Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi 4 U - ogólna dyskusja
(16-09-2015, 18:23)Ralveyn napisał(a): Btw., na hlj jak zamawiasz, to masz sporo niższe ceny. Uśmiech

Gdzie? o:'

(16-09-2015, 20:01)Dogz napisał(a): Mi się podoba majbardziej kolor 4u+ zielony taki limonkowyUśmiech

Myślałam, że mi się też spodoba najbardziej, ale chyba niebieski wygrywa XDDD UWIELBIAM ten odcień, chociaż ogólnie jedyne co mam niebieskie to parę ubrań i to jeszcze w ciemnym odcieniu xD
Ale to samo mam z pomarańczowym - nie rozumiem jak można lubić ten kolor, ale +Color pomarańczowe jest 10/10 <3
Odpowiedz
Hobby link japan.
Odpowiedz
Faktycznie fajne ceny, bo tyle co za zwykłe 4U na ebay. A jak z wysyłką to wychodzi?
Odpowiedz
Oni nie zanizaja wartosci, wiec licz sie jeszcze z dodatkowym clem.
Odpowiedz
Oh, to chyba się niezbyt opłaca w takim razie o:'
Odpowiedz
Michu i Ralv mieli 100 zl cla do zaplacenia na pol, ja bralam z ebay moje 4U ale tez z japonii i placilam 70 cla. Masakra.
Odpowiedz
No tak przyznam, że też bardzo lubię kolor niebieski. Duży uśmiech I mi się też 4u+ niebieski podoba. Ale mam już 7 Tamków w różnych odcieniach niebieskich obudów. I teraz czas na zmianę. I teraz zielony kolor będzie idealny tym bardziej, że drzewka w 4u+ można sadzić.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Mam pewną trudną decyzję do podjęcia , może mi pomożecie. Mianowicie na FB jest do kupienia białe 4u (nowe) za stówę razem z wysyłką, ale też zastanawiam się nad kolejnym P's i zastanawiam się nad tym ... http://www.ebay.pl/itm/351555084604?_trk...EBIDX%3AIT

Jest w dośc kiepskim stanie i w sumie wolałabym wersję aikatsu do mojej kolekcji dwukolorowych tamków, ale jednak wciąż kusi.

Co byście wybrali na moim miejscu ?? A może ktoś by chciał te fioletowe P's , ja bym sobie zostawiła pierca, to by mi na pewno pomogło podjąć decyzję.
Odpowiedz
Zdecydowanie bierz to 4U! Oczko
Odpowiedz
Napiasłam do dziewczyny ... zobaczymy czy go jeszcze nie sprzedała Oczko

P's to jest moje ulubione tamagotchi ^_^ stąd te niezdecydowanie, mam nadzieje że w przyszłym roku uda mi się w końcu skompletować wszystkie pierce :3  (przeraża mnie to że ich cena wciąż rośnie)
Odpowiedz
Wiem, że nic nie wniosę do dyskusji (jestem tu nowa i udam że mi wolno  Diabeł ), ale muszę to napisać. Przez przypadek włączyłam filmik na YouTube o 4u i się zakochałam. Macie tu za mało emotikonek - muszę powalić głową w mur  Szczęśliwy .
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
(06-12-2015, 10:46)Michu napisał(a): 4u jest wg mnie najsłabszą wersją ze wszystkich z kolorowymi wyświetlaczami. Podejrzewam, ze inni się ze mną zgodzą.
Pooglądaj może filmiki o iD L, albo o P's. Te wersje sa o niebo lepsze od 4u.

Błagam nie kuś Szczęśliwy (oczywiście nie wytrzymam i pooglądam, dzięki)
Odpowiedz
W moim podpisie masz link do mojego kanalu youtube. Tam znajdziesz opis iD L i P's po polsku. Oczko
Odpowiedz
(06-12-2015, 12:20)Carleesi napisał(a): W moim podpisie masz link do mojego kanalu youtube. Tam znajdziesz opis iD L i P's po polsku. Oczko

Niedobra Kobieto, miałam sprzątać, a oglądam Twoje filmiki  Szczęśliwy Masz wspaniałą kolekcję. Chyba przechodzi mi TF dream również na rzecz P's. Straszne to jest O matko He he będziecie mnie miały na sumieniu ;-)
Odpowiedz
Oj warto mieć P's Duży uśmiech Sama jeszcze nie mam, ale warto, warto~!

Michu, 4U wciąż najgorszą wersją? Podobno działa już wgrywanie wszystkiego, więc czemu tak? o:'
Odpowiedz