Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi Friends
Rzeczywiście jest różnica, aż boli w oczy. Fajnie że poprawili widoczność, większości fanom będzie to odpowiadać.
[Obrazek: tumblr_ms2pjqJps41s1wid1o5_250.gif]
https://instagram.com/p/1E4ZwjCKZJ/
Kolejne wydanie?
Ktoś tu chyba w lesie jest...?
Carol... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD umarłam
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Sorrki... Jakos mnie to rozbawilo zwazywszy na fakt, ze gadamy o tym na forum od jakiegos tygodnia juz chyba.
Nie ma tam żadnych itemków przecież.
No, to tylko ikonki przedmiotów w szkole.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
(07-04-2015, 14:19)Carleesi napisał(a): Ktoś tu chyba w lesie jest...?

??? xD

Miło, że starają się naprawić tą wersję. Podoba mi się pomysł z tą szkołą, w anime przecież wokół tego dzieje się cała akcja. Będzie mogło to się łączyć z naszymi TF?
Mnie też się podoba ten pomysł ze szkołą, wiadomo ile kosztują? I czy ktoś tutaj będzie kupował? Ja sam nie wiem już. D: Obudowy są obrzydliwe, ale chyba poczekam na jakieś opinie gdy ktoś już dostanie tę wersję..
[Obrazek: usRtoXY.png]
Oprócz nowych gier dojdzie 5 nowych postaci:
[Obrazek: tumblr_nmgbmu4kiw1uon9hao1_r1_1280.png]
Bardzo ładne opakowanie:
[Obrazek: tumblr_nm8zbklnCX1uon9hao1_r3_1280.png]
I taki oto różowy wzorek, który całkiem mi się podoba:
[Obrazek: fkjprjo]
Ma kosztować 19.99$.
Jeśli by łączyło się z tymi naszymi to może zastanowię się nad kupnem. Chociaż dźwięk nadal ten sam zły xD

Co do wyglądu to tak bardzo przypomina 4U xDD

Źródło: http://tamapalace.tumblr.com/
Nie wiem gdzie te 19,99, bo na ebay ludzie je za 30-40 kupuja, hahaha, never in my life...
Obudowa wzorowana na 4U, to jasne. Mnie osobiście się całkiem podobają!
A swoją drogą, nie wiem, czy wiecie, ale poprzednie TF to było v8, a to już jest v9.
Czyli zrobili różnicy mniej więcej tyle, co między v3 i v4 - dodali punkty życiowe i kilka nowych postaci. XD
Szkoda, że to się do v3 nawet w 0,0000000000001 nie umywa.
Ja czekam aż stanieje , bo też uważam że są całkiem ładne ... ale czekam na jakąś wideo recenzję na YT bo moze sie okazać że zawartść już nie jest taka ładna :/

Tak BTW ciekawe czy pojawią się w Polsce ...
Carol, tylko, że v3 i v4 różnią się też postaciami i itemkami, a tutaj mamy tylko dodanie paru elementów. No nie ważne.
Ale dziwne, że to numerują w ten sposób. Chociaż tego i tak pewnie nie będzie używać.
Fajnie, że będą nowe opcje w Friends drugiej fali nie kupuję jest to samo tylko gry inne a tak jak jest moja ulubiona postać Butterflytchi i nowe obudowy to chętnie kupie.
Też mnie pytanie to nurtuje czy w Polsce będzie chociaż na allegro.

(12-04-2015, 09:24)Katechi napisał(a): Będzie mogło to się łączyć z naszymi TF?

Myślę, że bedzie się łączyć z naszymi Friends. Uśmiech Taka sama wersja tylko, że parę funkcji, gier i postaci dali.
Kontrast mam nadzieję, że nie będzie tak kiepski jak mają nasze Friends.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
^Kontrast chyba będzie jak przy drugiej fali. I na Allegro może będzie, chociaż nie wiem czy druga fala była o:'