Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nano Puppy, Kitty, Baby, Teddy, Bunny itp.
Są to oryginalne elektroniczne zwierzątka NANO:
Jeszcze trochę osób nie znało Tamagotchi ponieważ te zwierzątka były sprzedawane w 1997 roku.
W każdej innej zabawce opiekujemy się psem, kotem, misiem, bobaskiem, królikiem i konikiem.
Ja mam takiego pieska tylko, że nie ma szarego tła na ekranie.
[Obrazek: 312u4qw.jpg]
[Obrazek: 2ugdopy.jpg]
[Obrazek: e18dns.jpg]

Źródło: http://www.tamenagerie.com/nano.html

Jeżeli mieliście takie podobne zwierzątka lub je macie to wypowiedzcie się co w nich lubicie itp.

Ja mam właśnie takiego psiaka NANO. W Polsce znane jako SWEET PUPPY jak widać tło nie jest szare:

Tutaj widać tło na ekranie wyraźniej jest identyczne jak tło Tamagotchi P2- Gen 2:
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Dogz, możesz napisać o nim coś więcej? Jakie ma funkcje itd.?

A pikselki naprawdę są tak bardzo czyste? Czy po prostu tak zdjęcia wyszły? @@
Odpowiedz
Sorry za odkop odpowiem na pytanie Katetchi. Pikselki są naprawdę bardzo wyraźne i czyste jak się bateria wyczerpie około 4-5 miesięcy to pikselki bladną, że bateria słaba.
Mój klon nano puppy ma podstawowe funkcje karmienie, gaszenie światła, zabawa są w nim 2 gry zgadnij w którą stronę, oraz aportowanie piłki, zastrzyk jak pies jest chory, sprzątanie kupy, a jak pies jest brudny można go wykąpać dyscyplina i to tyle. W oryginalnych Nano można im imię dawać. Uśmiech A są jeszcze nano double chyba się opiekujesz psem i kotem. Są jeszcze inne klony klon kotka Michu go ma. Uśmiech I są zwierzaki Nano królik, żółwik, konik, misio, dziecko. Chciałabym mieć oryginalne nano. Uśmiech
Odpowiedz
Tak samo jak ja też bym chciała drugiego pieska tylko, że oryginalnego nano. Uśmiech Ale trzeba się cieszyć z tego co się ma.
Odpowiedz
Tak przy okazji na olx, allegro. Uśmiech
Odpowiedz
Ja mam kotka, pieska i dinusia.
Tego dinozaura to jakos juz 3 lata temu chyba kupilam... Pamietam, ze dlugo na Allegro wisial i nikt go nie chcial, bo kazdy sie bal, ze zepsuty albo, ze podroba. I go w koncu za te 5 zl capnelam, wyczyscilam, wymienilam guziczki i do tej pory go mam, jest mega fajny i slodki. ^___^

Moj kotek i dinus to klony Nano, dinozaur nazywa sie Akachan Dino.
Moj piesek - Pocket Puppy - mimo, ze oryginalnym Nano nie jest, to podroba tez nie. Duży uśmiech
Odpowiedz
Ja nie kupowałam tego czerwonego dinusia co ma Carol, bo bałam się, że ma przycisk urwany i, że jest zepsuty.
Odpowiedz
Mial urwany, ale mu nowe dalam. XD
Odpowiedz
O, czyli takie podstawowe funkcje tylko. Ale ekranik kusi. Chciałabym sobie sprawić jakieś takie zwykłe zwierzątko, ale niezbyt wiem jakie :c No i przepłacać też nie chcę, kuszą mnie te za 5 zł z e-bay'a, ale jak są takie, że jak się puknie i się resetuje to zupełnie bez sensu. :c
Odpowiedz
Katechi, u nas w Poznaniu na rzeźni często są jakieś elektroniczne zwierzątka, chyba właśnie tam kupiłem moje Nano Baby, ale nie mam pewności. :< W każdym bądź razie, coś tam możesz znaleźć. c: W ogóle to pewnie by Ci się tam spodobało, wydaje mi się, że miejsce w Twoim stylu, wyjdziesz z kilogramem nowych lalek.XD
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Kolejny argument, żeby wybrać się do Poznania któregoś dnia xD
Odpowiedz