23-03-2015, 21:18
Carol, boskie masz te obudowy teraz... Najbardziej to keitai mi się podoba, a plus ma bardzo fajny odcień tego zielonego.
Plus się chyba nie różni od v1, nie?
Plus się chyba nie różni od v1, nie?
![[Obrazek: tFePIKi.png]](https://i.imgur.com/tFePIKi.png)
![[Obrazek: YSekEjy.png]](https://i.imgur.com/YSekEjy.png)
![[Obrazek: 3gJokPP.png]](https://i.imgur.com/3gJokPP.png)
![[Obrazek: yHpLEFd.png]](https://i.imgur.com/yHpLEFd.png)
![[Obrazek: 6fALI4i.png]](https://i.imgur.com/6fALI4i.png)
|
.:: Michu & Carol ::.
|
|
23-03-2015, 21:18
Carol, boskie masz te obudowy teraz... Najbardziej to keitai mi się podoba, a plus ma bardzo fajny odcień tego zielonego.
Plus się chyba nie różni od v1, nie? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
24-03-2015, 23:36
Nie, nie różni się, choć w sumie to gry są inne. Ale reszta ta sama, no, tylko po japońsku. XD
Ta zieleń jest do tego taka perłowa, mieniąca się, jak białe tmgc+c, albo nie wiem, karoserie samochodowe. ^_^ Hilla, no i właśnie o to mi chodziło. Żeby obudowy były boskie i żeby mi się co chwilę chciało nimi bawić. Póki co - działa, mam problem z decyzjami. XD EDIT: Ringotchi uwielbia swoją maskotkę Hello Kitty. ![]() ![]() CYOI ma ekstra gry, serio, gra z królem jest bomba! ![]() ![]() A tu moje PUMA v2. ![]()
25-03-2015, 00:41
Wtf, v2 jest od 8 lat? Zawsze myślałam że na tama pisało że jest 6+... XD
To pudło mnie przeraża, ale obudowa ekstra. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
28-03-2015, 17:42
Dzięki! <3
Włączyłam moje iD i przesłałam sobie nowe rzeczy przez podczerwień telefonem, który mi pożyczył tata - ładowarka od fona, który mam od Michu mi się gdzieś na amen zapodziała, nie wiem, jak mogłam zawieruszyć 1,5 m kabla... -.-" No i miałam taką oto postać właśnie: ![]() I cudne mega Patchi-tło. ^_^ Niestety, zmieniło się to-to w Kuchipatchiego PO RAZ CZWARTY Z RZĘDU więc od ok. 27 godzin absolutnie go ignoruję i czekam aż sobie pójdzie. Skubany po prostu nie chce uciekać no! Ponad dobę już zdycha... -___- W EnTama CYOI mam obecnie Shimashimatchiego, KOCHAM GO! Moja ulubiona postać ever, na równi z Hanatchi. ;* ![]() Miałam dobry pretekst, żeby wyjąć pokrowiec Gotchi Gear. ;D Włączyłam też sobie moje pomarańczowe EnTama i TamaSuku. (: ![]() Uwielbiam Tamagotchi School, gry są prze fajniaste! <3
28-03-2015, 21:49
Jak uwielbiam Kuchipatchiego normalnie, tak jak mam go w tmgc, to no... nie. XD Uwielbiam go serio, ale jakoś nie lubię się nim opiekować, nie wiem czemu.
Super zdjęcia! ^____^ Może pomyślisz kiedyś o filmiku porównującym CYOI do zwykłego? Nawet jak tylko różnica w grach jest..
![]()
28-03-2015, 22:00
^Mam tak samo. To dlatego że on szybko robi się głodny, to strasznie wkurza. D:
Ale to nie powód by go maltretować, Carol. XDD Biedny Kuczek. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
28-03-2015, 22:12
Cicho no... XD
Już się go i tak pozbyłam - do swatki go posłałam. XDDD Teraz mam małą dziewuszkę. (: Dzięki za komplement! Robię teraz zdjęcia tylko w świetle dziennym, staram się, żeby były ostre i kolorowe. ^___^ Maciejo, będę chyba jutro robić filmik o EnTama.
31-03-2015, 16:44
Wczoraj przyszły mi nowości śliczności, więc wyłączyłam na razie japończyki. ;D
![]() Limitowane Argos v6 Music Star, nowe w opakowaniu v3, nowe w opakowaniu v4.5 (europejska fala 1, która ma kulkę zamiast gwiazki na antence) oraz Teku Teku Angel DUE. ^___^ Wszystkie są niesamowicie piękne, nie posiadam się z radości, że mogłam je dodać do mojej kolekcji! Wrzuciłam filmik z v3 na YT wczoraj, możecie go obejrzeć tutaj. Jednak po nakręceniu filmiku włożyłam je z powrotem do pudełka, mam o wiele większą ochotę mieć na razie włączone Teku, v4.5 i v6. <3 ![]() ![]() Te obudowy są po prostu nieziemskie. Nigdy nie miałam chyba ładniejszych, nie mogę przestać na nie patrzeć. xD Bella, bardzo Ci dziękuję za v6, obiecuję, że będę szanować. ;*
31-03-2015, 17:01
Przez Ciebie moje najbliższe pieniądze też spożytkuję na jakieś nowości do kolekcji.
Ale no fakt, pomarańczowa obudowa v4+ jest przecudowna, zresztą, wszystkieeee nowe nabytki są genialne. ^^
![]()
31-03-2015, 23:02
Dobrze, dobrze! Kupuj, bo powiem Ci, że lepiej kupić nowe i zapłacić trochę więcej, niż używane i się wkurzać, że coś zarysowane, czy nie działa, itd. Długo długo łapałam okazje z używanymi i wtedy było to dla mnie ok, ale teraz już zdecydowanie wolę nowe, ew. używane ale w stanie IDEALNYM, a nie po prostu byle co 'aby mieć tą wersję'.
31-03-2015, 23:16
Ta obudowa jest wyjątkowa, nawet ten krzywy napis Tamagotchi się tak nie gryzie jak teraz na to patrzę, a kiedyś go nie znosiłam.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
01-04-2015, 00:31
A wiesz, ja też nigdy nie przepadałam za tą obudową. Dopiero u tego sprzedawcy na zdjęciach mi się spodobało i teraz jak je już mam to widzę jakie mega piękne jest na żywo. ^__^
01-04-2015, 16:48
Mi się to pomarańczowe v4.5 nie podoba... :<
Ja uwielbiałam mieć Kuchipachiego w iD, w innych wersjach nigdy nie mogłam na niego trafić, a w iD prosto było go trafić i to było takie super.
![]() ![]() ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|