Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Wymienię] Kilka tmgc.
Kilka tmgc na wymianę, jestem otwarty na propozycje. Uśmiech

TamaGo
[Obrazek: P3f4cfi.jpg]
Ma trochę przybrudzony i zarysowany ekranik, plus na tyle w miejscu śrubki jest lekkie otarcie. Jak ktoś będzie chętny to dodam więcej zdjęć tego.

LPS kotek
[Obrazek: YTcgRw3.jpg]

v4+
[Obrazek: rv1INBG.jpg]
[Obrazek: CIGgIWr.jpg]
Ma niestety mocno odbarwione plecki. D:

Wysyłać będę oczywiście z Poznania. ^^
[Obrazek: usRtoXY.png]
Ja bym chciała TamaGO. ^_^
Szukasz czegoś konkretnego?
Tylko wymiana wchodzi w grę? Czy sprzedaż? Jeśli sprzedaż byłabym chętna na LPS kotka.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
(02-05-2015, 11:05)Carleesi napisał(a): Ja bym chciała TamaGO. ^_^
Szukasz czegoś konkretnego?
Właśnie sam nie wiem.. masz coś fajnego teraz? Totalnie już nie wiem jak wygląda teraz Twoja kolekcja. Duży uśmiech

(02-05-2015, 11:15)Michu napisał(a): Za to v4,5 mogłabym Ci dać takie białe z kwiatkami, bo mam dwa takie, tez odbarwione z tyłu. Chociaż nie jestem pewna, czy nie masz już takiego.
Tutaj sa jego zdjęcia ^^
http://forum.tama-world.pl/Thread-Wymienię-tamagotchi
Mam już je właśnie. Smutny

(02-05-2015, 11:53)Dogz napisał(a): Tylko wymiana wchodzi w grę? Czy sprzedaż? Jeśli sprzedaż byłabym chętna na LPS kotka.
A naprawdę niczego byś się pozbyć nie chciała? Jeżeli naprawdę nic nie masz, to mogę Ci je odsprzedać, i tak tylko leży bo wolę konia, czy tam kuca..XD Ile byś proponowała?
Nic raczej bym się nie chciała pozbyć. 25 30 zł? Inka sprzedała takiego kotka LPS za 30 zł. Uśmiech
A nie ma tego breloczka kotka w zestawie? http://img.bazarek.pl/39572/6090/200177/...b98249.jpg
To mogę iść za przykładem Inki i też za 30 zł sprzedać. Oczko Plus przesyłka 6 zł poleconym priorytetowym?
Poszukam tego kotka, ale właśnie mnie się wydaje, że to LPS trafiło już do mnie bez niego. Wyślesz mi na pw swoje dane? A ja Ci numer konta podeślę?
Jak już nie będziesz mieć tego breloka z kotkiem to trudno to tylko ozdoba do zabawki. A będzie dołączona bateria?
Jasne, dorzucę Ci nawet dwie, na zapas. Oczko I poszukam Ci specjalnie Pet Shop kota w kartonie, bo mam ich pełno, to tak w ramach rekompensaty za breloczek. Język
Czyli w przyszłym tygodniu dopiero kupisz, tak? ^^
Dzięki Maciek tak w przyszłym tygodniu kupuję.
Mogę się tym zająć we wtorek? Wtorki mam wolne, to będę miała chwilkę, żeby przejrzeć moje pudła. Oczko
Jasne, nie śpieszy mi się! Uśmiech Dzięki za pamięć. ^^
Jak znajdziesz tego kotka to wrzucisz zdjątko? Uśmiech
Widziałam na allegro, że przedajesz jeszcze kilka innych elektronicznych dwa Tama i dinozaura już ich nie chcesz?
Oooo, nie, błagam, mam już go zapakowanego w paczce dla Ciebie bo dzisiaj się tym zajmowałem pół dnia. Nie każ mi tego odpakowywać, jest szary z fioletowymi akcentami, taki mniejszy niż normalne zwierzaki, ale oryginalny. D: Jestem pewien, że Ci się spodoba.
No jak sprzedaję, to chyba jasne, że ich nie chcę. Oczko Jeszcze pewnie i tak coś dorzucę, chcę się pozbyć po prostu tych obudów, z których nie jestem zadowolony by kupić inne, lub w ogóle inne wersje.
OK skoro tak to to będzie niespodzianka. Uśmiech
Mam takie o. Oczko

http://carleesi.tumblr.com/post/66792665...w-hey-guys

http://carleesi.tumblr.com/post/83016856...terday-its

Do pika jest jeszcze ogonek, tylko go rozkręciłam i wyjęłam, żeby mi się do pokrowca mieścił. Oczko