Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagezi
Chiński klon Tamagotchi.
http://www.gotchiworld.de/tamagotchi/tam...amagotchi/

[Obrazek: image178.jpg]

Prezentuje się całkiem fajnie, stworki żyją długo. Nie wiem tylko jak cenowo to wygląda.
Odpowiedz
Michu, ja Ci wtedy powiedzialam, ze ktos mowil, ze tandeta, a sie okazuje wlasnie, ze sa prze ekstra i na aliexpress sa po 23€ z darmowa wysylka. Uśmiech
Odpowiedz
http://www.aliexpress.com/item/Electroni...61907.html

Tutaj jest po 25 dolarów.

[Obrazek: HTB1c0aAIVXXXXapXXXXq6xXFXXXQ.jpg?size=1...19f15bd3f9]
[Obrazek: HTB1c0aAIVXXXXapXXXXq6xXFXXXQ.jpg?size=1...19f15bd3f9]

Strasznie mi się postacie podobają, dziewczynki dorosłe wyglądają jak Princess Tamakoko *u*
I posiadanie chłopca jest gorsze - aby znaleźć mu żonę trzeba kupić różę i pierścionek Duży uśmiech Poza tym ma mniejsze szanse na znalezienie partnerki. Ogólnie zależy to od punktów edukacji. Szkoła tam jest bardzo ważna. I można mieć pojazdy!

Strasznie mi się to podoba, jest takie dosyć realistyczne w porównaniu z Tamagotchi. Chętnie bym sobie sprawiła.

Jedynym minusem jaki zauważyłam to naklejka na obudowie, ta z postaciami z anime XD Ale ogólnie kształt jest super i guziczki <3
Ludzie na Instagramie to mają, pewnie będą wrzucać więcej zdjęć.
Odpowiedz
Na IG? Nie jestes w ogole w grupach na fb? Ludzie tam tym non stop spamuja.
Odpowiedz
Omg ale super! Z tego co czytam to wydaje się nawet fajniejsze od niektórych oryginałów bandaiowych. Najbardziej mnie śmieszy status społeczny. XD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Nie na grupach nie jestem o:' Nie korzystam z fb.

Tak, status społeczny wymiata XD O ile Japończycy robią swoje jajeczka wchodząc w świat zupełnie inny od rzeczywistego, to Chińczycy wrzucają jak najwięcej realiów i propagandy >D Lubię to~
Odpowiedz
Ta obudowa nie jest naklejana, to jest wszystko porządnie nadrukowane, jedynie można to acetonem chyba usunąć (przynajmniej tak ktoś robił, dziwne że plastiku nie zjadło)
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Chętnie bym sobie kupiła to zielone :3
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Odpowiedz
Hmnh, widział ktoś to na eBayu?
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Jezeli sie pojawia na ebay, to za duzo wiecej. Zamow z aliexpress jak wszyscy z calego swiata. Język

Tu macie info: http://www.gotchiworld.de/tamagotchi/tam...amagotchi/
Trzeba zjechac w dol do angielskiej wersji.
Odpowiedz
Wgl nie widzialam tego linka wczesniej.
Odpowiedz
Tyle że wysyłka jest bardzo droga, taka normalna, rejestrowana (w sensie, że z numerem), jest za 100 zł. Jak mam na coś wydać 200 zł, to jednak wolałbym eBay, to raz. Smutny A dwa, że ten sklep nie korzysta z PayPala (chyba, nigdzie nie widzę niczego o tym), także zakupy trochę w ciemno. Paczki z Chin lubią nie docierać do Polski, także... poczekam na eBay.
Odpowiedz
(13-08-2015, 18:54)Ralveyn napisał(a): Tyle że wysyłka jest bardzo droga, taka normalna, rejestrowana (w sensie, że z numerem), jest za 100 zł. Jak mam na coś wydać 200 zł, to jednak wolałbym eBay, to raz. Smutny A dwa, że ten sklep nie korzysta z PayPala (chyba, nigdzie nie widzę niczego o tym), także zakupy trochę w ciemno. Paczki z Chin lubią nie docierać do Polski, także... poczekam na eBay.

Wszyscy z grup na fb brali stamtad, z roznych krajow z przesylka gratis i nie bylo ani jednej skargi. Sama bym wziela, ale kasy nie mam.
Odpowiedz
No ja się mimo wszystko boję, że będę pierwszym, który obejdzie się smakiem. Plus nasza poczta.. Ale nie mam nawet o czym myśleć, jak nie ma PayPala, to nawet gdybym chciał, nie mogę zapłacić.

Ciekawe, czy Bandai się wkurzy, jednak niektóre postacie trochę przypominają te z Tamagotchi.. hmm.
Odpowiedz
skad masz info, ze nie ma paypala?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości