25-05-2015, 19:33
500 nowych piosenek na telefonie dzięki karcie pamięci. <3
![[Obrazek: usRtoXY.png]](https://i.imgur.com/usRtoXY.png)
|
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
|
|
25-05-2015, 22:05
"B-Daman Crossfire".
Remake pierwotnej wersji "B-Daman", chociaż niewiele ma wspólnego z oryginałem teraz, no ale postacie mi się podobają. Zresztą, to jedna z wieluuuu ulubionych bajek dzieciństwa, więc musiałem się za to zabrać.
![]()
25-05-2015, 22:09
Ej, uwielbiałam B-Damana a krecha w tym wygląda obiecująco, może obejrzę z przyjaciółką parę odcinków...
Poki, jak ja tęskniłam za oglądaniem tego.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
26-05-2015, 13:32
26-05-2015, 22:06
W szkole było długo i nudno, ale jak wychodziłam ze szkoły, to zobaczyłam tego idiotę, co czekał na mnie z parasolem. </3 Nie widziałam go ze 3 tygodnie już, a przyszedł po mnie, bo stwierdził, że po maturach już mu się nudzi. Haha, to takie kochane było.
![]()
26-05-2015, 22:09
Robię na zaliczenie z gramy kontrastywnej prezentację z dwoma chłopakami z mojej grupy. I dzisiaj się spotkaliśmy żeby to omówić, pokazałam im jak tą prezentację zlepiłam wizualnie (bo oni się zajęli samą treścią, a ja częścią powerpointową xd) no i też ustalaliśmy kto co mówi itd. No i padło hasło, że jak facet będzie patrzył na prezentację, to na pewno będzie 5, bo jest ładna wizualnie, a jak na nas, to dobrze, że mają mnie. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
27-05-2015, 10:59
Zdjęcie mega grubego amerykańskiego policjanta w Mc Donaldzie i podpis "Ten policjant poranne ćwiczenia zjada na śniadanie"
Nie wiem czemu ale mnie rozbawiło
27-05-2015, 11:17
Pochwała babki z fonetyki niemieckiej. ^_____________________________________^
27-05-2015, 17:30
Z powodu deszczu nie mogliśmy nic zwiedzać, więc poszłam z tatą do interaktywnego muzeum zabawek w Wilnie i o rany, tam były radzieckie piłkarzyki i hokej na lodzie!!! Graliśmy chyba z 40 minut i było taaaak super. I jeszcze stał tam automat do gry, też radziecki, jak się wrzuciło 14 kopiejek, to można było strzelać do przepływających statków. Mega dobrze się bawiłam.
![]() ![]() ![]()
31-05-2015, 19:10
Powroty do domu takie wspaniałe. Będę sobie to odtwarzał jak będę miał zły humor, huhuuh. ![]()
31-05-2015, 19:11
Mama która mi kazała dowalić 3 pudła z lalkami jak ja się głowiłam nad jedną... XD
I nietoperek od Schleich! Obym nie zaczęła tego zbierać.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|