05-09-2015, 20:14
Parówki Jedynki.
Najlepsze i wgl. Zjadłam dzisiaj już dwie. ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
|
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
|
|
05-09-2015, 20:14
Parówki Jedynki.
05-09-2015, 20:17
(05-09-2015, 15:43)Carleesi napisał(a): xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Chowanie uszu do tyłu i "uśmiechanie się" oraz lizanie pyszczka to oznaka stresu u psów. :< A papugi mi też szkoda, bo one się drą nie bez powodu, to są zwierzęta które żyją na wolności w grupach i muszą wokalizować z innymi osobnikami, ale wiedzą jak na nich się krzyczy i potem im jest przykro i próbują się na ludziach odegrać za karę zanim w depresję popadną. Jezu, wiem, partypooper jestem, sorry :C Byłem z mamą w biedronce i ta się zagadała przez telefon, skończyło się na tym że sama wzięła sobie 2 mango bo nie mogła się skupić a ja nakupiłem pierdół papierniczych XDD A, no i oglądanie pingu z przyjaciółką. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
05-09-2015, 21:03
Viktor, ja myślę, że ta papuga świetnie sobie wokalizuje, bo to naprawdę już nie wiem która godzina, a ona dosłownie co kilka sekund skrzeczy. Może ma takiego jakiegoś cichego kolegę tam, nie wiem. XD
Cytat:laptop: *czuć od niego ogniem*</3 ![]()
05-09-2015, 21:14
Bo chce porozmawiać pewnie, albo woła kogoś by się nią zajął. Papugi to strasznie skomplikowane zwierzęta i jeśli chodzi o zwierzęta które od dawna są udomowione uważam że papug nie powinno się trzymać bo są po prostu zbyt trudne w utrzymaniu. Są tak samo inteligentne jak ludzki 4 latek i tyle samo uwagi potrzebują (jak nie więcej) a żyją nawet do 40 lat, trzeba im całe swoje życie oddać bo będzie zle, nawet samobójstwo mogą popełnić albo po prostu się samookaleczać wyrywając se piórka np. No i nie mowiąc o tym że one serio myślą że ludzie to inne papugi i wybierają swoich opiekunów jako partnerów. XDDD
Co do laptopa to też tak robię, moje biedactwo </3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
05-09-2015, 22:57
Nagle Saruman wskoczył na stół i zaczął bić się w twarz.
-Zamknij się! WSZYSCY SIĘ ZAMKNIJCIE! - krzyknął aż Davy chwycił go za nogę i wyrzucił z sali. PŁACZĘ. XD *czyta swojego starego bloga* "- Paniczu, herbata wystygła. Uniżenie proszę o wybaczenie – Sebastian zgiął się w poł. - Znowu? Weź się lecz – odpowiedział Ciel." HOHOHO
06-09-2015, 09:12
^ XDD
![]() XDDDDDDD
06-09-2015, 09:50
XDDDD Piękny pies. Bałabym się tam przejść, żeby mnie nie zaatakował XD
Uśmiechłam się, bo ktoś otagował mnie na Instagramie XD Hura, wynurzam się z doliny zapomnienia po to, aby samej nie mieć kogo otagować, bo wszyscy już to robili, omf.
06-09-2015, 12:04
(05-09-2015, 22:57)Katechi napisał(a): "- Paniczu, herbata wystygła. Uniżenie proszę o wybaczenie – Sebastian zgiął się w poł.ryczę XDDDDDDDDDD "maluje literami moje emocje" pani magdo kropka to nie litera,,,,,,, ![]() ![]() ![]() ![]()
07-09-2015, 13:28
07-09-2015, 16:09
To że mam już jedną ocenę na półrocze wpisaną i od dziś jestem wolna z jednego przedmiotu <3 XDDD i cała masa zdjęć i nagrań z dzisiejszego dnia z mojego coasterka, od kilku dni praca na nim trwa w końcu i po 3 miesiącach stania i marnowania się i zarastania drzewami (serio jakieś krzaki w trasę zaczęły się wdzierać XDD) i już dziś jeździły wagony z manekinami w ramach testów i w ogóle wiele zmian i wygląda że teraz jeździ szybciej. 8)))) <3<3<3 chcę już wakacje omg. ;-; i rozważam nawet czy w ferie może pojechać, bo w lutym akurat mają otwarte! ;-;
09-09-2015, 21:04
Już któryś raz zmienili termin wykończenia skrzyżowania u nas w Poznaniu, już chyba drugi rok je 'ostatecznie' przebudowują, a uwaga, robią od jakiś 7 lat, tak tak, 7 lat zajmuje budowa skrzyżowania.XD I na fejsie ktoś dodał zdjęcie z nową datą, więc taka dyskusja:
Cytat:Oni bazę na Marsie budują czy skrzyżowanie?Cóż.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ![]()
10-09-2015, 07:32
^^^^ TOOOOOOOOOOO XDDDD
Mówię Ci, oni tego nie skończą XD Bo nagle skończą się fundusze czy coś. A jak już to pewnie postawią tam centrum handlowe, no bo w końcu w pobliżu nie ma żadnego )))))))))))))
10-09-2015, 08:11
Przecież ja wiem, w połowie kolejnego roku stwierdzą, że właściwie to wszystko niepotrzebne, zniszczą i zaczną od nowa. Nie pierwszy raz już.XDDD Oj tak, potrzebuję tam centrum handlowego, przecież najbliższe jest przystanek dalej, wstyd, że trzeba tyle iść. :/
Ej, a w ogóle wiedziałaś, że na Malcie budują dwa kolejne centra?XDDD O tej Łacinie było głośno, to wiedziałem, ale przystanek przed galerią Malta, budują Posnań.XDDDD Lol, wcale kilometr dalej nie stoi czteropiętrowe centrum, nie. O i jeszcze dokładnie za moją szkołą, na Jeżycach też budują właśnie nowe centrum handlowe. XDDD ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|