Liczba postów: 492
Liczba wątków: 6
Tamagotchi: 14 ! YEAH XD
(13-12-2015, 19:18)Ralveyn napisał(a): RAWy to taki format zdjęć, to jakby.. cyfrowy negatyw przed wywołaniem do odbitki. Możesz wpłynąć na jego wygląd (kolor, ostrość, co tylko chcesz) i nie zniszczyć jakości, a przy tym i więcej możliwości jest. Fakt faktem, że to tonę waży i potrzeba specjalnego programu żeby to otworzyć, no ale warto. Trzymam kciuki za zdjęcia!
Aj tam, z Twoim talentem bankowo sklepik miałby super obroty, serio. Albo może zacznij to dodawać na Allegro?
Oooo, no to się ze wszystkim zgadamy, jak będziesz miała czas.^^ Muszę też zerknąć jakich wymiarów dokładnie są Nendoroidy, bo to do nich chciałbym takie pierdółki. c:
Btw. podasz jeszcze raz swojego pingera? Chętnie sobie poczytam, a zapomniałem zapisać. ^^"
Hmmm netroidy ... może skala 1:12 ? Mam nadzieję że nie jakaś dziwaczna skala 
Co do Pingera .... to raczej nic ciekawego tam nie piszę ... ale dzieciaczki czasem lubią poczytać i zostawić jakiś komentarz  sumie to nastawiłam się na taką publikę bo to głównie małe dziewczynki interesują się lalkami , ale czasem wtrące tam cos o planszówkch i wrzucę jakieś ciekawe zdjęcie http://walnutsprout.pinger.pl/
Nie chciało mi się zakładać osobnego tematu, ale mam nadzieję że nikomu nie będzie przeszkadzało jak wrzucę tu jakąś moją inną twórczość.
Od czasu do czasu wracam do wyszywania i tym razem postanowiłam skończyć moje tamasiowe przywieszki. Udało mi się dorwać specjalne zawieszki do telefonów w moim ulubionym sklepie, a że sklep ten jest nieopodal mojej obecnej pracy to mam nadzieję powstanie więcej takich przywieszek :
Mam nadzieję ze się wam spodobają. Od niedawna mam Instagrama i na razie tylko tam wrzuciłam zdjęcia więc sorry za linki.
https://www.instagram.com/p/BEDwqc4nWqs/...lnutsprout
https://www.instagram.com/p/BEDX9KCnWmf/...lnutsprout
https://www.instagram.com/p/BEDXI9NnWlI/...lnutsprout
(11-04-2016, 19:26)Michu napisał(a): Omggg jakie cudneee *_____________* To haft krzyżykowy? Jak w ogóle to się robi? Prześliczne wszystkieeee. <3
Zaobserwowałam cię na instagramie. ^^
Waaaa dziękuję :  tak to chaft krzyżykowy ^_^ Bardzo prosta sprawa :3 tylko pracochłonna. Jak sama nazwa mówi wyszywasz krzyżyki (moim zdaniem bardziej iksy) z których powstaje wzór, babcia mnie nauczyła jak miałam może z 11 lat. Zastanawiam się nad zrobieniem takich na sprzedaż. Chcę też zrobić jakieś przewieszki z gier :3 chyba Harvest Moon pójdzie na pierwszy ogień
Było by fajnie ale na Etsy jest takich pełno :/ moje musiały by się czymś wyróżniać
Liczba postów: 6,657
Liczba wątków: 85
Tamagotchi: 46.
Okeeej, ja już teraz składam zamówienie.;________________; Naprawdę, jak tylko będziesz mogła, daj mi znać, już nawet wiem co bym chciał. Jeżu, jakie to piękne, jaka ty jesteś utalentowana, omg. <3333
Również zaobserwowałem, mam nadzieję, że będziesz spamiła milionem szuper zdjęć.;;;;
Liczba postów: 1,051
Liczba wątków: 4
Tamagotchi: V3, MS, TF
Śliczne są bardzo, również obserwuję
Liczba postów: 3,251
Liczba wątków: 78
Tamagotchi: 10
Rety, jakie genialne ;___; I w ogóle pomysł supi XD Chciałabym porobić coś takiego, ale wiadomo jak moje chęci się kończą XDDDD
(11-04-2016, 20:02)Katechi napisał(a): Rety, jakie genialne ;___; I w ogóle pomysł supi XD Chciałabym porobić coś takiego, ale wiadomo jak moje chęci się kończą XDDDD
Co to to NIE ! Trzeba zwalczyć ten słomiany zapał :  warto nawet spróbować
(11-04-2016, 19:44)Ralveyn napisał(a): Okeeej, ja już teraz składam zamówienie.;________________; Naprawdę, jak tylko będziesz mogła, daj mi znać, już nawet wiem co bym chciał. Jeżu, jakie to piękne, jaka ty jesteś utalentowana, omg. <3333
Również zaobserwowałem, mam nadzieję, że będziesz spamiła milionem szuper zdjęć.;;;;
hmmm taaa mam nadzieję że ten milion zdjeć się tam pojawi :  co do zamówienia to spoko :  dogadamy się. Bliżej weekendu chciałam znowu powyszywać. Tym razem chcę wyszyć coś z Hamtaro (uwielbiam gry z tej serii) no i tym razem jakieś bardzo odlschool'owe tamasie. Myślałam ojakiś postaciach z Mesutchi/Osutchi :  .... więc jakbyś coś chciał ...
(11-04-2016, 19:53)Frogless napisał(a): Śliczne są bardzo, również obserwuję 
Yay bardzo mi miło :3
Liczba postów: 8,747
Liczba wątków: 204
Tamagotchi: ~ 100 εїз
Zaobserwowalam z obydwu kont zeby z jednego Ci lajkowac lalki, a z drugiego tmgc i nerdzenie xD
ha ha ha LOL dziekuję
|