Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagezi
A koniec końców jak to się skończyło, z tymi ekranami? Wie ktoś może? Wydaje mi się, że widziałem ostatnio zdjęcia Momo i całkiem okej się to trzyma.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Podobno to tylko wina słabej baterii. Jak się da nowe to działa znowu dobrze.

Uwielbiam animacje w tym ;u; I to, że po zjedzeniu jedzonka wyświetla się ile punktów w co poszło ;u;

http://scr.hu/8lsa/oz589 <- TA ZIEMIA. Niesamowite.
Odpowiedz
No trochę dużo o:' Ale z drugiej strony nie jest to też taka masowa hodowla jak w kolorowych tama, gdzie codziennie się zamienia XD
Odpowiedz
Jeju, chyba się zakochałam. ; _____ ; <3 Jest takie przeurocze i ma jakiś taki klimat, którego nie ma za bardzo Tamagotchi. Animacje Są takie... płynniejsze. Jedynym problemem byłaby dla mnie bariera językowa, bo pewnie bym się pogubiła w tych wszystkich krzaczkach. Tak jak przy japońskim mi gładko szło, to tak już przy chińskim miałam problemy, gdy próbowałam coś pojąć. I jeszcze cena... Droge. Strasznie drogie. @@" Ale może sobie kiedyś na nie uzbieram i zadunduję? *zapisuje do listy marzeń*

Odpowiedz
Oczko 
EDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITW japońskim jest dużo znaków z tradycyjnego chińskiego, więc co nieco powinnaś w stanie skumać.

EDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDIT
EDIT: Od jakoś godziny mam włączone Tamagezi i powiem Wam, że choć graficzki czasem ścinają (wyświetlają się nierówno lub od połowy) to jest to mega słodkie i fajne zwierzątko! I wcale nie trudne w obsłudze, a bałam się tego chińskiego xD dobrze, że T. się chińskiego uczył, to też jest mi w stanie chwilami pomóc ^__^ bardzo polecam jak ktoś na okazję trafi OczkoEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDITEDIT
Odpowiedz
Ostatnio coraz bardziej bym chciał Tamagezi, ale chyba na Aliexpress nie mają zamiaru nowych dać. D:
Jeżeli ktoś na jakiejś grupie na FB by chciał sprzedać to daj mi ktoś znać.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości