Liczba postów: 6,657
Liczba wątków: 85
Tamagotchi: 46.
Muszę szczerze przyznać, że numer trochę opóźniony i stosunkowo do poprzedniego okrojony. Mam jednak nadzieję, że umili Wam chociaż chwilkę. Dajcie znać co myślicie.  Kolejne wydanie już 1 lipca, a potem będzie wakacyjna przerwa i wracamy 1 września, ale o tym jeszcze napiszę w lipcu.
Btw. Michu, naklejki wyślę Ci w tym tygodniu, postaram się jak najszybciej, ale bardzo możliwe, że będzie to dopiero piątek. :/ Jeszcze zobaczę.
I w ogóle, halo, lenie, czemu tylko Michu wysłała zdjęcie? >:C
Liczba postów: 8,747
Liczba wątków: 204
Tamagotchi: ~ 100 εїз
zapewne wszyscy byli bardziej zaabsorbowani koncem roku szkolnego / akademickiego (jak ja ;___  .
Liczba postów: 3,251
Liczba wątków: 78
Tamagotchi: 10
Fajna gazetka, kiedyś też postaram się coś do niej zrobić (może ten artykuł, o którym wspomniałam, a jeszcze się nie zabrałam >.<)
Co do konkursu to... zapomniałam xD
Michuuuuuu, ale radość, dziękuję! Nawet nie wiesz jak się uśmiecham! Cieszę się, że daję sobie radę na tym stanowisku. ^^
Carol, może tak..:c
Katechi, gazetka zawsze jest otwarta na jakieś dodatkowe teksty.
Liczba postów: 6,718
Liczba wątków: 26
Tamagotchi: ~30
A jakie naklejki? Ja 1 numeru w ogóle nie czytałam bo nie mam na laptopie jeszcze programu do czytania PDF a podgląd online mi nie działał, teraz trochę żałuję bo kocham naklejki a to pewnie takie jakie lubię... XD
Ten numer przeczytałam i jest fajnie! Następnym razem co do lalek to ci dam jakieś zdjęcia.
Takie... z misiami o ile dobrze pamiętam.  Do lipcowego też pewnie będzie jakiś mini konkursik. ^^
Liczba postów: 4,589
Liczba wątków: 40
Tamagotchi: v3, +C, iD, iD L, Sanrio m!x, Meets, Sanrio Meets
Mój tekst jest ucięty, halo halo. ;_;
Poza tym świetna tak jak pierwszy numer!
Już ogarniam o co chodzi, chwilka.
edit/ jeju, faktycznie.. Już wyjaśniam, jak to się stało. W moim roboczym Wordzie, to wygląda tak:
Nie wiem czemu, program sam to uciął. Generalnie jak przenosiłem to na stronę, to przenosiłem to z Worda roboczego (screen), ale jak czytałem Twój tekst to już w programie nie online, bo na komputerze. Trochę to skomplikowane, ale jak najbardziej mój błąd. Strasznie, strasznie Cię przepraszam, w ogóle mi to w oczy nie wpadło.  Kurdee.. jaka wpadka, jesteś bardzo zła? Mogę to spiąć jeszcze raz i poprawić jeżeli tylko chcesz. Nawet się usprawiedliwiać nie chcę już, bo wtopa życia.
Chyba muszę wszystko robić ręcznie, bo ułatwianie sobie życia zawsze kończy się... źle.
Oczywiście, brakuje tam takiego zakończenia:
Cytat:Przywiązanie do bohaterów pozwala mi przełknąć pewne niedociągnięcia, by nacieszyć się nawet krótkimi interakcjami pomiędzy poszczególnymi Avengersami.
Liczba postów: 8,747
Liczba wątków: 204
Tamagotchi: ~ 100 εїз
Do lipcowego moge wypocic recenzje tego nowego TF, bo juz do mnie idzie.
Byłoby cudownie! <3 Będziemy w kontakcie zatem! ^^
Liczba postów: 6,718
Liczba wątków: 26
Tamagotchi: ~30
Jak ktoś chce to mogę zrobić recenzję Mad Max- Fury Road, będzie raczej krótka i na temat bez owijania w bawełnę bo wiadomo, nie jestem najlepsza w dobieraniu słów, poza tym pewnie znowu będę coś o lalkach pisać.
Liczba postów: 4,589
Liczba wątków: 40
Tamagotchi: v3, +C, iD, iD L, Sanrio m!x, Meets, Sanrio Meets
Spokojnie, Maciek, nic się nie stało! Tylko zwracam uwagę, żebyś wiedział i pilnował w następnym numerze.
Liczba postów: 930
Liczba wątków: 15
Tamagotchi: V3 V4.5 V5
Scalaj wszystkie warstwy przed eksportem, plik będzie mniej ważył i będzie się szybciej wszystko ładowało i otwierało.
Nie mogę scalać tekstu, resztę okej, żaden problem. Chociaż dużo większej różnicy nie będzie.
Yaaay, cieszę się, że się podobają. ^^
Do następnego wydania też będą naklejki, może nawet (raczej na pewno) więcej, bo i konkurs będzie troszkę większy.
|