21-05-2015, 17:40
Dzięki! Też mi się ogromnie podobają. :3
|
.:: Michu & Carol ::.
|
|
21-05-2015, 17:52
KOCHAM musicale, wiem że to dziwne, ale je uwielbiam serio.
(20-05-2015, 21:06)WalnutSprout napisał(a): Oj co ty XD musicale ogląda się dla zabawy a nie dla fabuły , widziałaś może "The Rocky Horror picture show" ? Tam to dopiero durna fabuła, ale piosenki GENIALNE. A tak i jest też filmowa adaptacja :3Mam nadzieję, że Carol mnie nie zje, i da szansę mi coś naprostować - bardzo nie lubię, jak ktoś tak mówi o tym musicalu. Bo to co masz szansę oglądać, to kopia, która w 50% różni się od oryginału, który przestali grać przed '90. Oryginał naprawdę wymiata, jeżeli chodzi o przesłanie. Chociaż już tylko scenariusz można czytać..Jeżu, przecudowne zdjęcia!! ^_______________________^ I STRASZNIE zazdroszczę ramek do 4U, wyszły Ci Carol GENIALNIE! Ja jak Michu... cóż, dać mi nożyczki, to dokonam zbrodni...XDD Nigdy nic nie umiałem wycinać, ech. W ogóle, Carol co to za książka? Genialne obrazki!A owieczka mega urocza. ;www; ![]()
21-05-2015, 18:28
(21-05-2015, 18:04)Michu napisał(a): Carol pewnie, że bym chciała żebyś mi kilka zrobiła!Oooo, tak zrobimy! Mogę Ci też dać te, które z tych kolorowych taśm z biedronki powycinałam. ![]() (21-05-2015, 17:52)Ralveyn napisał(a): Jeżu, przecudowne zdjęcia!! ^_______________________^ I STRASZNIE zazdroszczę ramek do 4U, wyszły Ci Carol GENIALNIE! Ja jak Michu... cóż, dać mi nożyczki, to dokonam zbrodni...XDD Nigdy nic nie umiałem wycinać, ech.Tobie też coś mogę powycinać ną. ![]() Dziękuję za miłe słowa. ![]() A książka się zwie "Śpiewająca Lipka" Bajki Słowian Zachodnich, bardzo polecam, to zbiór różnych starych słowiańskich baśni, o których dzisiaj już nikt nie usłyszy. Na Allegro jest kilka sztuk i są w bardzo spoko cenie, już mnie dziś też Mariusz od Michu pytał o tą książkę, bo też kiedyś taką miał. xD Ja się na tych bajkach wychowałam, są cudowne. Choć pewnie w dzisiejszych czasach już by uznano, że są dla dzieci nieodpowiednie, co za absurd. -.-" (21-05-2015, 17:52)Ralveyn napisał(a): Mam nadzieję, że Carol mnie nie zje, i da szansę mi coś naprostować - bardzo nie lubię, jak ktoś tak mówi o tym musicalu. Bo to co masz szansę oglądać, to kopia, która w 50% różni się od oryginału, który przestali grać przed '90. Oryginał naprawdę wymiata, jeżeli chodzi o przesłanie.Spoko, spoko. ![]() (21-05-2015, 17:52)Ralveyn napisał(a): KOCHAM musicale, wiem że to dziwne, ale je uwielbiam serio.Wcale nie, Tobiasz też bardzo lubi musicale, to on mi pokazał "Phantom of the Opera".
21-05-2015, 18:35
Weź koniecznie taką oprawioną w zielony tłoczony w liście materiał, ja też taką mam, a mi mówił, że on też miał takie wydanie.
![]() no i związany z moim zdjęciem ![]() Powiem Ci, że jestem pewna, że Tobie też się ta książka spodoba, teraz już się takich opowieści serio nigdzie nie znajdzie. Bardzo cenna rzecz.
24-05-2015, 21:23
Co nie? ;__;
Włączyłam wczoraj Angelgotchi, będę się starać o Taratena. <3 ![]() ![]() Sunnytchi z czerwonymi liniami. :3 ![]() W 4U różowa misia. ![]() ![]() I w końcu pałac. ![]() ![]() EDIT: Taaak, udało się! Jednak ten care sheet (który z resztą dziś posłałam Maciejowi ^___^ ) faktycznie dobry jest! ;D ![]() No to teraz cel: postać specjalna Sabotenshi.
24-05-2015, 21:59
Ooo, ale super, że Ci się udało, ja się właśnie rozglądam za postacią, którą będę chciał.
Dzięki mega za tabelkę!Mega fajny ten pałac w 4U, ale ja do tego chyba cierpliwości bym nie miał..
![]()
24-05-2015, 22:04
Kurcze, ale to się zamęczysz przecież. D: Ale okej, hahha, jak mi się nie uda, to się wtedy dogadamy.
![]()
25-05-2015, 21:44
Ja nastawilam w fonie T. zeby sie blokowal po 30 minutach bezczynnosci (wiecej nie bylo xD) i go dalam plecami do gory i polozylam na nim moje 4U i sie samo robilo. XD
EDIT: Makiko to slodka czarownica. :3
25-05-2015, 22:21
Dobry sposób, Carol xD
Eh, już się gubię w tych postaciach z 4U. D8 I szczerze to trochę mi się nie podoba, że tle z nich przypomina misie i kotki :/ Te stworki nie są zupełnie tamagocziowe. Może niedługo dadzą po prostu zwierzątka jak w tych 49in1
25-05-2015, 22:38
To sa postaci z roznych animcow bardzo popularnych w japonii, tak samo jak aikatsu chocby. Osobiscie sie nie zgadzam i uwazam, ze to super pomysl.
25-05-2015, 22:42
Aikatsu jest w ogóle od Bandaia, tak więc... Nie wiem czy Monster Hunter też nie jest od Bandai Namco. Tak więc tak jakby sami sobie robią reklamę... XD
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
26-05-2015, 08:39
I to zle?
![]() Postaci sa przeciez super slodkie, ja tam nie narzekam i w sumie who cares czyje te postaci sa.
28-05-2015, 18:58
Bo sa mega slodkie.
![]() My wczoraj bylismy w Realu, bo moj tata cos tam chcial i nas zabral i wyczailam w dziale 'bazar' dwa biedne porzucone niebieskie TF z drugiej fali. Chyba z milion razy przecenione i kosztowaly po 42 zl. T. mi pozyczyl kase na jedno, bo sie ofc podjaralam jak pochodnia, a moj tata mu za to oddal kase i jeszcze mi baterie kupil. :'D Kontrast lepszy, tlo pod ikonkami fajne - jak za 4 dyszki to sie mega ciesze. ![]()
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|