Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wirtualni przyjaciele Dogz :)
W v4 i v4.5 Tamki ewoluowały i w v4.5 mam Hoshitchi.

W v4 mam Harutchi.

W v6 sędziowie przyznało pozytywne głosy zespołu Masktchi i teraz jest w rankingu na 30 miejscu. Zawsze parę groszy zarobi.

Sorry za jakość zdjęć, ale nie mam już światła dziennego więc zrobiłam pod kinkietem bo teraz leżę w łóżku i dobranoc.

EDIT:
W v4 mam aktualnie Ringotchi a w v4.6 Ura Young Marotchi.

A w v4 białym Gozarutchi ożenił się z Violetchi przez swatkę. Uśmiech

I urodził się chłopczyk.

W P's mam Cosmotchi.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Yay, Cosmotchi to super postać. ^^ Ładne zdjęcia. Oczko
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Dzięki. Teraz Cosmotchi sobie śpi.

EDIT:
Aktualnie mam w P's taką czerwoną postać dorosłą mężczyznę oblana jest na głowie jakby keczupem nie pamiętam jak się nazywa. Ale teraz baterie mi się wyczerpały. W czwartek będę mieć nowe i włącze je.

EDIT:
W v4 I v4.5 mam.takich słodziaków.

Niedługo ich ożenię za pomocą eliksiru miłosnego.

EnTama mam Ringotchi a w UraTama mam Boxertchi.
W ID L mam nadal Sunopotchi zbyt leniwa, żeby go wysłać do swatki. Po za tym to moja ulubiona postać noooo. Duży uśmiech

Obecnie w v6 mam Kuchitamatchi.
Odpowiedz
A w v4 błękitnym tą postać mam Uśmiech Moja ulubiona postać.

Ożenię ją z białym v4 ale teraz mam Gourmetchi A Ura Zukyutchi będzie czekać na swatkę. Ura Zukyutchi ma pracę w siłowni, ale i tak ma 62790 GP. Duży uśmiech Jest bogata aktualnie.

EDIT:
Aktualnie mam bobasów w ID L I P's. Niestety Sunopotchi odszedł mi wczoraj zapomniałam przestawić godziny na noc jak wczoraj do pracy wychodziłam, wiem że wczoraj było święto ale kazali na przyjść no sporo roboty było.

A W v4 błękitnym mam Pyonkotchi a w v4 białym Gourmetchi zmienił się w Pyonchitchi. Duży uśmiech Idealnie do siebie pasują.

Jutro ich ożenię bo teraz się odwiedzają.

W P's i ID L moje bobasy już urosły.

A w moim smartfonie mam aplikację o nazwie rozmowa Husky polega na opiekowaniu się nim i powtarza wszystko co powiesz. Zakochałam się w tym szczeniaczku. Uśmiech

Oto słodki Syberian Husky jak widać można robić mu zdjęcia i nagrywać filmy jak się bawi.

Opinie mile widziane. Uśmiech
Odpowiedz
Ładny ten piesek o: Ogólnie trudno znaleźć dobre aplikacje ze zwierzątkami :/ Zazwyczaj są jakieś dziwaczne albo brzydkie i pomimo kolorowego wyświetlacza są funkcjonalnie i wizualnie o wiele gorsze od Friends nawet.
Odpowiedz
Mój Husky w przybliżeniu.

A dwa v4 ożeniły się ze sobą i maj dziewczynki. W v4.5 przyszła swatka I Ura Zukyutchi ma chłopczyka.
Odpowiedz
Powodzenia z ogarnianiem 3 młodych naraz xD Rodzice od nich odejdą w tym samym czasie, co nie?
Odpowiedz
Tak około po około godzinie 9:10 wszystkie się urodziły. Tak rodzice odejdą po 24 godzinach o północy.
Odpowiedz
A w v4 niebieskim mam postać Mizutamatchi nazywa się Fela. W białym v4 mam Harutchi o imieniu Tily. A w v4.5 Kuribotchiego o imieniu Marek.
Odpowiedz
Kurczę, to Twoje v4 w chmurki jest takie piękne! Mimo tego, że zmieniło kolor wygląda odjazdowo.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Dzięki. Też lubię taki kolor mojego v4 mimo, że kupiłam z przodu wyblakłe.
Aktualnie w v4 białyn mam Ringotchi, a w niebieskim mam Ichigotchi. Uśmiech
Niestety mój Kuinsobotchi umarł w ID L, a Patitchi mam nadal w P's.
Odpowiedz
Mam szczęście znowu mam Pyonkotchi i to w obu v4. Bliźniaczkami są.

A w v4.5 mam taką postać zapomniałam jak się nazywa a w v6 mam kolejną generację.
Odpowiedz
Co do Pyonkotchi - może masz za dużo Tamagotchi włączone na raz? Ja wolałbym mieć włączone mniej, a móc się lepiej opiekować i zdobywać różnorodne postacie Duży uśmiech
Odpowiedz
Nie ja lubię się nimi zajmować. Uśmiech
Odpowiedz
To w v4.5 to chyba Celebtchi czy jakoś tak. Fajny ekran nadawania imienia w v6 *-*
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości