Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakie elektroniczne zwierzątko chcielibyście najbardziej dostać?
Sprawić!!!!!!

Moja nowa chciejlista:
http://carleesi.tumblr.com/wishlist
Odpowiedz
Hilla, to? http://www.ebay.pl/itm/271521926606?ssPa...1423.l2648 Duży uśmiech Bierz! Ja w przyszłym tygodniu chyba będę miał na to pieniądze, to możemy się zgadać i kupić w tym samym czasie..XD

Carol, bardzo mi się podoba Twoja nowa lista. Duży uśmiech
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
A ile Ci się udało odblokować? Duży uśmiech Tam ich chyba 150 jest, nie?
Ciekawe, czy na Androida łatwo to ściągnąć...
Odpowiedz
Tak dużo tych postaci jest? O: To mega się opłaca w takim razie.
Odpowiedz
A coo mii taam, pewnie Maciek, gadaj jak będziesz mógł kupić, w końcu tylko 30zł muszę na konto wpłacić jak co. Duży uśmiech
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Oke Hilla, to się wtedy na skajpajowym czacie zgadamy, czy coś. Duży uśmiech
Michu, właśnie jak zerkałem na pudełko to był dopisek "Android os" muszę sobie tego poszukać, hmn.. Nie wiedziałem o tych porach roku, super zabawa się szykuje. Duży uśmiech
Odpowiedz
Dżizyz, 100 zł różnicy od tego, które Michu kupowała. o.O
Inna sprawa, że się rozmnożyło na dwa i dostałam jedno w prezencie. <333
Odpowiedz
Marzenie z dzieciństwa nr 1- nigdy nie spełnione- NANO BABY. W Kaczorze Donaldzie był kupon do wygrania, ale mama nigdy się nie zgodziła żeby wysłać. Oczko
A obecne marzenia- powrót do dzieciństwa czyli białe Apollo 8in1, czerwone serduszko (nie wiem jaka firma) i żółte Dinkie Dinokun Oczko
Odpowiedz
Marzy mi się bardzo poochie puppy pamiętam, że go Michu w maskotce niebieskiego pieska miała. Miałam z 15 lat temu takiego poochie puppy w obudowie pomańczowej ale nie miałam pojęcia, że to oryginał pamiętam, że udało mi się go utrzymać do 99yr i jak było to 99yr to karetka po niego przyjechała i umarł i taka animacja ducha czarnego nad grobem jak w tmgc. Chciałabym go odzyskać. I dinkie Dino też bym chciała mieć.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
(19-05-2015, 19:38)greenbead napisał(a): Marzenie z dzieciństwa nr 1- nigdy nie spełnione- NANO BABY. W Kaczorze Donaldzie był kupon do wygrania, ale mama nigdy się nie zgodziła żeby wysłać. Oczko
A obecne marzenia- powrót do dzieciństwa czyli białe Apollo 8in1, czerwone serduszko (nie wiem jaka firma) i żółte Dinkie Dinokun Oczko
Serduszko zwie się Mini Pets, wiem, ze Ralveyn ma takie biale okragle. Ja mialam biale w ksztalcie serca z 16 postaciami dookola i okragle niebieskie. ^^
Apollo 8 in 1, hm, serio zycze powodzenia - zajelo mi 11 lat szukanie tego.
Odpowiedz
Michu a gdzie kupujesz Nano Baby? Uśmiech

I tak, wiem, że Apollo mega trudne do zdobycia, ale w końcu trzeba mieć marzenia Oczko
Odpowiedz
Zapewne ebay, innego wyboru zbytnio nie ma, bo na polskich stronkach to sie fuksem trafiaja, jak ktos sobie przypomni i wystawi. Ale to raz na ruski rok sie zdarza.
Odpowiedz
Mi się marzy zwierzak z dzieciństwa: 2 w 1 piesek i dinozaur do wyboru... I nigdzie go nie ma.
Everyday is worth a smile... Visit my blog at:
litttlesmilessite.wordpress.com
Polub na Facebooku Uśmiech
https://www.facebook.com/littlesmilessite/

Odpowiedz
Miał dwa zwierzątka do wyboru: pies +dinozaur. Każde żyło maks 30 dni.
Miał ładne, drobne piksele i jak zwierzak jadł, było to widać.
Obudowa była biała, jajkowata, z pieskiem dalmatyńczykiem, o ile takie szczegóły w ogóle mają znaczenie.

Na początku zwierzak był uroczą kulką, po kilku dniach dopiero było widać, że to pies lub dinozaur
Everyday is worth a smile... Visit my blog at:
litttlesmilessite.wordpress.com
Polub na Facebooku Uśmiech
https://www.facebook.com/littlesmilessite/

Odpowiedz
(16-10-2015, 20:36)Michu napisał(a): A podaj więcej szczegółów, jak wyglądał, jakie miał opcje, jaka była obudowa itp, może będziemy wiedzieli jaki to był.

A ja bym chciała nano puppy, bo mam klona i byłby fajny, gdyby od samego początku nie miał trochę uszkodzonego ekranu. D: Przez co nigdy go nie włączam.

Ten, co je nam zalatwialam i ja dostalam kotka, a Ty pieska? ;O
Odpowiedz