Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto napisze ostatniego posta ten wygrywa xD
Hah, to super! 8D Jakieś plany na jutrzejszy dzień? Język
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Uczyć się na drugi termin egzaminu. :< I pójść do tej babki się zapytać kiedy będzie w ogóle drugi termin... A Ty?
Odpowiedz
Trzymam kciuki byś zdała! :x Ja właściwie jutro przeleżę w domu, co prawda już mnie gardło nie boli, ale katar męczy. No i jutro jedna godzina lekcji, to looool.
A teraz idę spać, ale jutro wrócę tutaj! 8D Dobranocki!
Odpowiedz
Hahaha, nie dam Ci tak łatwo wygrać!
Odpowiedz
No ja myślę! 8D
Odpowiedz
Trutu tutu majtki z drutu ;O
Odpowiedz
tururur pęczek z drutu!
CO MI SIĘ PRZYPOMNIAŁO!
Gdy byłem mały, moja babcia mi mówiła, że na drzewach rosną pączki. No spoko, ja sobie wtedy myślałem, że to takie pączki-pączki co dzisiaj się jeść powinno..XDDD No i pewnego dnia wbijam na drzewo, zrywam tego pączka i omg, jak ja byłem rozczarowany, że to jednak nie jest pączek.XDDDDDDDDDDDDDDD
Odpowiedz
A to ja kiedyś myślałam, że organista w kościele to pan Bóg, bo go nikt nie widział, ale wszyscy słyszeli... xD
Odpowiedz
Ejj, taaak! Ja pamiętam, że na mszach zawsze chciałem się odwrócić, ale nie wiem czemu tego nie robiłem. Chyba bałem się, że ludzie będą marudzić, że przeszkadzam. Chociaż chyba finalnie do dzisiaj nie wiem, jak on wyglądał. Język
Odpowiedz
OMG ja też myslałam, że to są takie małe kotki! XD
Odpowiedz
JA TEŻ! Albo kieeeeeeeeeedys myślałem, ze na świecie to tylko Polska istnieje, a inne państwa to nasze miasta. XD
Odpowiedz
O lol. XD O, ja kiedyś myślałam, że skoro moja mama mówi po angielsku, to inni rodzice też i się dziwiłam czemu dzieci inne rodziców o słówka itd nie pytają. XD
Odpowiedz
Ej! Ja też, piona!XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Odpowiedz
Ja myślałam że Polska to taki "dafaultowy" kraj... Język Polski tak samo... XDD I że cudzoziemcy rozumieją co się do nich mówi jak się mówi po polsku tylko mówić po polsku nie umieją.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
No dobra, to ja kiedyś myślałam, że każda kobieta nosi w brzuchu dziecko i jak weźmie z facetem ślub to to dziecko to czuje i wtedy się rodzi... XDDD
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości