Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sprzedam prawie całą kolekcję Tamagotchi
(01-09-2015, 09:18)Hane napisał(a):
(31-08-2015, 21:19)Carleesi napisał(a): Ej, pamietam, ze to granatowe v4 kupowalas nowe, masz opakowanie do niego?
Tak, kupowałam je jako nowe z jakiejś strony z zabawkami. Nie jestem pewna czy nadal je mam [chociaż powinnam, ponieważ nawet instrukcji nie otwierałam / odczepiałam], bo moja mama mogła je wyrzucić, ale dzisiaj poszukam i dam znać jak znajdę.

Oke!
Odpowiedz
@Katechi Dane wyślę ci dzisiaj wieczorem, ponieważ numer konta znają moi rodzice, a ja do tego wyglądu niestety nie mam. 

@Carol Niestety nie znalazłam opakowania (a miałam oba, od granatowego i białego). Musiałam je wyrzucić zaraz po przeprowadzce, ale ręki sobie uciąć nie dam.

Odpowiedz
Bardzo, bardzo, bardzo chcę to granatowe v4, ale w świetle mojego wypadku z telefonem muszę odpuścić póki co. Sorki, że zmarnowałam Twój czas.
Odpowiedz
Pisałam do ciebie na Skype, nie zauważyłam, że napisałam tutaj. Nic nie szkodzi. Tamagotchi jest nadal dostępne, więc jak coś to możesz je w każdej chwili kupić.

EDIT : Chociaż mogę też zrobić tak, że ci je po prostu przetrzymam dla ciebie i kiedy będziesz mogła, to je kupisz. ^^

Odpowiedz
A nie zależy ci na czasie?
Odpowiedz
Trochę zależy, ale nie tak bardzo. Nie wiem wtedy ile by wyszło za przesyłkę, jeśli znalazłabym się znowu za granicami Polski.

@Katechi Tamagotchi dotarło już do ciebie czy jeszcze nie? :c

Odpowiedz
Jeszcze nie, ale na stronie napisali, że jest już u mnie w mieście. Dokładniej to tak wygląda: http://scr.hu/8lsa/8cb9u
Więc pewnie lada moment przyjdzie ;uuuuuuu;
Odpowiedz
To się bardzo cieszę! ; u ; Powinno jutro do ciebie dotrzeć!

Odpowiedz
Jest "oddane do doręczenia" co znaczy, że listonosz ma je przy sobie i je dostanie / już dostała dzisiaj.
Odpowiedz
Tak, doszło do mnie :"D Jest w genialnej kondycji, jestem mega zadowolona ;u; Kolejne marzenie spełnione, hihi. <3
Odpowiedz
Ja jestem zainteresowana białym v4 (chyba, że Carol definitywnie zwolniła granatowe, to zdecydowanie bardziej wolałabym granatowe). Czy możesz podać mi orientacyjną cenę przesyłki?
Odpowiedz
Bierz, bierz. Uśmiech
Odpowiedz
@Carol Nie wiedziałam...

@bettyfan Dziewczyny płaciły u mnie po 6 zł, ale musiałam na poczcie dopłacać te 4, bo wtedy nie wiedziałam ile jest dokładnie u mnie za przesyłkę i posłużyłam się cennikiem internetowym. 10 zł, więc.

Odpowiedz
Byłabym zainteresowana v6 Uśmiech
Odpowiedz
Tamagotchi v6 jest już sprzedane.

Sprzedane Tamagotchi :

v6 - Katechi.
Uratama - Lyree.

Edit : Okej. Postanawiam je sprzedać. I tak go nie używam. Nie bawię się nim. 

[Obrazek: 2yozxif.jpg]

[Obrazek: 33afipt.jpg]

[Obrazek: 2zjl7gp.jpg]

Tamagotchi P's Dream Coffret Set 
Stan :
Bardzo dobry. 

Opis : Tamagotchi było bardzo mało używane. Może z pięć albo sześć razy...? Potem i tak szło do szuflady. Nie ma rysek na obudowie ani na ekraniku. Żadnych otarć czy obić. Tylko pod szkiełkiem jest troszeczkę kurzu, ale niestety, nie wiem jak się tego pozbyć. Tamagotchi sprzedaję bez Pierca. Tamagotchi sprzedaję razem z oryginalnym pudełkiem i instrukcją. 
Cena : 170 zł + przesyłka (Zgadzam się już jedynie na przelewy, aby było szybciej. Zależy mi na czasie i to bardzo. Jestem tylko do końca miesiąca w kraju. Dotyczy to wszystkich już Tamagotchi.)

Edit : Nie sprzedaję jednak Tamagotchi P's.

Edit2 : Temat można zamknąć. Tylko do piątku jestem w Polsce i wątpię, że ktoś jeszcze coś kupi.

Odpowiedz