Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
From the diaries of SpacyGirl
Tęcza 
Sayuri jest dzielną nastolatką, która dziś zamieni się w dorosłą kobietę.

[Obrazek: tumblr_nonc4cZt1A1s4vwd7o1_1280.jpg]
Planowana transformacja o godzinie 13:23
[Obrazek: tumblr_nonc5p025b1s4vwd7o2_400.jpg]
Oraz zdobywanie puzzli...

I małe przebieranki...
[Obrazek: tumblr_noner7X3RN1s4vwd7o1_1280.jpg]
Odpowiedz
Ooooo, nowy pamiętniczek! Suuuuper! Duży uśmiechDD Super zdjęcia!
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Omg jak slodziutkooo! <3
Odpowiedz
Ale fajna królowa ;u;

Nie wiem jak Was, ale mnie denerwują te "zarysy" pokoju w tapetkach typu tej alejki -,- To ma być jak prawdziwa alejka czy pokój wytapetowany fototapetą?
Odpowiedz
Świetny pamiętnik. Widziałam Twój pięknie na tamatalk.
Koniecznie kup sobie jakieś deco pierce taki, który Cię zadowoli.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
(20-05-2015, 19:10)Dogz napisał(a): Świetny pamiętnik. Widziałam Twój pięknie na tamatalk.
Koniecznie kup sobie jakieś deco pierce taki, który Cię zadowoli.

Planuję już zakup Dream Change Ribbon (Yumemiru Ribbon), jeśli się uda to za 15 dni już będzie (moje P's szło 9 dni z Japonii więc sądzę że tyle samo potrwałoby wysyłanie pierce'a)
Odpowiedz
(20-05-2015, 20:31)Yonepatchi napisał(a): Planuję już zakup Dream Change Ribbon (Yumemiru Ribbon), jeśli się uda to za 15 dni już będzie (moje P's szło 9 dni z Japonii więc sądzę że tyle samo potrwałoby wysyłanie pierce'a)

Yumemiru Change jest super :3 polecam

A to jak długo pierce będzie do ciebie szedł niestety zależy od wielu czynników :/ i nie zawsze ten czas jest taki sam.

Odpowiedz
Dziś, kiedy się obudziłam około 9:30 Sayuri spała, ale miała jakieś dziwne 3 pionowe kreski nad głową. Zegar u niej wskazywał 1:30 w nocy... Więc przestawiłam czas. Po akcji zmieniania czasu nadal miała te trzy kreski. Przestraszyłam się, bo nigdy się jeszcze z tym nie spokałam, ale weszłam w ikonkę koniczynki 2 razy i kreski zniknęły. Potem popatrzyłam uważnie na metrykę Sayuri i... była głodna i smutna, chyba gdybym spała jeszcze godzinę to by mi zdechła... Niezdecydowany Zastanawiam się aż do tej pory, czy zapomniałam przestawić zegar na noc, czy w ogóle go przestawiałam, czy ktoś mi z domowników przestawił jako żart (co się nigdy wcześniej nie zdarzało) czy sam się przestawił (w co wątpię), czy może baterie siadły około 7:00 rano i mama wymieniła je i dlatego teraz czas jest zmieniony, nie wiem po prostu. może mi pamięć doskwiera...

Anyways, oto trochę fotek mojej królowej SerceSerceSerce

[Obrazek: tumblr_nooxjcdiCZ1s4vwd7o1_1280.jpg]
tu jej się nudzi i chce się pobawić -_- tia jasne

[Obrazek: tumblr_nop4ekyQbo1s4vwd7o1_1280.jpg]
tu smuta w parku bo nikogo nie ma

[Obrazek: tumblr_nop4fwbCBF1s4vwd7o1_1280.jpg]
a tu jest na lekcji budowania robotów (???) z Himespetchi i chyba przysypia bo ma zamknięte oczka
Odpowiedz
Jaka mała ślicznotka! :3
Odpowiedz
Sayuri wyszła za mąż (za Mametchi'ego) (przedwcześnie bo i tak już nie dostanę za nią tamatomo)
[Obrazek: tumblr_nophgcIvfD1s4vwd7o1_1280.jpg]

Córeczka będzie miała na imię Ima. I planuję hodować ją na Watsurutchi.
(ach gdyby istniał sposób na Yumemitchi taki jak na Himespetchi...)
Mam już odblokowane Eco Town.
Odpowiedz
[Obrazek: tumblr_nor0loRH7R1s4vwd7o1_1280.jpg]
Ima jest małą dziewczynką, która niedługo ewoluuje w nastolatkę.

[Obrazek: tumblr_norg5nm5m01s4vwd7o1_1280.jpg]
Odpowiedz
Dziś Ima zmieni się w swoją dorosłą postać.
[Obrazek: tumblr_nospruTCA31s4vwd7o1_1280.jpg]
Trochę ozdobiłam sobie mojego P's:
[Obrazek: tumblr_not1roqiwr1s4vwd7o1_400.jpg][Obrazek: tumblr_not1roqiwr1s4vwd7o2_400.jpg]

Niestety czekałam cały dzień, ale nie doczekałam się ewolucji...
Odpowiedz
Fanem takiego ozdabiania to ja nie jestem, ale czarne kryształki są fajne. Uśmiech
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
wygląda naprawdę uroczo Duży uśmiech zgadzam się z Ralv'em czarne kryształki są fajne Oczko bardzo pasują do kremowo-żółtej obudowy
Odpowiedz
Mnie sie w ogole nie podoba. Smutny Takie ozdabianie mi sie z choinka kojarzy. Język No i jest niewygodne i niepraktyczne.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości