Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
Fajniutki sen, a potem PTX + Z. :3
Odpowiedz
Pochwała od mamy. <3
"Piękne wypracowanie, bardzo mądrze pomyślane i dokładne Uśmiech Świetne przykłady."
Odpowiedz
Jedno, krótkie zdanie. Zacytowałabym, ale pewnie brzmiałoby głupio.
dskfjnkjdfd
czuję się kochana.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Znowu Parks and Rec, o mój Boże. Ten serial jest cudowny, polecam wszystkim, którzy potrzebują trochę śmiechu w życiu.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Wizyta u fryzjera! <3
I widok paczuszki z hard casem na vintage Tamagotchi w skrzynce. :3
Odpowiedz
^^ Porodówka---- CO XDD

Dzisiaj uśmiechnęłam się chyba jak pisałam z Jameuszami i innymi takimi.
Odpowiedz
Cała ta głupota internetowej dyskusji na temat koloru sukienki. Boże, ci ludzie naprawdę nic nie wiedzą o świecie. XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
^ Ale wiesz, że niektórych ludzi ta cała sytuacja stresuje? Np. mnie. Ja tam widzę nic innego niż złoty i biały i kurde ktoś się ze mną nie zgadza z tym i czuję się chora jakaś i oderwana od rzeczywistości, a u innych z dysocjacją to może ataki powodować....

Chipsy.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
BŁAGAM WAS PRZECIEŻ TO JEST TROLLING ROKU. Duży uśmiech
[Obrazek: 11021101_10202524649996915_7568632613339...75cf7e8b44]
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Co nie zmienia faktu że wiele ludzi którzy są łatwowierni to zestresowało, a tymi ludźmi mogą być np. ludzie z autyzmem... Nie wiem, nie lubię takich żartów no. D:

Odpowiedz
Boże, Hilla, jak Ty poważnie do życia podchodzisz, dystansu trochę! Oczko
Odpowiedz
Już udawałam wiele razy w życiu że mnie coś śmieszy, i powoli próbuję z tym kończyć. Sama mam aspergera i nie rozumiem większości kawałów/ironii/jak ktoś sobie żarty robi, od dziecka tak miałam. Nie poradzę nic na to że się bardzo wszystkim przejmuję i jak się okazuje że ktoś sobie robił jaja to czuję się jak ostatni debil i wyrzutek po prostu nie mam siły być w stylu "haha, u got me" już. I sama mam dwóch znajomych którzy cierpią na dysocjację których ta sytuacja też nie śmieszy. Jedyne co zabawnego w tym jest to to, że sukienka Twyli jest w sumie prawie identyczna...
Ale jak kogoś to wszystko ucieszyło, to się cieszę w sumie. I tak to tylko moje zdanie a ja nikim jestem, so...

To, że jednak w niedzielę jadę do Kauflandu.
Odpowiedz
Hilla, jakim nikim, jakim nikim! Jesteś moją zaginioną siostrą, błagam Ciebie, dla mnie jesteś ważna! I dla wielu ludzi innych też, nie masz się czym przejmować, serio. Też często czegoś nie rozumiem i wychodzę na dziwnego. Np. mamy faceta od geografii który jest tak śmieszny, że śmieją się na jego lekcjach wszyscy... prócz mnie. Nie rozumiem żadnego żartu, albo są chamskie i wredne, albo na poziomie nastolatka z buzującymi hormonami.
A co do samej sukienki - ja to po prostu przejechałem dalej, nie zwróciło to szczególnie mojej uwagi.

Uśmiechnij się Hilla! Carol ma troszku racji, po prostu... przejedź głupie posty w internecie dalej. Uśmiech
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Ach, teraz już rozumiem. Moja ciocia (znaczy koleżanka mojej mamy jeszcze od piaskownicy) też to ma, została zdiagnozowana po ponad 40 latach... I ona też nie rozumie takich rzeczy z mimiki twarzy, ironii itd.
Powiem Ci, że ja kiedyś też tak miałam. Tylko się potem nauczyłam takie rzeczy wyłapywać, w sumie dopiero w liceum.
Odpowiedz
Godzinna rozmowa telefoniczna. ;wwww;
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości