Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
Nie wiem dlaczego się eksperci plują. Będę nadal używać TVNowskiego Playera jak i netflixa, poza tym i tak VOD i Player są w sumie za darmo a netflix jest płatny.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
YAASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS. Się nie znajo, jakby ludzie nie korzystali z takich rzeczy, to by policja nie zamknęła scs i iitv. >:C
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Uzyskałam aprobatę wszystkich w domu (nawet mega anty-nastawionej babci!) i... Będę miała psa. :) Jestem najszczesliwsza na świecie. :3
Odpowiedz
Co to netflix?
Odpowiedz
^ https://www.google.pl/search?q=netflix&r...2&ie=UTF-8

Omg Netflix. ;________________________________________; Czas najwyższy! ♥
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Właśnie ta wiadomość o Netflixie. Nie mogę się doczekać! ^_^
[Obrazek: 2kj0vs.png][Obrazek: 2eeaafl.gif]
Don't worry be happy~
Odpowiedz
Michu, tak TVN i onet mówią bo oni mają player i vod, dla nich to niby konkurencja i krytykują. Raczej mało kto z normalnych ludzi na netflix narzeka.
Mam nadzieję że będzie wtedy apka netflixowa na PS3- jak player jest to i netflix powinien być... Zawsze mam amerykańskie konto psn z dostępem do netflixa w sumie.

Słuchanie WTNV podczas jazdy samochodowej. <3
Odpowiedz
No jest aplikacja na amerykańskim psn, chyba większość ludzi tak ogląda nawet, po prostu mam nadzieję że polakom to udostępnią.
Odpowiedz
Fakt, że dzisiaj (w praktyce jutro) nowy odcinek Star vs. the Forces of Evil, za tydzień nowy odcinek Gravity Falls, a już za dziesięć dni wychodzi Demon Road, strasznie nie mogę się doczekać tej książki. <3
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Pierwsza praktyczna lekcja jazdy. Bałam się, że będę jednym na milion antytalentem samochodowym, a nie było tak źle. Duży uśmiech
[Obrazek: 2kj0vs.png][Obrazek: 2eeaafl.gif]
Don't worry be happy~
Odpowiedz
[Obrazek: oliver-sykes_fb_791979.jpg]
Poryczałam się. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Odpowiedz
NETFLIX + znalazłam na Helu Travel Buga w jednym z keszy. To taki breloczek z numerem, za pomocą którego można śledzić jego podróż w internecie. Właściciel tego, który ja złapałam chce, żeby nie wracał do Norwegii (skąd wyruszył) dopóki nie trafi do każdego innego państwa na świecie. Duży uśmiech

A argument, że platforma bez polskich seriali się nie przymie, bo tylko takie Polacy oglądają jest inwalidą, bo:
a) w Polsce nie ma legalnego dostępu do aktualnie lecących seriali z USA poza Grą o Tron (mam rację?), więc NIE MA jak zbadać, ilu rodaków ogląda ile seriali i jak często
b) Gra o Tron przyciąga przed telewizor sporą publiczność
c) 90% moich znajomych nie ogląda ŻADNEGO polskiego serialu, tylko zagraniczne, więc nie korzysta w ogóle z platform VOD, bo po co? = opinie ludzi korzystających z tychże platform nie są opinią całego społeczeństwa.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Jestem na stacji, mam bilet na pociąg regio, na godzinę 12:55. Peron 3, tor 1. Idę w to miejsce i czekam, byłam sporo wcześniej. Podjeżdża pociąg, mówią w głośnikach dokąd i przez jakie miasto, peron się zgadza i wszystko, więc wsiadam. Jestem w środku, patrzę na zegarek, a tu 12:40 dopiero... i pociąg rusza. XDDD Ja panika i w ogóle. XDDD W sumie, przejechałam się pospiesznym na bilecie na zwykły, w cenie zwykłego, a dzięki temu byłam w domu podwójnie szybko, bo nie dość że szybko jechał to jeszcze wcześniej wyruszyłam. XDDDD
No i lepsze. Już pociąg dojeżdża do Białogardu, a tylko ja tu wysiadałam. A takiego typu pociągiem jeszcze sama nie otwierałam drzwi nigdy XDDDD taki stary był i z takimi masywnymi drzwiami z jakimiś klamkami. XDDDDD I on stanął, a ja taka panika, bo nie wiem jak to otworzyć, myślałam o klamce, ale obok niej napisane, że można drzwi ręcznie (no to chyba klamką!) otwierać tylko w razie wypadku i inaczej to będzie karane. XDDD Ja taka w szoku, wbijam do najbliższego przedziału (przypominam że bardzo szybko mówię, zwłaszcza w stresie i mało kto mnie rozumie wtedy XDD), no to wbijam tam i kryczę "JAK TU SIE OTWIERA DRZWI" a wszyscy tak spojrzeli i słyszę tylko "co?". No to mówię spokojnie, wolno. "Przepraszam, nie wiem, jak otworzyć te drzwi". Jakiś chłopak tak spojrzał "no klameczka.." i tak pokazał ruch klamką ręką XDDDD a ja mówię że nie mogę XDDDD to poszedł ze mną, otworzył mi drzwi, okazało się że ja po prostu jestem słaby kurczak i nie mam nawet siły by tą klamkę ruszyć bo naciskałam na nią już wcześniej i w ogóle nie szło. XDDDDDDDDD
Wiecie co, jestem ekstra. XDDDD
W ogóle zawsze podczas moich podróży mam fajne przygody, jejciu jak ja lubię jeździć XDD i trafiam na miłych ludzi którzy pomagają mi przy takich rzeczach własnie jak dziś, to takie miłe, kiedy ktoś sam chętnie pójdzie Ci pomóc, nie tylko dzisiaj, ale nie raz jak mam jakiś problem to zawsze ktoś się zainteresuje. XD
Odpowiedz
Ja myślałam że coś źle robię, albo że coś się zepsuło. XDDD A robiłam tak jak trzeba tylko siły ni ma. XDDDD
Odpowiedz
Lajryn ja Cię kocham. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Chciałabym to zobaczyć. XD
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości