślałam, że słitfocie w piekarniku to tylko ja D:

Dzisiaj mój Henryczek był taką grzeczną dzidzią <3 JUTRO KOŃCZY DWA LATKA <33333
Odpowiedz
(23-12-2015, 21:32)Ralveyn napisał(a): + when you think that Slytherin won the house cup but dumbledore comes and gives extra points to Gryffindor
[Obrazek: CW3-CShUMAA51s0.jpg]
RYCZĘ
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
XDDDDDDDD

Henryczek <3
Odpowiedz
TO: http://mettatonsgirlfriend.tumblr.com/po...d-paperaph
XDDDD
W Polskiej pewnie też ocenzurują. D:
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
1) dostałam cudowne prezenty
2) przeszłam dziś całe  super mario bros, ZNOWU XDDDDD
3) to, jak w moim domu nie koncza sie pomysły na podrzucanie prezentow xDDD
rok temu worek z prezentami wpadł do domu przez okno (!) XDDDDDDDD
A dzisiaj? Dzisiaj dzwonił dzwonek a na ganku za drzwiami wejściowymi leżał worek. Jak to wyglądalo zza kulis?
Dziadek poszedł zajrzeć do kotłowni do pieca, a w tym czasie przebiegł się na około domu, podczas gdy worek był u mojego wujka w pokoju, on rzucił ten worek dziadkowi z okna na dwór XDDDDDD dziadek podłożył ten worek pod drzwiami, wrócił się do furtki, zadzwonił zza bramki i naokoło domu znowu pobiegł by wrócić tylnymi drzwiami z kotłowni. XDDDDD Płakłam, on musiał biegać tam normalnie przez ten ogród! Przecież to jest długa droga a on to zrobił błyskawicznie, szacun! XDDDDD
Odpowiedz
Henryczek dostał krawat <3
Odpowiedz
Siedzę sobie w gabinecie lekarki, czekam aż wklepie dane do komputera i wydrukuje mi receptę. I się zaczyna...
Wciska drukuj i nic. Dobra, jeszcze raz. Potem kolejny. I nic. Więc lekarka wstaje, podchodzi do drukarki i wyjmuje toner i w tym momencie coś pękło..XDDD I ona "ojej, chyba to nie jest potrzebne?" i wyjmuje jakąś część i mi pokazuje.XDDDD A ja tam mówię, że się nie znam, więc nie wiem.XDDDD Ona coś mamrocze pod nosem i dobre 20 minut walczy z drukarką. </3 W końcu się poddała i zawołała koleżankę i one dwie tam rozkminiały co się stało. Ja przepraszam, ale ledwo się powstrzymałem od śmiechu, ale one właściwie też się śmiały, więc no.
Potem mi się ta lekarka pyta, czy się spieszę. Mówię, że nie, ale pewnie ludzie w kolejce zaraz się zaczną wkurzać. Ona tak wzdycha, siada, poprawia włosy i mówi, że ona też potrzebuje przerwy i robimy ją teraz i przerwa wszystkim dobrze zrobi. Siedziała i mi narzekała, że ludzie przychodzą na pomoc doraźną z katarem, albo kaszlem bez stanu gorączkowego, normalnie siedziała i przedrzeźniała jakieś starsze babcie. "Są święta to trzeba z katarem do lekarza iść, a co!".
Jeżu, potem to była taka abstrakcja, że ja nie mogę, że to się na serio działo, wezwały jakiegoś pacjenta z kolejki bo powiedział, że się zna na drukarkach. I tam w trójkę się mocowali z drukarką.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD I TERAZ NAJLEPSZE.
Dzwoni telefon, i ta lekarka na mnie patrzy i mówi "pan podejdzie, odbierze i powie że lekarz jest zajęty i żeby oddzwonili za 10 minut, a potem wciśnie guziczek z x". JA JUŻ NIE WIEDZIAŁEM, CZY JESTEM W UKRYTEJ KAMERZE CZY COŚ.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ale odebrałem i powiedziałem i usłyszałem tylko takie "AHA, DO WIDZENIA". 
TO BYŁA SUPER WIZYTA.
Odpowiedz
Omg Maciek. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Yyy, no generalnie Kaśka? XD idk
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Wypowiedź jakiegoś pana od SU: http://screenshooter.net/102758512/ijpdbml ;; Kocham <3
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości