19-10-2015, 18:11
Piątka z listu na angielskim. Czy to na pewno moja ocena?XD Zwłaszcza, że cała reszta dostała tylko 3? Gdzie jest ukryta kamera?
![[Obrazek: usRtoXY.png]](https://i.imgur.com/usRtoXY.png)
|
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
|
|
19-10-2015, 18:11
Piątka z listu na angielskim. Czy to na pewno moja ocena?XD Zwłaszcza, że cała reszta dostała tylko 3? Gdzie jest ukryta kamera?
![]()
19-10-2015, 18:25
w tAKIEJ jednej koreańskiej piosence zamiast "You're my twenties" usłyszałam "You're matching cheese" i nie mogłam przestać się śmiać podczas jedzenia pomidorówki bo mi się to wtedy przypomniało xD
![]()
26-10-2015, 17:25
Normalnie na ćwiczeniach z anatomii szpilki czekają wbite w zwykłą, szarą gąbeczkę. Dzisiaj wchodzimy do sali, a tam szpilki wbite w żółtą gąbeczkę w kształcie kaczki. Nie wiem, czy to miał być jakiś symbol, ale cała grupa umierała z beki. XDDD
Tym bardziej, że chwilę wcześniej na wykładzie padło "no, słuchajcie, przy porażeniu tego nerwu mamy chód... ojej, czy ja to mogę powiedzieć... kaczkowaty... przepraszam panie prezesie". XDDDDDD ![]() ![]() ![]()
28-10-2015, 22:29
Pamiętacie tą tyradę, co mi ktoś kiedyś na Tumblerze posłał, że papieża obrażam itd.? TO BYŁO W RADIO MARYJA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
I tak się potwierdziło, że istotnie, był to zwykły, randomowy trolling xDDDDD
29-10-2015, 19:30
Kasjerka w Delikatesach Centrum, której jestem winna 25 groszy za Monster Energy Ripper (taki napój energetyczny, półlitrowa puszka)
![]()
29-10-2015, 21:11
(29-10-2015, 18:26)Michu napisał(a): Jakiś nagłówek gdzies przeczytałam dzisiaj i mało ze smiechu nie padłam:Płaczę. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD PEWNIE BOGA W DRZEWIE ZOBACZYLI ![]() ![]() ![]() ![]()
30-10-2015, 00:38
Mój Kawaii Box jest już w Warszawie, o ile nikłe są tego szanse to mam nadzieję że przyjdzie jutro.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
01-11-2015, 22:31
Zapisałam się na inny termin fakultetu z psychiatrii, taki, który nachodził na dwa spotkania z angielskiego, no i chciałam iść jutro żebrać o odrobienie tego języka... A tutaj nagle, 22:18, dostaję maila "termin jednego z Twoich fakultetów został zmieniony", wbijam na system... PSYCHIATRIA PRZENIESIONA IDEALNIE NA SESJĘ POPRAWKOWĄ TAK JAK CHCIAŁAM NA POCZĄTKU <3 <3 <3 BÓG ISTNIEJE
![]() ![]() ![]()
03-11-2015, 21:19
![]() x'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|