Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Witaj, jesień :)
Błąd 
Może tym razem to lepiej wypali, hm? Co Wy na hatch z okazji nadchodzącej jesieni, który by się zaczął w pierwszy dzień szkoły? Uśmiech
Obudowy żółte, pomarańczowe, brązowe, z liśćmi itd. Uśmiech
Odpowiedz
Ej, poprzedni hatch był super ekstra!XD Ja chętnie, jak zawsze, może włączę Morino.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Michu, myślę, że Twoje żółte +C by było idealne na przykład. ^_^
Ja myślę o Morino, ale mam jeszcze EnTama pomarańczowo-czerwone, które kolorystycznie by pasowało, no i zielone Akai z czerwonymi drzewkami itd., które by chyba też pasowało. Moje v4.5, które mam teraz włączone też jest pomarańczowe. Duży uśmiech
Hm... Nie pamiętam co jeszcze mam... xDDD Ale to Morino, które mamy ja i Macio to jest mega jesienne, bo te liście na nim są pomarańczowe i czerwone, a obudowa żółta. ^__^
Odpowiedz
Wiecie ze chciałam wziąć udział w poprzednim, a gdy już zabrałam się i poszłam po baterie, wlaczylam tama, narobilam zdjęć, patrzę w temat....a tu wszyscy skończyli tego dnia. XDDD

chcialam wziąć udział w tym ale akurat mam same tamagocze w niejesiennych kolorach. :// a włączone mam dwa różowe. XD"
Odpowiedz
Shhhh, różowy to jak zachód słońca, symbolizuje koniec lata, a początek jesieni, daje okejkę, możesz się bawić.XDDD
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Ej, bez przesady, może i wymyśliłam, ale przecież nie będę mówić 'ty możesz, ale ty już nie'. xDDD
Odpowiedz
XDDD Oki, dziękuję za aprobatę, to wbijam się z moimi różowymi. XDDD
Odpowiedz
Morino tak bardzo idealne do tego ; o ;
Cóż, chyba wezmę do tego v4.5, bo pomarańczowe xD
Albo po prostu wezmę 15th, dodam jakąś klimatyczną zawieszkę i tło i będzie oki Oczko
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości