Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
^ hhahahaha co nie? xD Przestępczość w Sławnie wygrywa wszystko. XD

jeszcze ten gosciu wszedl oknem
wyobrazcie to sobie
ktos wbija wam oknem do domu, zwija telewizor i maże dżemem po ścianach
niee, ja nie moge, placze, to jest szalenstwo. ;______; XDDDDDDDDD
Odpowiedz
U nas też takie było! Ale wygrał wszystko facet, który był ubrany w czapkę chińskiego cesarza, z takim czarnym warkoczem z tyłu, transparentem "CESARZ DUDA" i taką gumową kaczką - czerwoną z diabelskimi rogami i ogonem. <3
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
(13-12-2015, 15:12)Lyree napisał(a): ktos wbija wam oknem do domu, zwija telewizor i maże dżemem po ścianach
niee, ja nie moge, placze, to jest szalenstwo. ;______; XDDDDDDDDD
wyje XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ja widziałam "kaczor z dudą" czy coś takiego, i ofc kaczka grająca na dudach, no płakałam. XDDDDDDDDD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Mam tego zdjęcie! Gościu z tym plakatem był strasznie zajarany, jak mu fotki cykali. XD
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
[Obrazek: 10262185_10152343534466840_7006881385595...e=5716D476]
<33
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
(13-12-2015, 15:41)Michu napisał(a): [Obrazek: duda-jestes-tylko-kotem-prezesa.jpg]

XDDDDDDD

Ej, dobra, może jest dopiero 9 rano, ale nie czaję co tu jest śmiesznego @@ Ostatnio konteksty polityczne mi uciekły. Ogarniam tylko, że był mocny fail z tym powołaniem kogoś tam i trybunał i jakieś pochody były @@ O co chodzi z kotem?
Odpowiedz
Z kotem? No wiesz, taki pieszczoszek do głaskania, maskotka  Szczęśliwy
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Myślałam, że jakiś głębszy kontekst się za tym kryje XD

http://putinslittledoll.deviantart.com/a...-577915680 <- tooo XD
Odpowiedz
Bo się kryje :-) Chodzi o to, że Duda jest marionetką prezesa.
Odpowiedz
A no tak mówią. Komorowski też był podobno marionetką Tuska, ale chyba nie memowali tego tak bardzo. Bo w sumie były ciekawsze rzeczy xD
Odpowiedz
Gdzie ja byłam, że o tym kocie nie słyszałam. Dobre :-)
Odpowiedz
Ja ostatnio na fb widzialam taki smieszny obrazek, nawet go na swoja tablice wrzucalam, ale chyba jakas interwencja byla, bo zniknelo. Bylo zfotoszopowane zdjecie, gdzie stal taki dobrze zbudowany facet, przy nim jakas ekstra laska i na smyczy mieli psa i ofc w twarz faceta wkleili kaczynskiego, w twarz laski szydlo, a glowe psa zastapili twarza dudy z wywieszonym ozorem. X'D
Kurcze, szkoda, ze zniknelo, chcialam wrzucic. xD
Odpowiedz
Carol nic straconego, bo codziennie dziesiątki takich memów powstają. Może zorganizujemy konkurs na najlepszy  Szczęśliwy
Odpowiedz
(15-12-2015, 13:15)Michu napisał(a): Tak i też chodzi o to, ze Kaczyński na serio ma/miał kota, co wabi się Alik i mocno sławny był, kiedy Kaczyński był premierem, pełno memów było i wogóle XD. Wszyscy się śmiali, ze Alik rządzi Polską albo ze Kaczyński tylko tego kota kocha i nikogo innego. Niedawno chyba ten kotek zdechł niestety, więc uznano, że zabawne bedzie takie porównanie, ze Duda też jest tylko kotem prezesa. XDDDD

XDDD Nie kojarzę w ogóle XDDD Ale śmieszkowe mocno.
Odpowiedz
UMARŁAM XD
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości